Egyéb bajnokságok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Egyéb bajnokságok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
a belga jobbhatvedet is leigazolta a psg. meunier
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alakul a PSG, eddig érdekesen, kíváncsi leszek kik lesznek a távozók
hát... erre nem fogadnékcsabi* írta:ertettem úgy, h kicsi hatem lesz az új huzoember, a sztarKerlon írta:...
Krychoviakért meg kár, ő is előrelépés lehetett volna nálunk, de várható volt, hogy Emeryvel ő is ott fog kikötni.
Azért a Matuidi-Krychoviak-Verratti középpálya elég komoly lesz, ha azt nézzük, hogy előttük Di Maria és Ben Arfa fogja kiszolgálni...Cavanit. Mondjuk Higuaín lesz ebből szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Krychowiak menni Párizs. 30 millió euró.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mintha a PSG-nél számítana a pénz.alexoxladjackoxi írta:A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.Kerlon írta:Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.[/quote]
A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.
A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.
Kobulnyicki

Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.alexoxladjackoxi írta:Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.ferni írta: Kik miatt padozna?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
Azzal kapcsolatban egyébként vannak fenntartásaim, hogy Ben Arfa elég-e a kezdőbe egy BL-re hajtó csapatnak. Eléggé hangulatember... Legalábbis anno az volt. Cserének jó lenne, de arra meg nem ilyen "sztárocskák" kellenek, hanem megbízható emberek.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kérdés, hogy marad-e egyáltalán a 4-3-3-as felállás? Majd valaki kijavít, ha biztosan tudja, de szerintem Emery a fontosabb meccsein 4-2-3-1-et játszott a Sevilla-val. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy itt is azt fogja játszatni, mert a keret 4-3-3-ra lett kitalálva gyakorlatilag, de, ha tényleg kapott 250 milliót igazolni, lehet, hogy vesz olyanokat, akik abba alkalmasabbak.
Arról egyébként nem volt hír, hogy Courtois-t megvennék? Így, hogy a Chelsea nem megy BL-be lehet mozdítható lenne, és valamilyen szinten hiányposzt a PSG-nél.
4-3-3-ba nálam ez menne a jelenlegi kerettel:Trapp-Aurier-Marquinhos-T.Silva-Kurzawa-Verratti-Matuidi-Di Maria-Ben Arfa-Lucas-Cavani.
Mint írtam én robbantanék Courtois-ért, és Cavani helyett hoznék valami értelmesebb arcot. Nála gyakorlatilag csak jobbakat tud találni az ember ennyi pénzből.
Arról egyébként nem volt hír, hogy Courtois-t megvennék? Így, hogy a Chelsea nem megy BL-be lehet mozdítható lenne, és valamilyen szinten hiányposzt a PSG-nél.
4-3-3-ba nálam ez menne a jelenlegi kerettel:Trapp-Aurier-Marquinhos-T.Silva-Kurzawa-Verratti-Matuidi-Di Maria-Ben Arfa-Lucas-Cavani.
Mint írtam én robbantanék Courtois-ért, és Cavani helyett hoznék valami értelmesebb arcot. Nála gyakorlatilag csak jobbakat tud találni az ember ennyi pénzből.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- alexoxladjackoxi
Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.ferni írta:Kik miatt padozna?alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
Azzal kapcsolatban egyébként vannak fenntartásaim, hogy Ben Arfa elég-e a kezdőbe egy BL-re hajtó csapatnak. Eléggé hangulatember... Legalábbis anno az volt. Cserének jó lenne, de arra meg nem ilyen "sztárocskák" kellenek, hanem megbízható emberek.
mondjuk közel sem egy poszt, de a Di Maria-Ben Arfa szél még arra is képes lehet, hogy Cavaniból gólkirályt csináljon, de gyakorlatilag eredményesebbek lesznek így, de legalább olyan eredményesek, mint Ibrával.csabi* írta:ibra potlasat hatem fiam megoldja majd. calma
Mondjuk a PSG szerintem megveszi idén Higut.
K
K
Kik miatt padozna?alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
- alexoxladjackoxi
Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért még van hova fejlődni, a Lyon zsinórban 7-szer nyert. Az európai rekord meg ennek a duplája.Veidt írta:Termeszetesen en is a BL mezonyere gondoltam elsosorban, bajnoksag eddig is meg volt.

A PSG 4-nél tart.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Termeszetesen en is a BL mezonyere gondoltam elsosorban, bajnoksag eddig is meg volt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bajnokság kb velem is boritékolható lenne...
Könnyebb dolga van az ottani edzőnek a ligát tekintve, mint a Bayernnek németországban.
Könnyebb dolga van az ottani edzőnek a ligát tekintve, mint a Bayernnek németországban.

ZIDANE