Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 3., vasárnap 13:24

csabi* írta:
Kerlon írta:...
ertettem úgy, h kicsi hatem lesz az új huzoember, a sztar
hát... erre nem fogadnék

Krychoviakért meg kár, ő is előrelépés lehetett volna nálunk, de várható volt, hogy Emeryvel ő is ott fog kikötni.
Azért a Matuidi-Krychoviak-Verratti középpálya elég komoly lesz, ha azt nézzük, hogy előttük Di Maria és Ben Arfa fogja kiszolgálni...Cavanit. Mondjuk Higuaín lesz ebből szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. július 3., vasárnap 12:43

Krychowiak menni Párizs. 30 millió euró.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 1., péntek 21:36

Kerlon írta:...
ertettem úgy, h kicsi hatem lesz az új huzoember, a sztar
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 20:16

alexoxladjackoxi írta:
Kerlon írta:Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.
A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.
Mintha a PSG-nél számítana a pénz. :lol: Eddig sem volt fix kezdő Lucas, ha Ben Arfa úgy játszik, mint a tavalyi szezonban, akkor esélye se lesz mellette.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 19:58

Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.[/quote]
A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.

suarez12

HozzászólásSzerző: suarez12 » 2016. július 1., péntek 19:30

Kobulnyicki :he:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 18:53

alexoxladjackoxi írta:
ferni írta: Kik miatt padozna?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.
Azzal kapcsolatban egyébként vannak fenntartásaim, hogy Ben Arfa elég-e a kezdőbe egy BL-re hajtó csapatnak. Eléggé hangulatember... Legalábbis anno az volt. Cserének jó lenne, de arra meg nem ilyen "sztárocskák" kellenek, hanem megbízható emberek.
Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.
K

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2016. július 1., péntek 18:39

Kérdés, hogy marad-e egyáltalán a 4-3-3-as felállás? Majd valaki kijavít, ha biztosan tudja, de szerintem Emery a fontosabb meccsein 4-2-3-1-et játszott a Sevilla-val. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy itt is azt fogja játszatni, mert a keret 4-3-3-ra lett kitalálva gyakorlatilag, de, ha tényleg kapott 250 milliót igazolni, lehet, hogy vesz olyanokat, akik abba alkalmasabbak.
Arról egyébként nem volt hír, hogy Courtois-t megvennék? Így, hogy a Chelsea nem megy BL-be lehet mozdítható lenne, és valamilyen szinten hiányposzt a PSG-nél.

4-3-3-ba nálam ez menne a jelenlegi kerettel:Trapp-Aurier-Marquinhos-T.Silva-Kurzawa-Verratti-Matuidi-Di Maria-Ben Arfa-Lucas-Cavani.

Mint írtam én robbantanék Courtois-ért, és Cavani helyett hoznék valami értelmesebb arcot. Nála gyakorlatilag csak jobbakat tud találni az ember ennyi pénzből.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 18:36

ferni írta:
alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
Kik miatt padozna?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.
Azzal kapcsolatban egyébként vannak fenntartásaim, hogy Ben Arfa elég-e a kezdőbe egy BL-re hajtó csapatnak. Eléggé hangulatember... Legalábbis anno az volt. Cserének jó lenne, de arra meg nem ilyen "sztárocskák" kellenek, hanem megbízható emberek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 18:22

csabi* írta:ibra potlasat hatem fiam megoldja majd. calma
mondjuk közel sem egy poszt, de a Di Maria-Ben Arfa szél még arra is képes lehet, hogy Cavaniból gólkirályt csináljon, de gyakorlatilag eredményesebbek lesznek így, de legalább olyan eredményesek, mint Ibrával.

Mondjuk a PSG szerintem megveszi idén Higut.
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 1., péntek 18:19

alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
Kik miatt padozna?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 1., péntek 17:49

ibra potlasat hatem fiam megoldja majd. calma
Kép

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 17:39

Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. július 1., péntek 16:21

Veidt írta:Termeszetesen en is a BL mezonyere gondoltam elsosorban, bajnoksag eddig is meg volt.
Azért még van hova fejlődni, a Lyon zsinórban 7-szer nyert. Az európai rekord meg ennek a duplája. :D
A PSG 4-nél tart.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 1., péntek 14:40

Termeszetesen en is a BL mezonyere gondoltam elsosorban, bajnoksag eddig is meg volt.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 1., péntek 14:34

Bajnokság kb velem is boritékolható lenne...
Könnyebb dolga van az ottani edzőnek a ligát tekintve, mint a Bayernnek németországban. :roll:
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 1., péntek 14:30

Veidt írta: Sokan elfelejtik oket de szerintem Emery alatt sokat fognak erosodni, es hamarosan odafernek a Real-Barca-Bayern(-Juve) melle.
A bajnokság kb már most borítékolható, de a BL-ben szerintem továbbra sem lesz tényező a PSG.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 1., péntek 14:26

Ben Arfát vitte a PSG. Sokan elfelejtik oket de szerintem Emery alatt sokat fognak erosodni, es hamarosan odafernek a Real-Barca-Bayern(-Juve) melle.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 9:21

kanye írta:Jól csinálta ez a Hulk gyerek. Elszórakozgat a kínaiaknál, stressz nulla, nyomás nulla, közben eltesz évi 6 milliárdot.
És még a válogatott meghívóért sem kell aggódnia, mert már nem hátrány ha valaki csak egy kínai bajnokságban játszik. :mrgreen: Legalábbis gondolom az új szöv kapnál is stabil kerettag lesz. :)

Annyi haszna lehet a világnak ebből az egészből, hogy a klub VB nívója javulni fog, más nem. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 30., csütörtök 16:10

Jól csinálta ez a Hulk gyerek. Elszórakozgat a kínaiaknál, stressz nulla, nyomás nulla, közben eltesz évi 6 milliárdot.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Vissza: