one word: Coentraonmate írta:Ha tényleg 25 ez a Rodriguez, miért nem vettük már meg? Ne szarozzunk könyörgöm, jó szélsőhátvédekkel kupákat lehet nyerni.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 5., kedd 10:18
one word: Coentraonmate írta:Ha tényleg 25 ez a Rodriguez, miért nem vettük már meg? Ne szarozzunk könyörgöm, jó szélsőhátvédekkel kupákat lehet nyerni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. július 5., kedd 10:17
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 5., kedd 7:57
Szerintem R24 reakciója erre a kijelentésre vonatkozott:MesQueUnClub írta:Ezt mantrazzak a hírekben, hogy 7 Spanyol klubbot büntettek meg, mert állami támogatást kaptak, es igy tisztességtelen előnyre tettek szert, es ezért pl a Realnak es a Barcanak is több 10 millió eurót kell visszafizetni. (Itt jegyzem meg, hogy a multimilliárdos olaj klubok ezek szerint nem problémák.)Realista24 írta: Parancsolsz?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 5., kedd 7:46
Ezt mantrazzak a hírekben, hogy 7 Spanyol klubbot büntettek meg, mert állami támogatást kaptak, es igy tisztességtelen előnyre tettek szert, es ezért pl a Realnak es a Barcanak is több 10 millió eurót kell visszafizetni. (Itt jegyzem meg, hogy a multimilliárdos olaj klubok ezek szerint nem problémák.)Realista24 írta:Parancsolsz?BorjaMayoral írta:Állami támogatások miatt megbüntették a klubokat a spanyoloknál több tízmillió euróra. Mert itt mindig csend van a negatív hírekről, így nem tudom, hogy igaz e a hír?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 16:20
Parancsolsz?BorjaMayoral írta:Állami támogatások miatt megbüntették a klubokat a spanyoloknál több tízmillió euróra. Mert itt mindig csend van a negatív hírekről, így nem tudom, hogy igaz e a hír?
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 4., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 4., hétfő 16:05
A hír igaz. Annyira nem beszélek jól spanyolul hogy jól megértsem az egész sztorit, ezért nem is írtam róla én személyesen. A Realt 18 millióra bünteti azt hiszem. De szó volt valami madridi földterületről is, ami jogtalanul lett kezelve.BorjaMayoral írta:Állami támogatások miatt megbüntették a klubokat a spanyoloknál több tízmillió euróra. Mert itt mindig csend van a negatív hírekről, így nem tudom, hogy igaz e a hír? Mert idehaza akkor már beszántattnák a pályákat viki miatt.
HozzászólásSzerző: BorjaMayoral » 2016. július 4., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. július 4., hétfő 15:28
A 24 szerintem csak a Palmeirao százalékokra vonatkozik. Az ügynöki százalékok ezen felül jönnek. Így mint Neymarnak. Magyarul ez kb. bárhol lehet 25 és 40 között. Vagy akár még több, de szerintem nem lesz ennél több.palesz77 írta:24 a kivasarlasi ara, ha ti akarjatok akkor is, meg ha mi is - meg nehany nagyobb klubnal van ez meg.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 4., hétfő 15:16
Most nézem én is, tényleg olyan.Toky írta:Az elsőn csak nekem tűnik úgy, hogy csak a bal oldala fehér a jobb oldala világosszürke?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 15:15
EB miatt szar lenne a marketing, kivárunk.palesz77 írta:A harmadik celja, hogy eszrevetel nelkul betorjenek a csatarok a 16-oson belulre..
Amugy ilyenkor nem szoktak mar meglenni a hivatalos mezek?
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. július 4., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. július 4., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 4., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 4., hétfő 14:58
A harmadik celja, hogy eszrevetel nelkul betorjenek a csatarok a 16-oson belulre..
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 4., hétfő 14:53
Az a kék még bejön, sőt eléggé adja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 4., hétfő 14:40
24 a kivasarlasi ara, ha ti akarjatok akkor is, meg ha mi is - meg nehany nagyobb klubnal van ez meg. Mondjuk szerintem jo hulye lesz, ha a Barcat vagy a Realt valasztja, olyan csapstba kene mennie, ahol folyamatosan jatszhat is, kulonben nagyon nehez lesz neki felvenni az europai foci ritmusat. Ennek ellenere en orulnek, ha hozzank jonne, szeretem a fiatal tehetsegeket, de a karrierje szempontjabol a Juve is jobb valasztas lenne, ott legalabb kezdo lehetne.Dupla D írta:25-40 millió közötti összegért meg szerintem bőven megérné bepróbálni a srácot.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 4., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 4., hétfő 14:29
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem