Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 21:51

R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
Meg kell tanítani neki, hogy ne olvasson NSO-t, én hírből sem olvasok ilyet. :lol:
Illetve meg kell tanítani neki, hogy ne higyje el a sok hülyeséget. :)

Az én kis unokaöcsém is Cristiano Ronaldo rajongó 11 éves lesz novemberben, de nem hagyom neki, hogy megutálja ezek miatt, pedig az anyja barca szurkoló, az apja ronaldo ellenes és már olvasni is tud. De van már vagy 6 Real Madridos meze, mind CR7-es és most portzugál mezben fogja megkapni CR7-et. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 6., szerda 21:50

R.M.C.F írta:A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
Ha van valós indok a rajongásának, akkor lehet, hogy az olvasást fogja megutálni.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 6., szerda 21:45

A nagyobbik fiam rajong érte....ő még nem tud NSO t olvasni mert 6.5 éves.....majd megy most ősszel suliba. Ott majd megtanul olvasni....és hamar megutálja.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 6., szerda 21:40

Aki érti es szereti a focit az nem mocskolodik, akik ezt csinaljak azoknak meg ez divat lett...

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 21:38

wZoLee7 írta:Puskasek idejeben nem volt feszbuk meg trollfoci, az emberek nem tudtak terjeszteni a hulyesegeiket amiket mindenki tenykent oszthat tovabb
De akkor ennyire megváltozott a világ, hogy az a vicces és nagyon szép, ha egy a világ szerte példaképet alázunk be? És az újságok is állandóan szivatják, Blatter megalázza... azért ez szomorú valóság így belegondolva. Na de mindegy.

Mert ahogy anno Puskás, szerintem most Ronaldo ugyanúgy példakép, a kitartása, a szenvedélye, az akarata, hogy elérte azt amit akart. Gyerekek példaképe, hogy ha mertek álmodni és áldozatot hozni és mindent megtenni Ti is lehettek valami. A szegénységből felemelkedve.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 6., szerda 21:37

Utálják a Madridot, utálják Ronaldot, utálnak minket... én élvezem :D
Merci Zizou!

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 6., szerda 21:33

Puskasek idejeben nem volt feszbuk meg trollfoci, az emberek nem tudtak terjeszteni a hulyesegeiket amiket mindenki tenykent oszthat tovabb

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 21:31

R.M.C.F írta:Nem az.
Hihetetlen mennyire kipécézett,lehúzott ember ő....komolyan....soha sem bírtam de kezdem megkedvelni mert a sok vak semmitérő tudatlan annyira lekezeli hogy felháborító. Minden lehetséges negetiv statot bedobnak nála.....holott a pozitiv statok egyik legnagyobbja.....
Egyértelműen a korszak egyik legjobbja. Sőt a Real Madrid valaha volt egyik legjobbja.
És mégis egy szarember, egy hisztikriszti, egy zselé, egy homoszexuális...

Azért kíváncsi lennék, hogy puskásék idejében is voltak ilyen, szörnyű ellenszenves megmozdulások? :(

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 6., szerda 21:30

Nem az.
Hihetetlen mennyire kipécézett,lehúzott ember ő....komolyan....soha sem bírtam de kezdem megkedvelni mert a sok vak semmitérő tudatlan annyira lekezeli hogy felháborító. Minden lehetséges negetiv statot bedobnak nála.....holott a pozitiv statok egyik legnagyobbja.....
Egyértelműen a korszak egyik legjobbja. Sőt a Real Madrid valaha volt egyik legjobbja.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 6., szerda 17:10

Galacticos írta:Tudom h hulla. Tudom h kivan a terde de a kovetkezo (remelem) 2 meccs egyiken varok tole egy nagy meccset mint anno a svedek ellen.
Ket lepesre van az eb-tol es attol h megitelesbe talan messi ele kerulhessen. (Legalabbis ennel nagyobb erv nem kell szerintem. H egy gyenge copat mem tud megnyerni kicsi leo aki remelem nem csinal segget a szajabol es ha mar lemond lesz benne annyi gerinc h tartja magat a szavahoz) nagyon remelem h valahogy bejutnak a dontobe, rutinosabbak mint wales.
Elore a 4.ert :salute: :salute:
Én is nagyon drukkolok neki... Még a Magyarok ellen is szorítottam neki... még ha ez valakinek szentségtöréssel is ér fel... Persze csak annyira, hogy ne essenek ki... az X tökéletes volt :)
Nos.. ez a két meccs neki tényleg hatalmas dolog lenne megnyerni.. ha az egyik meccsen ráadásul (főleg ha a döntőn) nagyot alakítana hatalmas lépés lenne nem csak Messihez képest hanem a történelmi megítélésében is. Mondhatni szintet lépne. Bár nem gondolom, h ettől Messi elé kellene helyezni őt ha így is alakulna. Én nem tartom létfontosságúnak hiszen attól még korszakos focista marad ha ez a két meccs nem sikerül vagy akár 1 is lesz belőle.
Mindenesetre hajrá CR!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 6., szerda 14:49

Szerintem Cé diszkréten az öltözőben csak annyit mond majd, hogy amennyiben Bale betalál és úgy megy tovább Wales, a marokkói haverja finoman arcontérdeli mindegyik portugált. :lol:
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 6., szerda 14:06

Mirror mindig is egy rakat szar volt.
Nem kell vele foglalkozni.
ZIDANE

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 13:10

V. Mester 77 írta:" A Mirror címplaján üzent Cristianónak: Minden, amit meg tudsz csinálni, Bale jobban tudja"

Azért ez kicsit erős :roll:
Durva egy hazugság, es meg címlapon is... Ember mintha semmit nem tett volna le az asztalra egy utolsó senki... :kivagyhe: :ozil:

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. július 6., szerda 12:57

" A Mirror címplaján üzent Cristianónak: Minden, amit meg tudsz csinálni, Bale jobban tudja"

Azért ez kicsit erős :roll:

Leszámítva a szabikat. Azokban bőven veri a wales-i

Mindent egybevetve én ma a Portugálokért szorítok.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. július 6., szerda 12:11

Tudom h hulla. Tudom h kivan a terde de a kovetkezo (remelem) 2 meccs egyiken varok tole egy nagy meccset mint anno a svedek ellen.
Ket lepesre van az eb-tol es attol h megitelesbe talan messi ele kerulhessen. (Legalabbis ennel nagyobb erv nem kell szerintem. H egy gyenge copat mem tud megnyerni kicsi leo aki remelem nem csinal segget a szajabol es ha mar lemond lesz benne annyi gerinc h tartja magat a szavahoz) nagyon remelem h valahogy bejutnak a dontobe, rutinosabbak mint wales.
Elore a 4.ert :salute: :salute:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 5., kedd 10:44

Realista24 írta:Az a csatorna, amelyiknek a mikrofonját a tóba dobta, elvileg az, amelyik korábban fals híreket közölt a családjáról. (belemagyarázás indul)
Ehhez egy frissítés, hogy kihalászták a tóból a mikrofont, és el fogják árverezni, amit jótékony célokra fordítanak majd.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 5., kedd 10:38

Igazi motivátor, tetszik :lol:
„Légy erős! Gyere, rúgj te is! Jól el tudod találni! Ha kikapunk, majd lesz.rjuk!”
https://youtu.be/WQz_p-f45x0

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 22., szerda 14:21

Az a csatorna, amelyiknek a mikrofonját a tóba dobta, elvileg az, amelyik korábban fals híreket közölt a családjáról. (belemagyarázás indul)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 22., szerda 14:06

Egyáltalán nem vélem vészesnek a Portugálok játékát, helyzeteik ia bőven meg vannak, szimplán nem megy be semmi nekik, ez meg olyan tényleg olyan dolog, ami bármikor átfordulhat, főleg, hogy ott van CR.
Ha bekerülnek a gyengébbik ágra nyugodtan Döntőbe is bejuthatnak.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 22., szerda 13:43

wZoLee7 írta:de most komolyan, ezer éve szurkolok a Portugáloknak de mégis mi a francot vártak? Kivisznek egy más teljesen kiöregedett csapatot, lassúak minden tekintetben.
A csapat fele 22-23 éves. Legalábbis akik eddig játszottak. Ahol meg idősebbek játszanak, ott nincs jobb megoldás. Az a legnagyobb gond, hogy nincs értelmes csatár, aztán Nani meg Cé szenvednek középen. Plusz Nani és Q7 küllő-bellő ide vagy oda, de kurva nagy fgy-k. De egyébként meg nem annyira gyengék, mint amit a két eredmény mutat. Helyzeteik mindkét meccsen megvoltak, csak szerencsétlenek, majd ma lehet bemennek, amik eddig nem..

Vissza: