Jól van, addig tartom a frontot.Realista24 írta:Köszi, nyaralni vagyok mar, úgyhogy meglesz. Élvezzétek amíg lehetKerlon írta: Legyen szép napod![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 7., csütörtök 7:25
Jól van, addig tartom a frontot.Realista24 írta:Köszi, nyaralni vagyok mar, úgyhogy meglesz. Élvezzétek amíg lehetKerlon írta: Legyen szép napod![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 7., csütörtök 7:02
Köszi, nyaralni vagyok mar, úgyhogy meglesz. Élvezzétek amíg lehetKerlon írta:Legyen szép napodRealista24 írta:Szerinted amúgy vicces vagy Kerlon ezzel az avával meg kedvenc játékos leírással? Csak mert szerintem nem, görbe tükörnek gyenge, mint Özil a legjobb évében, úgyhogy ideje lenne értelmes fokozatra váltani.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 6., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 6., szerda 18:22
Legyen szép napodRealista24 írta:Szerinted amúgy vicces vagy Kerlon ezzel az avával meg kedvenc játékos leírással? Csak mert szerintem nem, görbe tükörnek gyenge, mint Özil a legjobb évében, úgyhogy ideje lenne értelmes fokozatra váltani.
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. július 6., szerda 16:38
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. július 6., szerda 9:25
3 bal bekk csak elég lesz egy szezonra.CS0ki írta:Ő Coentrao helyettesének lenne jó, gyakorlatilag folyamatosan az orvosin van...pedig ngy jövőt jósoltak neki, de két ilyen komoly sérülés ilyen fiatalon...csoda kéne, hogy legyen még belőle valaki.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. július 6., szerda 9:19
Ő Coentrao helyettesének lenne jó, gyakorlatilag folyamatosan az orvosin van...pedig ngy jövőt jósoltak neki, de két ilyen komoly sérülés ilyen fiatalon...csoda kéne, hogy legyen még belőle valaki.EDIT: Ő nem lenne jó Marcelo mögé?
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. július 6., szerda 9:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 6., szerda 8:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 5., kedd 22:03
Esetleg +20at a marketingje még megérneR.M.C.F írta:65 millióig hoznám. Felette nem.poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
jó meglátástorjack írta:Khedirának még egy béell is leesettvilágbajnok is lett![]()
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 5., kedd 21:20
Igen. AS is csinált, itt az eredmény. http://futbol.as.com/futbol/2016/06/21/ ... 95701.html (62% nem támogatja)poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 5., kedd 21:14
Feleannyiért Bentekét visz egy Crystal Palace. Manapság az ár/érték arány már nem feltétlenül működik.R.M.C.F írta:65 millióig hoznám. Felette nem.poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 5., kedd 21:11
65 millióig hoznám. Felette nem.poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 5., kedd 21:10
Khedirának még egy béell is leesettvilágbajnok is lett![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 5., kedd 20:52
Igen.wxyz írta:Ez azért csinálod, hogy visszavágj az Özil kritikák miatt?Kerlon írta:Beszariak vagytok, ráadásul a culától én még mindig nem dobok hátast, pedig már az EB-n tuti átlépte az 5-ös álomhatárt.
világbajnok is lettRealista24 írta:Addig jo amíg nem dobsz hatast, mert Oziltol dobtál anno.Kerlon írta:Beszariak vagytok, ráadásul a culától én még mindig nem dobok hátast, pedig már az EB-n tuti átlépte az 5-ös álomhatárt.
Én elsősorban Carlo barátunk Bayernjétöl fosom össze magam, mert ha nem felejtettek el normálisan focizni az elmúlt 3 évben, akkor bizony könnyen megrakhatnak bárkit szárazon egy szép keddi/szerdai napon.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 5., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. július 5., kedd 20:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 5., kedd 20:09
Addig jo amíg nem dobsz hatast, mert Oziltol dobtál anno.Kerlon írta:Beszariak vagytok, ráadásul a culától én még mindig nem dobok hátast, pedig már az EB-n tuti átlépte az 5-ös álomhatárt.
Én elsősorban Carlo barátunk Bayernjétöl fosom össze magam, mert ha nem felejtettek el normálisan focizni az elmúlt 3 évben, akkor bizony könnyen megrakhatnak bárkit szárazon egy szép keddi/szerdai napon.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 5., kedd 20:03
Ez azért csinálod, hogy visszavágj az Özil kritikák miatt?Kerlon írta:Beszariak vagytok, ráadásul a culától én még mindig nem dobok hátast, pedig már az EB-n tuti átlépte az 5-ös álomhatárt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 5., kedd 19:58
Jó, Gündi is kihagy majd pár meccset...Realista24 írta: M1Ö-et azért megkérdezném a verhetetlenségről.
Carlo barátunk sem tévedhetetlen, Zidane ismeri is elég jól. Másrészt meg, simán jobb keretünk lesz, csak kell pár éhes játékos. Lásd Pogba.Kerlon írta: Én elsősorban Carlo barátunk Bayernjétöl fosom össze magam, mert ha nem felejtettek el normálisan focizni az elmúlt 3 évben, akkor bizony könnyen megrakhatnak bárkit szárazon egy szép keddi/szerdai napon.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem