Cristiano Ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Életemben másodszor sajnálom, nagy respekt.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Borbás Marcsi van akkora legenda, mint CRKAG írta:Trollfocin portugálos bejegyzések alatt a kommentek igazi csemegék.
Ilyen 2-3 gyerekes anyukák szakértenek, akik eddig max Borbás Marcsi receptkönyvét forgatták![]()

Óvatosabban...

Remélem a portugálok nyerik az EB-t. Pepe csúcsformában lesz, akkor nyerhet egy EB-t CR-nek... A kontragól benne lesz németek/franciák ellen, csak hátul kell nagyon rendbe lennie a portugáloknak.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk a sorsolásuk most a legkönnyebb. A focijuk továbbra is gyenge, de Ronaldo sikerének szorítok.Csabi írta:én leszarom. mindenki leírta őket. már ez is óriási teljesítmény. ha még egyet rátesznek az még jobb, de így se vagyok szomorú. ironikus hogy az utóbbi évek egyik leggyengébb csapata jut a legmesszebb, de ez a focit is mutatja úgy kábé mindenhogy, hogy ezzel lehet eredményes egy csapat.
Ákos te vagy az?KAG írta:Trollfocin portugálos bejegyzések alatt a kommentek igazi csemegék.
Ilyen 2-3 gyerekes anyukák szakértenek, akik eddig max Borbás Marcsi receptkönyvét forgatták![]()

Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Trollfocin portugálos bejegyzések alatt a kommentek igazi csemegék.
Ilyen 2-3 gyerekes anyukák szakértenek, akik eddig max Borbás Marcsi receptkönyvét forgatták
Ilyen 2-3 gyerekes anyukák szakértenek, akik eddig max Borbás Marcsi receptkönyvét forgatták

ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én leszarom. mindenki leírta őket. már ez is óriási teljesítmény. ha még egyet rátesznek az még jobb, de így se vagyok szomorú. ironikus hogy az utóbbi évek egyik leggyengébb csapata jut a legmesszebb, de ez a focit is mutatja úgy kábé mindenhogy, hogy ezzel lehet eredményes egy csapat.
- Galacticos
én úgy érzem megnyerik, nem tudom melyik csapat lenne a könnyebb. a németet erősebbnek érzem, a franciák mögött meg ott állnak a hazai szurkolók.Anthony írta:Szerintem Portugália jó eséllyel elbukja a döntőt
de 12 éve toronymagas esélyesek voltak a portugálok, aztán mégis.. tehet is lehet a hazai rendezés.
ronaldonak a kapou előtt nincs jó eb-je, ellenünk nagyon jó volt, tegnap nagyon jó volt azon kívül csak a mezőnymunkája dicsérhető szerintem. az összes kirúgás felé megy és percenként kell ugrálgatnia a nála fél de inkább 1 fejjel magasabb védők ellen. tegnap is hátra zárt még balelel is, az összes szögletnél ő áll ember nélkül, hogy ki tisztázza a labdát még mielőtt az beérne.
szerintem ennél többet ő ilyen kerettel nem tud, és senki se nagyon tudna. a gólkirályi címet sajnálom, izland elleni tizit beveri akkor most ott lenne ő is 4 góllal, (bár akkor minden máshogy alakul) de emiatt sajnálom még jobban h tegnap renato sanches és danilo is elönzőzte amikor kontráztak, mert mindkétszer ott volt ronaldo is üresen.. mindegy ez legyen a legnagyobb bajunk.
gólt várok tőle én is a döntőbe, és kell is. egy lépésre van attól hogy az egész megítélése megváltozzon. nem fog, de azért egy eb győzelemmel erősen mutathatná a fuckot, úgyhogy messike betilizik a gyenge fáradt copán, aztán dühébe visszavonul amikor nem tudja belőni a tizit se.
kell az az utolsó meccs, nem érdekel hogy tizikkel vagy hosszabbításba, vagy 6 méteres lesgóllal. de kell, mert megérdemelné.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sok kötsög újság...eddig szar volt, Bale körökkel előzte, aztán most hirtelen jön a dícséret, bekaphatják...
Azért gratula Henriknek, ő azért észrevette a dolgokat:
http://www.origo.hu/foci-eb-2016/elemze ... galia.html
Szerintem Portugália jó eséllyel elbukja a döntőt, és legyünk őszinték majdnem annyira olajozott útjuk volt odáig, mint Messiéknek a Copán, csak van 2 apró különbség: a portugál keret nem messze kiemelkedően a legjobb az EB-n, és CR nem fog visszavonulni egy esetleges vereség után
Ja igen, remélem még ver egy gólt, amivel végül társgólkirály lesz.
Azért gratula Henriknek, ő azért észrevette a dolgokat:
http://www.origo.hu/foci-eb-2016/elemze ... galia.html
Szerintem Portugália jó eséllyel elbukja a döntőt, és legyünk őszinték majdnem annyira olajozott útjuk volt odáig, mint Messiéknek a Copán, csak van 2 apró különbség: a portugál keret nem messze kiemelkedően a legjobb az EB-n, és CR nem fog visszavonulni egy esetleges vereség után

Ja igen, remélem még ver egy gólt, amivel végül társgólkirály lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gratula a világ legjobbjának.Szép munka volt.
Döntőben az esélytelebek nyugalmával akár be is húzhatják a trófeát.Szerintem megnyerik,a 2004es bukó emlékére most behúzzák görögösen az eb-t,ha meg nem ez akkor is hatalmas teljesítmény,nem olyan mint bejutni egy copa america döntőjébe
A lényeg,hogy ez ott volt,vezér csk legenda meg minden.
Döntőben az esélytelebek nyugalmával akár be is húzhatják a trófeát.Szerintem megnyerik,a 2004es bukó emlékére most behúzzák görögösen az eb-t,ha meg nem ez akkor is hatalmas teljesítmény,nem olyan mint bejutni egy copa america döntőjébe

A lényeg,hogy ez ott volt,vezér csk legenda meg minden.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ericco írta:olvasson madridom fórumot![]()
R.M.C.F, te nem pap vagy?
Egyébként röhöghetsz..de pár hónapja részegen egy kocsmában összeismerkedtem egy igazi pappal...aki futsalozott.....persze részegen ott neki is áltunk a parletten bemutatót tartani.....sehol sem voltam hozzá....és pap volt vaxxeg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ronaldot hoztam fel neki példának ha FOCIról beszélünk..... Talán ez. Sokat beszélek neki a fociról....és minden nap gyakorlunk kint.....szépen fejlődik.wZoLee7 írta:Ha van valós indok a rajongásának, akkor lehet, hogy az olvasást fogja megutálni.R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meg kell tanítani neki, hogy ne olvasson NSO-t, én hírből sem olvasok ilyet.R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.

Illetve meg kell tanítani neki, hogy ne higyje el a sok hülyeséget.

Az én kis unokaöcsém is Cristiano Ronaldo rajongó 11 éves lesz novemberben, de nem hagyom neki, hogy megutálja ezek miatt, pedig az anyja barca szurkoló, az apja ronaldo ellenes és már olvasni is tud. De van már vagy 6 Real Madridos meze, mind CR7-es és most portzugál mezben fogja megkapni CR7-et.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha van valós indok a rajongásának, akkor lehet, hogy az olvasást fogja megutálni.R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
-
A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
- wZoLee7
Aki érti es szereti a focit az nem mocskolodik, akik ezt csinaljak azoknak meg ez divat lett...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De akkor ennyire megváltozott a világ, hogy az a vicces és nagyon szép, ha egy a világ szerte példaképet alázunk be? És az újságok is állandóan szivatják, Blatter megalázza... azért ez szomorú valóság így belegondolva. Na de mindegy.wZoLee7 írta:Puskasek idejeben nem volt feszbuk meg trollfoci, az emberek nem tudtak terjeszteni a hulyesegeiket amiket mindenki tenykent oszthat tovabb
Mert ahogy anno Puskás, szerintem most Ronaldo ugyanúgy példakép, a kitartása, a szenvedélye, az akarata, hogy elérte azt amit akart. Gyerekek példaképe, hogy ha mertek álmodni és áldozatot hozni és mindent megtenni Ti is lehettek valami. A szegénységből felemelkedve.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Utálják a Madridot, utálják Ronaldot, utálnak minket... én élvezem

Merci Zizou!
- wZoLee7
Puskasek idejeben nem volt feszbuk meg trollfoci, az emberek nem tudtak terjeszteni a hulyesegeiket amiket mindenki tenykent oszthat tovabb