HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 19:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 1., péntek 16:21
A fizetése még komolyabb.hehe írta:meanwhile:
hulk 55 miller shángháj
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 1., péntek 15:59
A képességei miatt. Nem véletlen nem tudott máshol sem megragadni Európában. Lassú volt nagyon.ferni írta:de vmi miatt sajna nem tudta állandósítani.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. július 1., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 1., péntek 15:34
Röhögtünk rajta az elmúlt években sokat, de sokkal több volt benne.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 1., péntek 14:48
Hát ezektől a statoktól sem estem hasra, főleg, hogy kétszer annyi percet töltött a pályán. Ugye más a csapat, más a bajnokság. A PL-ben nagyobb területek vannak, több idő van gondolkodni, elég sok meccsüket láttam, baromi jó védekezésben, de előre ugyan úgy semmi. Ennyiért el kell hozni, de én nem jelenteném ki azt sem, hogy jobb lesz mint Casemiro
HozzászólásSzerző: Rasta » 2016. július 1., péntek 14:47
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 1., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. július 1., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 11:00
De az a fehér nagyon baba!Realista24 írta:https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5802D626
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57EE8D75
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 1., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 9:26
A fizetésre meg aláírási bónuszra gondoltam.eReMA írta:Ezt hogy érted? Fix 25M kivásárlási árról beszélnek, úgyhogy itt max. a játékos választását lehet fizetéssel befolyásolni. Az United sem fog letenni érte többet, mint a szerződésben foglalt kivásárlási ár, úgyhogy ebben a formában nem lesz licit.
A MU könnyedén átlép mindenféle ésszerűséget mióta nincs Ferguson és dől a lé. Azért gondolom, hogy jóval nagyobb fizetést kapna a MUnál, mert nálunk zongora cipelőknek nem szokás nagy fizetést adni. Nézd meg a játékosaink fizetését. Csak a nagy marketing értékű játékosok kapnak sokat. Egy licitbe meg szerintem nem fogunk bele menni.eReMA írta:Miből gondolod, hogy több fizut adna a MU? A mai árak mellett a 25M szinte vicc kategória egy vállalható játékosnál. Aki pedig (relatív) olcsón érkezik, annak nagyobb fizura lehet esélye általában. Kanténak még a Leicesterben sem a legmagasabb a bérezése, ha jól emlékszem heti 55000 fonttal az 5. legjobban kereső játékos. Ezzel csak arra próbálok célozni, hogy ezen még bőven lehet emelni, ha Zidane tényleg ragaszkodik hozzá. Egy ésszerű határt pedig sztem nem fog átlépni még a ManU sem.
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. június 30., csütörtök 20:30
Innentol kezdve mindegy mennyit ad a Man.U. - feltetelezve h a hirek igazak itt madridomon - mert elvileg Konte nem igazolhat britt csapatba...A Sunday People értesülései alapján a Real Madrid előnyt élvez a többi érdeklődővel szemben. Az újság szerint a 25 esztendős francia válogatott középpályás csak akkor kivásárolható, ha nem Angliában folytatja pályafutását.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. június 30., csütörtök 17:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 30., csütörtök 15:06
Mert ők mást nem tudnak nyújtani egyelőre. Nálunk versenyképes csapat van, Zidane az edző, jő az idő, jobb a kaja, stb.eReMA írta:Miből gondolod, hogy több fizut adna a MU?
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. június 30., csütörtök 14:26
Miből gondolod, hogy több fizut adna a MU? A mai árak mellett a 25M szinte vicc kategória egy vállalható játékosnál. Aki pedig (relatív) olcsón érkezik, annak nagyobb fizura lehet esélye általában. Kanténak még a Leicesterben sem a legmagasabb a bérezése, ha jól emlékszem heti 55000 fonttal az 5. legjobban kereső játékos. Ezzel csak arra próbálok célozni, hogy ezen még bőven lehet emelni, ha Zidane tényleg ragaszkodik hozzá. Egy ésszerű határt pedig sztem nem fog átlépni még a ManU sem.CS0ki írta:Valószínűleg pont, hogy a fieztésről beszélt a kolléga is, különben felesleges lett volna Zidane-t emlegetni, hiszen a Leicester-nek olymindegy, hogy ki a másik csapat edzője, ak vinni akarná az emberüket. Max a játékosnak nem mindegy.
És fizetésben az MU valóban többet adna majd szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem