OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 7., csütörtök 14:21

CS0ki írta:
De itt nem arról van szó. Akik rabolnak, ölnek meg hasonló bűntényeket követnek el és nem engedelmeskednek miközben fegyver náluk, azt jó, hogy lelövik. De pl a tegnapelőttinél ketten térdelnek az emberen. Erre 5-öt belelőnek. És nem ez az első hasonló eset.
Nyilván nem az első, de nem is az ötezredik. Ezek a kivtelek, itt gyilkosság miatt le kell csukni a rendőröket és kész. De van pár száűz vagy inkább millió rendőr az USA-ban, akiknak szerintem elég jelentős része nem szokott megbilincselt embereket halomra lőni.
egyrészt pont azért tüntetnek általában, mert a rendőröket nem vonják felelősségre szinte soha.
most is szabadságra küldték őket.
Kép
Kép
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. július 7., csütörtök 14:04

De itt nem arról van szó. Akik rabolnak, ölnek meg hasonló bűntényeket követnek el és nem engedelmeskednek miközben fegyver náluk, azt jó, hogy lelövik. De pl a tegnapelőttinél ketten térdelnek az emberen. Erre 5-öt belelőnek. És nem ez az első hasonló eset.
Nyilván nem az első, de nem is az ötezredik. Ezek a kivtelek, itt gyilkosság miatt le kell csukni a rendőröket és kész. De van pár száűz vagy inkább millió rendőr az USA-ban, akiknak szerintem elég jelentős része nem szokott megbilincselt embereket halomra lőni.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 7., csütörtök 13:51

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 7., csütörtök 13:45

en pl azt nem ertem miert kell fossa loni oket? elvileg kepzettek. lojon labra. karra. de ne fossa. idiotasag. es igen a tasert is hasznalhatbak gxakrabnan.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 7., csütörtök 13:42

De minek bevetni halálos fegyvert amikor van náluk taser ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 7., csütörtök 13:37

mondtam hogy nem vedeni akarom oket. de rengeteg olyan video van ahol en magam is lottem volna a helyeben. es messze alljon tolem a rasszizmus. egyszeruen lehetett erteni amit a rendor ker es nem sikerult a kereset teljesiteni. aztan jott a loves.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 7., csütörtök 13:30

BBeno írta:rengeteg fekete nem teszi azt amit ker a rendor es megtevedlszto mozdulatokat csinalnak. nem vedem a rendoroket de egyszeru tomondatokban utasitanak. teljesiteni kene.
Naív vagy ha azt hiszed minden rendőr úgy viselkedik ahogy azt előírják.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 7., csütörtök 13:30

BBeno írta:rengeteg fekete nem teszi azt amit ker a rendor es megtevedlszto mozdulatokat csinalnak. nem vedem a rendoroket de egyszeru tomondatokban utasitanak. teljesiteni kene.
Igen. És te láttad amúgy az ilyen videókat, amik ezeket az emlegetett rendőri brutalitásokat mutatják be?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 7., csütörtök 13:25

rengeteg fekete nem teszi azt amit ker a rendor es megtevedlszto mozdulatokat csinalnak. nem vedem a rendoroket de egyszeru tomondatokban utasitanak. teljesiteni kene.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 7., csütörtök 13:24

Anthony írta:Na megint cirkusz van amerikában. Az tuti, hogy a sünök ott is utaznak a feketékre valamilyen szinten, és hogy eltussolnak amit lehet, de mondjuk abban is biztos vagyok, hogy inkább lőnél minthogy téged lőjenek le.

Kód:

Az Egyesült Államokban az utóbbi időben fegyvertelen feketék megölése miatt elég kiélezett társadalmi-politikai vita indult a feketék elleni rendőri erőszakról. [b]Csak tavaly 1152 embert öltek meg a rendőrök intézkedés során az országban, az áldozatok 30 százaléka fekete volt, miközben a lakosságon belüli részarányuk csupán 13 százalék.[/b]
Ez a stat rohadt érdekes, de nekem pont azt mutatja, hogy fel van fújva a dolog, igen a 30% az jó 2-szer annyi, mint a 13, de attól még semmi meglepőt nem látok a dologban..
Hát ja. Kíváncsi lennék még arra, hogy mennyi ember támadt rendőrökre, illetve azoknak hány %-a volt színes bőrű.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 7., csütörtök 12:59

Megnéztem a videót, bár ne tettem volna...

Szerencsétlent lelőtték mint valami veszett állatot.
Ennek lesz még visszhangja az USA-ba, meg a világon is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 7., csütörtök 12:31

Zsombor írta:Mondjuk az a videó ami tegnapelőtt este kijött. Földön feküdt a faszi, két rendőr térdelt rajta aztán lelőtték mint egy állatot.
Nagyon durva, és nem az egyetlen eset. Ha fekete lennék és megállítanának a rendőrök az USÁ-ban, akkor tuti ilyen lassított felvételben mozognék, nehogy gyanúsan vegyek levegőt.
Sok az állat rendőr, de az is biztos, hogy sokat vannak provokálva, de az már nem mindig derül ki a híradóból.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 7., csütörtök 12:23

Ja, Fruitvale jo cucc, en is ajánlom.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 7., csütörtök 12:19

nCore

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lett Prémium tagságom és mivel tele vagyok pontokkal szeretnék velük valamit kezdeni.
Ha kell valakinek ingyen és bérmentve nCore meghívó szóljon, de ilyen 2 kommentes emberek kíméljenek, akikről azt se tudom kik, mik.
PÜ-ben lehet írni, akit érdekel.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. július 7., csütörtök 12:15

Anthony írta:Na megint cirkusz van amerikában. Az tuti, hogy a sünök ott is utaznak a feketékre valamilyen szinten, és hogy eltussolnak amit lehet, de mondjuk abban is biztos vagyok, hogy inkább lőnél minthogy téged lőjenek le.

Ez a stat rohadt érdekes, de nekem pont azt mutatja, hogy fel van fújva a dolog, igen a 30% az jó 2-szer annyi, mint a 13, de attól még semmi meglepőt nem látok a dologban..
Ezt nagyon ajánlom a témában:

http://www.imdb.com/title/tt2334649/?ref_=nm_flmg_act_8

Elég korrektül bemutatja sajnos az ottani viszonyokat.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 7., csütörtök 12:02

Mondjuk az a videó ami tegnapelőtt este kijött. Földön feküdt a faszi, két rendőr térdelt rajta aztán lelőtték mint egy állatot.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 7., csütörtök 11:36

Na megint cirkusz van amerikában. Az tuti, hogy a sünök ott is utaznak a feketékre valamilyen szinten, és hogy eltussolnak amit lehet, de mondjuk abban is biztos vagyok, hogy inkább lőnél minthogy téged lőjenek le.

Kód:

Az Egyesült Államokban az utóbbi időben fegyvertelen feketék megölése miatt elég kiélezett társadalmi-politikai vita indult a feketék elleni rendőri erőszakról. [b]Csak tavaly 1152 embert öltek meg a rendőrök intézkedés során az országban, az áldozatok 30 százaléka fekete volt, miközben a lakosságon belüli részarányuk csupán 13 százalék.[/b]

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 6., szerda 13:21

6 év börit kapott Pistorius.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. július 5., kedd 23:09

Remy írta:Sznob kérdés.

Ha édességet eszek nagy ritkán akkor azt szoktam enni.
Itt nálunk normál áron van.

Érdemes hozatnod, finom.Nagyjából bármelyiket is választja a barátnőd.

Valamint a barátnődnek mindenképpen ki kell próbálni az utcai árúsoknál a töltött sült palacsintát.
Tavaly voltam Koppenhágában azóta arra a palacsintára gondolok. :D
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 5., kedd 19:57

Önjárót nem vennék, amúgy kb majdnem mind1, nem hiszem h nagy difi lenne egy arkategoria termékei közt.

Vissza: