Elso felidoben ez volt a felallas: Iker; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Khedira, Isco; Ozil, Benz, CR
- Arbeloa ott folytatja ahol tavaly abbahagyta,

- Mivel legtobbszor Ozil volt elotte, ezert gyakorlatilag nem is volt jobb szelunk.

- Marcelo is nagyon gyenge volt, rengetegszer maradt fent tamadas utan. Nem szamoltam, de legalabb 6-7 tamadast a mogotte uresen hagyott helyrol inditottak
- Ramos viszont hatalmas tanar volt.

- Isconak, Ozilnek es Modricnak is voltak szep inditasai, amikbe mindig epp hogy bele tudott erni valamelyik Everton jatekos.
Masodik felido: Diego Lopez; Carvajal, Pepe, Nacho, Coentrao; Casemiro, Khedira, Di Maria; Ozil, Benz, CR
60. perc: CR le, Jese fel
70. perc: Benzema le, Kaka fel
85. perc: Ozil le, Cheryshev fel
- A masodik felidoben a szinvonal csokkent, a vedelem Coentraoval es Carvajallal stabilabb lett.
- Di Marianak voltak jo megmozdulasai (amugy pont azon gondolkoztam, hogy egy angol csapatba mennyire jol beleillenek. Bal szelen siman megforgatja a vedot, meghuzza elore, majd beiveli mint a spanyol kupa donton Ronaldonak vagy a galaxy ellen Benzemanak. ezt nagyon erzi..)
- Jese becserelese utan nagyon szepen atcselezte magat 3 vedo kozott, loveset a kapus nagy bravurral vedte. (Pont eszembe is jutott R.M.C.F, biztos arra gondolt volna, hogy a konf kupan mikor Neymar ment at ket ember kozott, hogy elelvezett a kommentator

- Kivetelesen Kaka se volt annyire gyenge mint altalaban, volt par ertekelheto megmozdulasa, de meg igyis nagyon keves...
- Azt viszont nem ertettem, hogy Ancelotti miert hagyta fent Ozilt szinte vegig. Az utolso negyed oraban mar csak kocogott.