A harmadik celja, hogy eszrevetel nelkul betorjenek a csatarok a 16-oson belulre..

Amugy ilyenkor nem szoktak mar meglenni a hivatalos mezek?

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 4., hétfő 14:58
A harmadik celja, hogy eszrevetel nelkul betorjenek a csatarok a 16-oson belulre..
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 4., hétfő 14:53
Az a kék még bejön, sőt eléggé adja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 4., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 4., hétfő 14:40
24 a kivasarlasi ara, ha ti akarjatok akkor is, meg ha mi is - meg nehany nagyobb klubnal van ez meg. Mondjuk szerintem jo hulye lesz, ha a Barcat vagy a Realt valasztja, olyan csapstba kene mennie, ahol folyamatosan jatszhat is, kulonben nagyon nehez lesz neki felvenni az europai foci ritmusat. Ennek ellenere en orulnek, ha hozzank jonne, szeretem a fiatal tehetsegeket, de a karrierje szempontjabol a Juve is jobb valasztas lenne, ott legalabb kezdo lehetne.Dupla D írta:25-40 millió közötti összegért meg szerintem bőven megérné bepróbálni a srácot.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 4., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 4., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: Toky » 2016. július 4., hétfő 14:26
Ne aggódj! Az angol wiki szerint már a mienk.Dupla D írta:Nagyon morcos leszek, ha Gabriel Jesusról is lemaradunk, és a Barcát választja. ...
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. július 4., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 4., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 4., hétfő 9:59
Uzlet, meg pedig nagyon jo uzlet. Sok penz folyt be belole, csak azert, mert rozsaszin, lehet hogy nem tul ferfias, de nehany meccsen be lehetett vallalniKerlon írta:Ez a világos lila mez pont akkora baklövés, mint a magenta...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 4., hétfő 9:52
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 4., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 3., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 3., vasárnap 21:40
hát szabad ilyet?angus írta:nem tudom, honnan szedtétek a sportigazgatós hírt, de én nem találtam sehol. Egy spanyol cikket találtam, abból nekem az jön le, hogy a Monacoba ment.
"Antonio Cordón, nuevo director deportivo del Mónaco"
HozzászólásSzerző: angus » 2016. július 3., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 3., vasárnap 21:37
nyugi van, zézé is ki lesz csapva, a baájern ellen elbukjuk az elődöntőt és a barca szokás szerint húzza a bajnokságotRealista24 írta:A tények ismeretében azt mondom, hogy jól, mert Carlo sosem kapott volna szabad kezet. Pérez utolsó utáni dobása volt Zidane.wZoLee7 írta:Viszont szerintem CA is pontosan tudta mit kellene csinálni, de neki nem hagyták. Érdekes kérdés és vita téma lenne, hogy jól vagy rosszul jártunk fél év Benitezzel...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 3., vasárnap 21:34
A tények ismeretében azt mondom, hogy jól, mert Carlo sosem kapott volna szabad kezet. Pérez utolsó utáni dobása volt Zidane.wZoLee7 írta:Viszont szerintem CA is pontosan tudta mit kellene csinálni, de neki nem hagyták. Érdekes kérdés és vita téma lenne, hogy jól vagy rosszul jártunk fél év Benitezzel...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 3., vasárnap 21:33
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem