DE amit mindenki leírt, egyetértek vele: Bízom Carlo és Perez tapasztalatában. (na és ott van még Zizou is

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. július 29., hétfő 8:06
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 29., hétfő 7:52
Bale leigazolása valamilyen szinten presztízskérdés Péreznél DE kétlem, hogy ne elemeznék profi szakemberek (több területről) ezt az átigazolást, illetve annak hosszú- és rövidtávú hatásait.R.M.C.F írta:Ez a bale project perez hülyesége,gondolom ez lenne a válasz a barca messi/neymar duójára.......![]()
Oda kell tenni az asztalra egy kínai sporttáskát benne 60 millával.....köll? nem köll? Viszlát.
Ez ennyire egyszerű. bale meg marad a seggén és vereti tovább ott,mi meg megyünk nélküle.
Jövőre meg egy évvel kevesebb van a szerződéséből,az ára is megy lejjebb......megint kell vinni a kínai tatyót.....benne 50 milla.....köll? nem köll? Viszlát.
Aztán két év múlva......muszáj lesz nekik bagóért odaadni,mert nem fog hosszabbítani. Ez ennyire 1xrű.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 29., hétfő 7:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 29., hétfő 7:42
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 29., hétfő 7:21
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 29., hétfő 0:59
Ugyan így gondolom. Ha nagyon jó az előszezon akkor a 23-as keretben is lesznek akik nagyon keveset játszanak.'shutterisland írta:szerintem egy 23-as keret a legoptimálisabb egy olyan csapatnak, amely több fronton érdekelt, és végig élesen akarja tartani a játékosokat.
egy 4-4-2-re pl :
3 kapus, 8 védő, 8 kp, 4 csatár.
mindenkinek van egy cseréje, lehet rotálni, és a keret nagy része éles marad, meccsben lesz.
ha pedig valami komoly sérüléshullám üti fel a fejét (pl 5 vagy több sérült hirtelen) akkor 1-1 ember feljöhet a tarcsiból.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 28., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 28., vasárnap 21:08
szerintem ez így helyes,és így is van minden csapatnál.Lesznek páran akik elvétve kapnak lehetőséget.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 28., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 28., vasárnap 19:38
Ja valamiért 3 kapust láttamszilamer írta:Várj... ha levesszük egyik kapust (mert tuti nem 4 kapusunk lesz), meg két castillas védőt, akkor az pontosan 25. Hol itt a hiba? 25 kell legyen, 25 van.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 28., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 28., vasárnap 19:10
Túl sok szerintem. Az se biztos , hogy Meijas marad a Castillában. Lehet a felnőtt keretbe lesz nevezve , bár erről vki biztos tud pontosat. De 3 kapussal is elég lenne 23 , 24 fős keret. Most 26-an vagyunk , legalább 2 embernek kéne mennie .MorataMartin írta:Az amerikai keret 28 fös ha ebböl lejön Casado, Mateos és Mejias majd én az így kialakuló 25 fös kerettel elégedett lennék!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 28., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 28., vasárnap 18:31
Ez így van.Nem akarom eldönteni ezt a vitát,de maradjunk abban,hogy Ronaldo támadó.De kicsit sem csatár.Próbálták ott,emlékszünk,de csak szenvedett azon a poszton.Hát nem! Legjobb példa erre az, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Rogerio Ceni is lődözte a gólokat, de még is kapus és nem csatár. C meg szélső támadó és nem csatár, de ettől még lőhet 60+ gólt egy szezonban, ahogy akár egy kapus, védő is. (Amire mondjuk csekély az esély)
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 28., vasárnap 18:26
Jól is teszed. Igazából teljesen felesleges addig beszélni róla, míg nem jön egy komolyan vehető hír az érkezésérőlmorientes írta:Na befejeztem Balet mer valaki helyesen írta a minap,hogy lerágott csont.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 28., vasárnap 18:20
Hát nem! Legjobb példa erre az, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Rogerio Ceni is lődözte a gólokat, de még is kapus és nem csatár. C meg szélső támadó és nem csatár, de ettől még lőhet 60+ gólt egy szezonban, ahogy akár egy kapus, védő is. (Amire mondjuk csekély az esély)kiserik írta:Lehet szőrszálhasogatni, de mi a séma:
csatár = góllövés; góllövés = CR7 => csatár = CR7
Ha a csatár dolga a góllövés és CR7 lövi azokat, akkor véleményem szerint igen is ő a csatár. Persze nem poszt szerint, hanem feladat szerint, amit itt már sokan elmondtatok, hogy rá van kihegyezve a játék és nem a 9-es poszton díszelgő "csatár"-ra. A lényeg az lett volna, hogy ha egy olyan csapatban (Lyon), ahol a fő gólvágó a 9-es, és ő lövöldöz kapura a legtöbbet + őt szolgálja ki mindenki, akkor Benzema is hozná vélhetően a sztár csatárok átlagait.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 28., vasárnap 18:16
Én is borzasztóan unom már... Bár tény, hogy én már annyira nem örülnék neki... Pedig tény, hogy szerettem volna, ha jön, de most nem tudnám hova tenni... Maximum, ha DM lelépne vagy akkor Özilnek vagy Isconak kéne padozni... Hááát nem tudom hova tervezik, ha ennyire mennek érte, ha egyáltalán mennek érteNzedge írta:Már tele van a fas.om ezekkel a blikk hírekkel..A Daily Mail szerint Gareth Bale nagyot csalódott a Tottenham elnökében, miután nem fogadta el a Real Madrid világrekordnak számító 82 millió fontos ajánlatát. A lap szerint a játékos nem fizikai, hanem 'lelki' sérülés miatt hagyta ki a legutóbbi barátságos mérkőzést, és nem szeretne többet pályára lépni a jelenlegi együttesében.
Legyen már valami konkrétum,jön vagy nem?!
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 28., vasárnap 17:59
Semmit.Csak azt olvasom hónapok óta,hogy a második legjobb szélső a világon,most meg e szerint lehet hogy mégse...Wertz írta:Valami nagyon csúnya dolgot tehetett veled ez a Bale, ha ennyire ki vagy rá akadvamorientes írta:Hogyan?Hát mégsem Bale?Na most össze vagyok zavarodva...
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 28., vasárnap 17:58
Sajnos már lehetetlen úgy megoldani egy nagy átigazolást, hogy ne legyen róla 100 cikk. Egyébként szerintem jönni fog.Nzedge írta:Már tele van a fas.om ezekkel a blikk hírekkel..A Daily Mail szerint Gareth Bale nagyot csalódott a Tottenham elnökében, miután nem fogadta el a Real Madrid világrekordnak számító 82 millió fontos ajánlatát. A lap szerint a játékos nem fizikai, hanem 'lelki' sérülés miatt hagyta ki a legutóbbi barátságos mérkőzést, és nem szeretne többet pályára lépni a jelenlegi együttesében.
Legyen már valami konkrétum,jön vagy nem?!
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 28., vasárnap 17:56
Már tele van a fas.om ezekkel a blikk hírekkel..A Daily Mail szerint Gareth Bale nagyot csalódott a Tottenham elnökében, miután nem fogadta el a Real Madrid világrekordnak számító 82 millió fontos ajánlatát. A lap szerint a játékos nem fizikai, hanem 'lelki' sérülés miatt hagyta ki a legutóbbi barátságos mérkőzést, és nem szeretne többet pályára lépni a jelenlegi együttesében.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem