Egy elodonto kuszoben otthagyja a tabort? Haaat, nekem azert ez santit.. Nem a brit sajto a forrasa a cikknek veletlenul?Anthony írta:Goal azt írja már el is hagyta a francia tábort, hogy menjen tárgyalni. Eléggé komolynak tűnik a dolog.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 4., hétfő 22:00
Egy elodonto kuszoben otthagyja a tabort? Haaat, nekem azert ez santit.. Nem a brit sajto a forrasa a cikknek veletlenul?Anthony írta:Goal azt írja már el is hagyta a francia tábort, hogy menjen tárgyalni. Eléggé komolynak tűnik a dolog.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 4., hétfő 21:53
Kicsoda? Miki,Matuidi,Snejderlin,Rooney,Swejni? EL-re jo leszAnthony írta:Úgy néz ki Mourinho viszi Matuidit, beton középpálya épül, milyen meglepő
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 4., hétfő 21:51
Goal azt írja már el is hagyta a francia tábort, hogy menjen tárgyalni. Eléggé komolynak tűnik a dolog.palesz77 írta:Ennek mi a forrasa?Anthony írta:Úgy néz ki Mourinho viszi Matuidit, beton középpálya épül, milyen meglepőAzt hittem Matuidi nem megy el parizsbol, ez most kicsit meglepett..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 4., hétfő 21:45
Ennek mi a forrasa?Anthony írta:Úgy néz ki Mourinho viszi Matuidit, beton középpálya épül, milyen meglepő
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 4., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 4., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. július 4., hétfő 20:23
Idén sem világklasszisokkal nyerték a Pl-t meg.Ha a mostani igazolások ugyanúgy beállnak a sorba mint a többiek illetve nem szedik szét őket nagyon akkor talán lehet keresnivalójuk idén is valahol a középmezőnyben.Remy írta:Ahmed Musa -> Leicester.
Hát nem tudom. Eddig elég B arcokat vettek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 4., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 3., vasárnap 17:30
Megunta.hehe írta:pato júli 1 óta nem a cselszi játékosa
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 3., vasárnap 17:02
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. július 3., vasárnap 16:41
A neve alapján japánnak gondoltam, erre látom hogy feketehehe írta:who the fuck is this mothafucka?palesz77 írta:Batshuayi hivatalosan is a Chelseabe igazolt.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 3., vasárnap 16:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 3., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 3., vasárnap 16:29
A belga válogatott 4. Számú támadója.hehe írta:who the fuck is this mothafucka?palesz77 írta:Batshuayi hivatalosan is a Chelseabe igazolt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 3., vasárnap 16:15
who the fuck is this mothafucka?palesz77 írta:Batshuayi hivatalosan is a Chelseabe igazolt.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 3., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 3., vasárnap 11:50
Kanté mindenképpen távozik.sebydani írta:A Leicester leigazolta Mendy-t, remélem ez azt jelenti, hogy Kanté távozik hozzánk
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 3., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 3., vasárnap 10:43
1 év volt vissza a szerződéséből, de fizettek érte 42 millát... Majdnem olyan jól csinálták, mint mi Kroos-szalEl Maestro írta:Mihtarjan is ofisol a MUnal. 42 millio ajrot fizettek erte a hirek szerint.
Nem rossz, de szerintem nem jobb mint Mata. Számokban nagyon összejött ez az éve a Dortmundban, de alapjában véve szerintem tényleg nem jobb játékos, mint a spanyol.ziro4vr írta:Nem tartom sokra, de nem rossz játékos.
Dehogyis. Egyedül Ibra, talán. De a kora miatt őt sem mondanám nagyobb fogásnak mint Martialt pl. Depay-Miki egy kutya kb, mert egyik sem elit focista. Bailly viszont kellett, mert az nem megoldás, hogy Blind a kv Smalling mellett.MesQueUnClub írta:Mindenesetre eddig jobbnak tűnnek JM igazolásai, mint LvG-é voltak.
Pedig szélen fog játszani, mert csak ott van hely neki. Az is Mata kárára. Majd Valencia megoldja.ziro4vr írta:Szerintem középen hatékonyabb de majd kiderül. Ha szélre kerül kell mögé egy sokat felfutó jhv.
Pedig Valencia és Fellaini stabil kezdők lesznek. Szereti Mou az ilyen arcokat. Schweinsteiger már megy kifele, egyedül Blind a riválisa. Ja meg Carrick, mondjuk azon sem lepődnék meg, ha őt is folyamat használná, ha már rá beszélte a maradásra. Valencia meg fel-alá szaladgál a szélen. Igaz, hogy értelmetlenül, de tökéletesen fog illeni a Mou rendszerbe.Anthony írta:és ez úgy, hogy Fellainit, Matát és Valenciát nem is számoltam oda.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 2., szombat 16:31
Jah arra gondolsz. Arra tök mindegy mit mond az EA. Egy az egyben NBA2k16 copydzsi91 írta: Az új story módra(the journey), kb rashford egyik alteregójával(alex Hunter vagy ki) kell majd nyomulnile is nyilatkozta valaki az ea-től,hogy nyomokban lesznek hasonlóságok.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem