EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. július 1., péntek 13:40

dzsi91 írta:Hát azért cé most mutatta a fákkot rendesen messinek,biztos vagyok benne,hogy miatta lőtte az elsőt.
Én is erre gondoltam tegnap, mikor megláttam hogy ő kezdi. :mrgreen: Keresma nagyon meglepett, biztos voltam benne hogy kihagyja a kis FG az utolsót, beszarás mennyire összekapta magát erre az EB-re.
Renato Sanchezzel meg nagyon nagyot fogott Carlo, öröm nézni a srácot.

Remélem összejön a Bale vs Cristiano. B-)
Egy bukott öregember szavát egyből benyalod, mint kacsa a nokedlit. ez a gg
+1, de én inkább nem is kommentálom az ilyeneket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 13:39

Remy írta:GG Iker... hihetetlen nagy csalódás lett ez az ember.
Egy bukott öregember szavát egyből benyalod, mint kacsa a nokedlit. ez a gg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 1., péntek 13:37

Remy írta:GG Iker... hihetetlen nagy csalódás lett ez az ember.
Miért? Ő is csak ember, neki is ugyanolyan nehéz elfogadnia, mint bárki másnak, hogy az idő telik. Sőt, neki még nehezebb is volt, mert a környezete állandóan azt szajkózta, hogy ő a világ legjobbja, pedig 4-5 éve már nem az.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 1., péntek 13:27

GG Iker... hihetetlen nagy csalódás lett ez az ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 1., péntek 13:25

semmi meglepő már:

http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2 ... s_futball/
Kép
Kép
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 1., péntek 12:57

kuszkusz írta:
dzsi91 írta:Hát azért cé most mutatta a fákkot rendesen messinek,biztos vagyok benne,hogy miatta lőtte az elsőt.Ami most anportugálok mellett szól hogy úgy néz ki hogy keresma(!) meg a perdator is felnőtt a feladathoz.Messi is csak alkor volt tűz közelben amikor volt egy jó dimaria mellette.Az meg hogy még nem nyertek meccset sztem nem túl jó az ellenfelekre nézve mert egyszer mindensorozat megszakad.
ez már beteges.. szerintem meg rohadtul nem messi miatt lőtte elsőnek, hacsak nem olvassa persze a madridom fórumot..
szerintem szimplán tanult a hibájából és rájött, hogy itt a válogatottban jobban jár, ha elsők között lő és nem várja meg, hogy a többieknek "köszönhetően" sorra se kerüljön.. aztán persze majd, ahogy egyre nő a tét lehet, hogy szokásához híven utolsónak áll(na) oda, hogy "ő döntsön" és feszíthessen egyet. :D
Madridomot talán nem olvas, de goal.comot igen,mivel a díjaikat is átveszi.Ott meg valami barom faszán leírta,hogy cr-el soha sem torténhet olyan mint messivel ugyanis ő mindig az utolsót akarja lőni hogy hős legyen... De lőtt ő már elsőt a bayern ellen is.Mind1 odaállt,beverte.Messi nem.Abban az álom világban meg ne éljen senki,hogy nem figyelik egymást,mármint Cé meg Messi.Ezt amit a média lenyom velük nem lehet kizárni,bármennyire is szeretnék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 1., péntek 12:51

wZoLee7 írta:A következő nagy tornán ő már 33+ lesz, még ha marad is válogatott addig, a csapat körülötte már erősen ki fog cserélődni
Nem olyan biztos, hogy rossz az, ha kicserélődik körülötte a csapat. :lol: :lol: :lol: Ennél rosszabb portugál csapatot nehéz lenne még egyszer összerakni. :lol: Amúgy az utánpótlásuk milyen? Oké, van egy fasza Renato, de védők? Középpályások, stb? CSATÁR?

Nem hiszem el, hogy ennyire nincs ember a portugáloknál.

Bruma is eltűnt, pedig az U-válogatottakban jól nyomta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 1., péntek 12:46

Realista24 írta:A haterek most azt mondják persze, hogy azért rúgta az elsőt, mert az utolsón túl nagy felelősség lett volna
UCL final 2016. B-) B-) erre csak ennyit lehet ugyebár. :mrgreen:

Egyébként meg mivaaaan negatíív???!!!!!44

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. július 1., péntek 11:56

számomra mindig is érthetetlen, hogy aki ilyen 11-es rúgóképességekkel rendelkezik miért megy utolsónak

Mert aki eleve kevésbé biztos büntetőrúgó, az könnyebben hibázik, ha az Ő kezébe kerül a döntés a végén és ezzel a teher többszörös.

Persze vissza tud nyalni a fagyi, ha előbb többen hibáznak, de aki meg kisebb nyomás alatt ront, az sanszos, hogy a végén is rontana. Persze lehetne ezt folytatni, hogy aki elsőnek, másodiknak beveri, az leveszi a nyomást az utána jövőkről, de alapjában véve szerintem a fenti az ok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 11:40

MesQueUnClub írta:A tegnapi napi meccs egyetlen pozitívuma, számomra a kis Predator volt, jo látni, hogy ismét van egy olyan fiatal akiben van fantázia kpn, es nem ilyen Sterling szintű hiperszupertehetseg :D
Nuevo Drenthe.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 1., péntek 11:38

A tegnapi napi meccs egyetlen pozitívuma, számomra a kis Predator volt, jo látni, hogy ismét van egy olyan fiatal akiben van fantázia kpn, es nem ilyen Sterling szintű hiperszupertehetseg :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 1., péntek 11:28

Megtanulta a leckét, elsőnek kell mennie...számomra mindig is érthetetlen, hogy aki ilyen 11-es rúgóképességekkel rendelkezik miért megy utolsónak. Szép meg minden ha ő dönthet, de ha sorra sem kerül és ismét elbukják a lehetőséget a portugálok akkor az már súlyos lesz. A következő nagy tornán ő már 33+ lesz, még ha marad is válogatott addig, a csapat körülötte már erősen ki fog cserélődni

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 11:23

Beteges vagy sem, szerintem is azért lőtte elsőnek. :)

A haterek most azt mondják persze, hogy azért rúgta az elsőt, mert az utolsón túl nagy felelősség lett volna :lol: :lol: :ike: :ike:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. július 1., péntek 11:20

dzsi91 írta:Hát azért cé most mutatta a fákkot rendesen messinek,biztos vagyok benne,hogy miatta lőtte az elsőt.Ami most anportugálok mellett szól hogy úgy néz ki hogy keresma(!) meg a perdator is felnőtt a feladathoz.Messi is csak alkor volt tűz közelben amikor volt egy jó dimaria mellette.Az meg hogy még nem nyertek meccset sztem nem túl jó az ellenfelekre nézve mert egyszer mindensorozat megszakad.
ez már beteges.. szerintem meg rohadtul nem messi miatt lőtte elsőnek, hacsak nem olvassa persze a madridom fórumot..
szerintem szimplán tanult a hibájából és rájött, hogy itt a válogatottban jobban jár, ha elsők között lő és nem várja meg, hogy a többieknek "köszönhetően" sorra se kerüljön.. aztán persze majd, ahogy egyre nő a tét lehet, hogy szokásához híven utolsónak áll(na) oda, hogy "ő döntsön" és feszíthessen egyet. :D

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 1., péntek 11:19

Mindkettőben látok erényeket, mondjuk a norvégban többet, de én sem tudom, hogy megtudnák-e oldani már most. Lehetőséget megadnám nekik, ne jöjjön rögtön nagy név, először kapjanak pár hetet bizonyításra a klub fiataljai.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 11:02

Ödegaard a közösségi oldalakon és reklámokban veheti át a helyét, Asensio majd egyszer valamikor. Ő most még kölcsönbe marad úgyis. A Cé utáni korszak meghatározó játékosa, akire épít majd az edző, úgyis Bale lesz, nem véletlen ír alá 2023-ig.
Cé és Karim szerintem nagyjából együtt fog dobbantani 2-3 év múlva. Kell oda majd az erő és a tudás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 1., péntek 10:56

wxyz írta:Valamit kezdeni kell vele a nyáron. Eladni vagy rávenni, hogy elfogadja nem lehet állandóan kezdő, meg kell harcolnia a helyéért.

Én eladnám addig míg nem jön az eltiltás az igazolásoktól. Lehet igazolni sem kellene, ott van Ödegaard és Asensio, lehet valamelyik megoldaná.
Tél környékén még én is eladtam volna, sőt ha jól emlékszem R24 is, mostmár máshogy gondolom. Nem kell minden meccsen tolnia kezdőként, vagy le is lehet cserélni. A szabadokat passzolja át végre Bale-nek teljes mértékben.
Na de hogy most boltoljuk el és Ödegaard majd megoldja, esetleg Asensio :lol: Utóbbi lehet, hogy egyszer képes lesz rá, előbbi soha, főleg mert más poszt, de egy eléggé más mentalitás is

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 1., péntek 10:52

KAG írta:Eladni amúgy az eltiltás alatt is lehet elvileg.
csak a helyére nem lehet hozni senkit
Realista24 írta:
wxyz írta: Én eladnám addig míg nem jön az eltiltás az igazolásoktól. Lehet igazolni sem kellene, ott van Ödegaard és Asensio, lehet valamelyik megoldaná.
Joke of the year.
miért?

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. július 1., péntek 10:51

Elég gáz, hogy nyeretlenül, 5 x-el EB-elődöntőt játszhat egy csapat
Nyeretlenül, DE veretlenül, azt se felejtsük el. :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 1., péntek 10:43

Eladni amúgy az eltiltás alatt is lehet elvileg.
ZIDANE

Vissza: