Joke of the year.wxyz írta: Én eladnám addig míg nem jön az eltiltás az igazolásoktól. Lehet igazolni sem kellene, ott van Ödegaard és Asensio, lehet valamelyik megoldaná.

EB - 2016
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: EB - 2016
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valamit kezdeni kell vele a nyáron. Eladni vagy rávenni, hogy elfogadja nem lehet állandóan kezdő, meg kell harcolnia a helyéért.
Én eladnám addig míg nem jön az eltiltás az igazolásoktól. Lehet igazolni sem kellene, ott van Ödegaard és Asensio, lehet valamelyik megoldaná.
Én eladnám addig míg nem jön az eltiltás az igazolásoktól. Lehet igazolni sem kellene, ott van Ödegaard és Asensio, lehet valamelyik megoldaná.
- Süti
Lehet hogy ez is bennevolt, de én nem látom, hogy annyira rossz állapotban lenne. Nálunk is van minden meccsén 20-30 perces üresjárata, kivéve mikor a kicsiket lehet megszórni.Realista24 írta:
Persze, futott, mert a 70. perctől rápihent rendesen, mert meg sem mozdult szinte.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az idény végén már saját maga is beismerte, hogy már nem játszhat minden meccsen. Arra számítok, hogy ha nem is nagy mértékben, de idéntől már rotálva lesz ő is. Főleg ősszel.Anthony írta:azért a Realnak még mindig szüksége van egy jó Cére, de úgy néz ki egész ősszel padlón lesz...
Aztán lehet az első nélküle elszenvedett vereségig lesz csak így...
Inkább a szabadrúgásokkal kell valamit kezdeni, mert már nevetséges, hogy azokból szinte teljesen veszélytelenek lettünk miatta.
Merci Zizou!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát azért cé most mutatta a fákkot rendesen messinek,biztos vagyok benne,hogy miatta lőtte az elsőt.Ami most anportugálok mellett szól hogy úgy néz ki hogy keresma(!) meg a perdator is felnőtt a feladathoz.Messi is csak alkor volt tűz közelben amikor volt egy jó dimaria mellette.Az meg hogy még nem nyertek meccset sztem nem túl jó az ellenfelekre nézve mert egyszer mindensorozat megszakad.
Belgákra kiváncsi vagyok,hogy csak ellenünk villogtak-e vagy mostmár tényleg komolyan kell venni őket.
Mondjuk szerintem a vadló megalázza ma a belgákat
szerdán meg mehet a lóverseny.Másik ágon olasz francia elődöntőt várok.
Belgákra kiváncsi vagyok,hogy csak ellenünk villogtak-e vagy mostmár tényleg komolyan kell venni őket.
Mondjuk szerintem a vadló megalázza ma a belgákat

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, futott, mert a 70. perctől rápihent rendesen, mert meg sem mozdult szinte.Süti írta:Totál hulla résszel nem igazán értek egyet, a 110en valahányadik percben még úgy rohangált, hogy leesett az arcom, és a horvátok ellen is komolyan bírta a hosszabbítást. Arra számítottam, hogy egy ilyen szezon után majd vonszolja magát, de komoly kondiban van még mindig.Realista24 írta:
A büntetőt beverte, ahogy kellett, azt nagyon akartam. De nem tudom, hogy lesz belőle játékos a kövi meccsre, totál hulla.
Ha Luka is vele készült volna minden plusz edzésen, most lehet már otthon pihenhetett volna.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Totál hulla résszel nem igazán értek egyet, a 110en valahányadik percben még úgy rohangált, hogy leesett az arcom, és a horvátok ellen is komolyan bírta a hosszabbítást. Arra számítottam, hogy egy ilyen szezon után majd vonszolja magát, de komoly kondiban van még mindig.Realista24 írta:
A büntetőt beverte, ahogy kellett, azt nagyon akartam. De nem tudom, hogy lesz belőle játékos a kövi meccsre, totál hulla.
Ha Luka is vele készült volna minden plusz edzésen, most lehet már otthon pihenhetett volna.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ne sérüljön meg az a lényeg, fáradtságot azért két hét alatt ki lehet pihenni fizikálisan. Mentálisan max megunja, hogy túl sok meccse volt idén.Anthony írta:Azzal a rottyon levő térddel letolt már 2 hosszabbítást, és minimum 6 meccs lesz mostmár ugye az EB-n, nem lesz ez így jó, azért a Realnak még mindig szüksége van egy jó Cére, de úgy néz ki egész ősszel padlón lesz...
Én is örülök, hogy beverte a tizit, ELSŐNEK vállalta, az a legnehezebb, mégis ezt a Q-t ünneplik mindenhol, nem értem?![]()

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azzal a rottyon levő térddel letolt már 2 hosszabbítást, és minimum 6 meccs lesz mostmár ugye az EB-n, nem lesz ez így jó, azért a Realnak még mindig szüksége van egy jó Cére, de úgy néz ki egész ősszel padlón lesz... 
Én is örülök, hogy beverte a tizit, ELSŐNEK vállalta, az a legnehezebb, mégis ezt a Q-t ünneplik mindenhol, nem értem?

Én is örülök, hogy beverte a tizit, ELSŐNEK vállalta, az a legnehezebb, mégis ezt a Q-t ünneplik mindenhol, nem értem?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy csodálkoznak a CR fanok, hogy Cé kapja a nyakába a szart, de amit most a fanboy oldalak megint művelnek és gerjesztik mesterségesen a feszkót, az egyszerűen vicc.
Best in the world a legszerényebb jelzők egyike amiket ráaggatnak tegnap óta...és akkor még ezek fikázzák Messit meg a Barca fanokat..vicc.
Best in the world a legszerényebb jelzők egyike amiket ráaggatnak tegnap óta...és akkor még ezek fikázzák Messit meg a Barca fanokat..vicc.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az EB igazi győztesei, rajtunk kívül persze, eddig a spanyolok. VdB lemondott, talán kitakarítják a szemetet.
Bár ennek én nem örülök
Bár ennek én nem örülök

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Del Bosque lemondott, juli 31-ig marad es utana nevezik ki az utodjat.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tobbseg biztosra veszi a belgakat, de az elet osszehozza a cristiano vs bale-t.
a golkiraly ki lesz, az is jo kerdes, igazabol a keves gol miatt meg olyan jatekos is odaerhetne, aki eddig be se talalt.
a golkiraly ki lesz, az is jo kerdes, igazabol a keves gol miatt meg olyan jatekos is odaerhetne, aki eddig be se talalt.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Elég gáz, hogy nyeretlenül, 5 x-el EB-elődöntőt játszhat egy csapat, de ma többet tettek a továbbjutásért, mint a lengyelek. Ronaldot nem akarom elővenni, de azért 2 lufit ő is rúgott ziccerben... Viszont még mielőtt fejem vennétek, Pepe tanári volt.
Amennyiben 2 év múlva kijutnak a portugálok a VB-re, ki lesz a belső védőjük?
Van ere a posztra ígéretük, vagy görbe bottal Carvalho bevállalja még azt is?
Holnapra meg egy 2-1-es belga győzelmet saccolok.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy kis érdekesség, bár szerintem sokan tudjátok, hogy a belgák egy csoportban voltak a walesiekkel (selejtezőben), ott a belgák végeztek az élen, de Walest nem tudták legyőzni két mérkőzésen. Szerintem holnap sem fogják, Vermaelen, Vertonghen és Dembele lesznek a hiányzók, Wales vagy döntetlen a tippem, és szerintem Wales jut tovább.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
sajnos az. a legmagasabb szinten nem az igazi, danilo dettó.Bullet T írta:Ettol a William Carvalhotol nagyobb alibi jatekost en meg nem lattam, 0 kockazat, a tole legkozelebbinek passzol egyet es kesz,pedig anno emlekszem meg velunk is szoba hoztak. Pepe meg hatalmas tanar, a maga 33-34 evevel nalam messze a legjobb volt.
na szerdán jövök. csá.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azt az embert már rég elzavartam volna a válogatottól.Bruno Alvest csak betenném. Bazeg mennyi az átlagéletkor a 4 khv esetében? 35 év?

- Bullet T
Ettol a William Carvalhotol nagyobb alibi jatekost en meg nem lattam, 0 kockazat, a tole legkozelebbinek passzol egyet es kesz,pedig anno emlekszem meg velunk is szoba hoztak. Pepe meg hatalmas tanar, a maga 33-34 evevel nalam messze a legjobb volt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bruno Alvest csak betenném. Bazeg mennyi az átlagéletkor a 4 khv esetében? 35 év?Csabi írta:pepe teljesítménye azóta javult fel mióta fonte bekerült. nem is csoda, carvalhoval ketten irányították a védelmet egyszerre, úgy nem lehet.

Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
pepe teljesítménye azóta javult fel mióta fonte bekerült. nem is csoda, carvalhoval ketten irányították a védelmet egyszerre, úgy nem lehet.