Realista24 írta:dzsi91 írta:A copa kb annyira van színvonalban az eb-től mint a libertadores a bl-től... Messinek szégyen,hogy ezzel az argentín garnitúrával nem nyerte még meg,pedig lassan már évente van, Crnek viszont egy kisseb csoda,hogy bejutottak a döntőbe.
Ha megnyernék amiben bízok,de kétlem hogy így lenne Cr 3 csapatot vitt csúcsra a Mu-t a portugálok meg eddig 2szer a Real Madridot.Messi csúrcsra vitte a barcát 3szor.Szerintem előbbi nehezebb lista.
De a valószínűbb hogy buknak a portugálok és akkor lehet tovább versenyeztetni.Egy portugál eb cím után nincs esély az összehasonlítgatásoknak szerintem max ha nagyon elfogultak vagyunk és messi csodálatos zseniális látványos játékával próbáljuk megvétózni Cr történelem írását.
Ha Ce a ket bl döntőben nem bujkált volna, akkor alá is rom amit mondasz. Igy nekem hiányérzetem van. De befoghatja jövőre a pofam egy szimpla bl bajnoki komboval ha mar ekkora vezér.
Azt sokan elfelejtik, hogy ha nem lett volna vezer a BL-ben, akkor el sem jutunk a dontoig, kulonben is, a fel szezont serulten nyomta vegig, foleg a veget, most sem szaz szazalekos, akarmit is mondanak rola az edzok, aki regota koveti a palyafutasat es a teljesitmenyet, az latja,hogy ez nem egy 100%-os CR.
Amugy, jelenleg inkabb Pepe a vezer, elkepeszto formaban van, ha jatszani fog a dontoben, akkor sokkal jobbak az eselyei a portugaloknak, hogy megnyerik az EB-t.