A portugálok mikor találták ki ezt az ívelgetős csoda focijukat?
Azért korábban tudtak ők rövid passzos szép focit csinálni...

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 6., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. július 6., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 6., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 21:13
Csávóka átölelte és magához szorítottaSteve írta:konkrétan sztem lerántás 11-es volt Ronaldoval szemben...
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 6., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 6., szerda 21:10
és éneklem a tévémacit.Mert megint részeg leszel és egy nagy szőrös mackós férfi hátát fogod bámulni..![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 6., szerda 21:06
hehe írta:ismét egy expert spori.
köszönjük.
a holnapit tuti nem látomA holnapi meccset még várd meg, mert az meg nem hiszem, hogy egy foci fieszta lesz. Lehet az ital lesz a legérdekesebb majd![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 6., szerda 21:04
a holnapit tuti nem látomA holnapi meccset még várd meg, mert az meg nem hiszem, hogy egy foci fieszta lesz. Lehet az ital lesz a legérdekesebb majd![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 6., szerda 21:03
A holnapi meccset még várd meg, mert az meg nem hiszem, hogy egy foci fieszta lesz. Lehet az ital lesz a legérdekesebb majdhehe írta: le kéne jönnöm az alkoholról, hogy lássam a meccset
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 6., szerda 21:03
Jelen. Amíg Csabi ki nem tesz.Remy írta:Fel van adva a lecke. Ideje mutatni valamit CR.Galacticos írta:Olyan nincs h egy grirzmann legyen a golkiraly.![]()
Mondjuk én nem érzem, hogy ma kinyílik a gólcsap a meccsen. Nagyon szenvedős lesz.
Van itt ma Wales drukker?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 6., szerda 21:03
Csak a veszteseknek fontos ki milyen szépen játszik....Jim írta:csak én szurkolok Walesnek![]()
szimpatikus kiscsapat,
múltkor szebben játszottak mint a portugálok...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 6., szerda 21:02
Félreértettél. Nem baj.Galacticos írta:Annyira tudtam h irni fogsz.Remy írta:Fel van adva a lecke. Ideje mutatni valamit CR.![]()
Majd ha cr mogott ilyen kiszolgalo szemelyzet lesz meg vilagtalan ellenfelek akkor erre visszaterhetunk.
De igazad van remek ebje van griezmannak es jobb jatekos is mint cr. Remelem o kapja az aranylabdat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 6., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 21:00
Szerintem a magyarok ellni meccset leszámítva az egész EB-n szebben játszottak, mint a portugálok...Jim írta:csak én szurkolok Walesnek![]()
szimpatikus kiscsapat,
múltkor szebben játszottak mint a portugálok...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 6., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. július 6., szerda 20:59
Annyira tudtam h irni fogsz.Remy írta:Fel van adva a lecke. Ideje mutatni valamit CR.
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. július 6., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 6., szerda 20:57
Fel van adva a lecke. Ideje mutatni valamit CR.Galacticos írta:Olyan nincs h egy grirzmann legyen a golkiraly.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 6., szerda 20:56
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem