EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 10:35

wxyz írta: Én eladnám addig míg nem jön az eltiltás az igazolásoktól. Lehet igazolni sem kellene, ott van Ödegaard és Asensio, lehet valamelyik megoldaná.
Joke of the year.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 1., péntek 10:33

Valamit kezdeni kell vele a nyáron. Eladni vagy rávenni, hogy elfogadja nem lehet állandóan kezdő, meg kell harcolnia a helyéért.

Én eladnám addig míg nem jön az eltiltás az igazolásoktól. Lehet igazolni sem kellene, ott van Ödegaard és Asensio, lehet valamelyik megoldaná.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. július 1., péntek 10:18

Realista24 írta:
Persze, futott, mert a 70. perctől rápihent rendesen, mert meg sem mozdult szinte.
Lehet hogy ez is bennevolt, de én nem látom, hogy annyira rossz állapotban lenne. Nálunk is van minden meccsén 20-30 perces üresjárata, kivéve mikor a kicsiket lehet megszórni. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 1., péntek 10:13

Anthony írta:azért a Realnak még mindig szüksége van egy jó Cére, de úgy néz ki egész ősszel padlón lesz...
Az idény végén már saját maga is beismerte, hogy már nem játszhat minden meccsen. Arra számítok, hogy ha nem is nagy mértékben, de idéntől már rotálva lesz ő is. Főleg ősszel.
Aztán lehet az első nélküle elszenvedett vereségig lesz csak így...

Inkább a szabadrúgásokkal kell valamit kezdeni, mert már nevetséges, hogy azokból szinte teljesen veszélytelenek lettünk miatta.
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 1., péntek 10:13

Hát azért cé most mutatta a fákkot rendesen messinek,biztos vagyok benne,hogy miatta lőtte az elsőt.Ami most anportugálok mellett szól hogy úgy néz ki hogy keresma(!) meg a perdator is felnőtt a feladathoz.Messi is csak alkor volt tűz közelben amikor volt egy jó dimaria mellette.Az meg hogy még nem nyertek meccset sztem nem túl jó az ellenfelekre nézve mert egyszer mindensorozat megszakad.

Belgákra kiváncsi vagyok,hogy csak ellenünk villogtak-e vagy mostmár tényleg komolyan kell venni őket.
Mondjuk szerintem a vadló megalázza ma a belgákat :D szerdán meg mehet a lóverseny.Másik ágon olasz francia elődöntőt várok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 10:06

Süti írta:
Realista24 írta:
A büntetőt beverte, ahogy kellett, azt nagyon akartam. De nem tudom, hogy lesz belőle játékos a kövi meccsre, totál hulla.
Totál hulla résszel nem igazán értek egyet, a 110en valahányadik percben még úgy rohangált, hogy leesett az arcom, és a horvátok ellen is komolyan bírta a hosszabbítást. Arra számítottam, hogy egy ilyen szezon után majd vonszolja magát, de komoly kondiban van még mindig.
Ha Luka is vele készült volna minden plusz edzésen, most lehet már otthon pihenhetett volna. :( :mrgreen:
Persze, futott, mert a 70. perctől rápihent rendesen, mert meg sem mozdult szinte.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. július 1., péntek 10:05

Realista24 írta:
A büntetőt beverte, ahogy kellett, azt nagyon akartam. De nem tudom, hogy lesz belőle játékos a kövi meccsre, totál hulla.
Totál hulla résszel nem igazán értek egyet, a 110en valahányadik percben még úgy rohangált, hogy leesett az arcom, és a horvátok ellen is komolyan bírta a hosszabbítást. Arra számítottam, hogy egy ilyen szezon után majd vonszolja magát, de komoly kondiban van még mindig.
Ha Luka is vele készült volna minden plusz edzésen, most lehet már otthon pihenhetett volna. :( :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 1., péntek 9:33

Anthony írta:Azzal a rottyon levő térddel letolt már 2 hosszabbítást, és minimum 6 meccs lesz mostmár ugye az EB-n, nem lesz ez így jó, azért a Realnak még mindig szüksége van egy jó Cére, de úgy néz ki egész ősszel padlón lesz... :(

Én is örülök, hogy beverte a tizit, ELSŐNEK vállalta, az a legnehezebb, mégis ezt a Q-t ünneplik mindenhol, nem értem? :mrgreen:
Ne sérüljön meg az a lényeg, fáradtságot azért két hét alatt ki lehet pihenni fizikálisan. Mentálisan max megunja, hogy túl sok meccse volt idén. :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 1., péntek 9:28

Azzal a rottyon levő térddel letolt már 2 hosszabbítást, és minimum 6 meccs lesz mostmár ugye az EB-n, nem lesz ez így jó, azért a Realnak még mindig szüksége van egy jó Cére, de úgy néz ki egész ősszel padlón lesz... :(

Én is örülök, hogy beverte a tizit, ELSŐNEK vállalta, az a legnehezebb, mégis ezt a Q-t ünneplik mindenhol, nem értem? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 9:22

Amúgy csodálkoznak a CR fanok, hogy Cé kapja a nyakába a szart, de amit most a fanboy oldalak megint művelnek és gerjesztik mesterségesen a feszkót, az egyszerűen vicc.
Best in the world a legszerényebb jelzők egyike amiket ráaggatnak tegnap óta...és akkor még ezek fikázzák Messit meg a Barca fanokat..vicc.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 8:16

Az EB igazi győztesei, rajtunk kívül persze, eddig a spanyolok. VdB lemondott, talán kitakarítják a szemetet.
Bár ennek én nem örülök :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. július 1., péntek 1:00

Del Bosque lemondott, juli 31-ig marad es utana nevezik ki az utodjat.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. július 1., péntek 0:56

tobbseg biztosra veszi a belgakat, de az elet osszehozza a cristiano vs bale-t.

a golkiraly ki lesz, az is jo kerdes, igazabol a keves gol miatt meg olyan jatekos is odaerhetne, aki eddig be se talalt. :mrgreen:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 0:48

Elég gáz, hogy nyeretlenül, 5 x-el EB-elődöntőt játszhat egy csapat, de ma többet tettek a továbbjutásért, mint a lengyelek. Ronaldot nem akarom elővenni, de azért 2 lufit ő is rúgott ziccerben... Viszont még mielőtt fejem vennétek, Pepe tanári volt. :salute: Amennyiben 2 év múlva kijutnak a portugálok a VB-re, ki lesz a belső védőjük? :hmmm: Van ere a posztra ígéretük, vagy görbe bottal Carvalho bevállalja még azt is? :lol: Holnapra meg egy 2-1-es belga győzelmet saccolok.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 1., péntek 0:03

Egy kis érdekesség, bár szerintem sokan tudjátok, hogy a belgák egy csoportban voltak a walesiekkel (selejtezőben), ott a belgák végeztek az élen, de Walest nem tudták legyőzni két mérkőzésen. Szerintem holnap sem fogják, Vermaelen, Vertonghen és Dembele lesznek a hiányzók, Wales vagy döntetlen a tippem, és szerintem Wales jut tovább. :D
:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 30., csütörtök 23:57

Bullet T írta:Ettol a William Carvalhotol nagyobb alibi jatekost en meg nem lattam, 0 kockazat, a tole legkozelebbinek passzol egyet es kesz,pedig anno emlekszem meg velunk is szoba hoztak. Pepe meg hatalmas tanar, a maga 33-34 evevel nalam messze a legjobb volt.
sajnos az. a legmagasabb szinten nem az igazi, danilo dettó.

na szerdán jövök. csá. :mrgreen: :mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. június 30., csütörtök 23:57

Bruno Alvest csak betenném. Bazeg mennyi az átlagéletkor a 4 khv esetében? 35 év? :mrgreen:
Azt az embert már rég elzavartam volna a válogatottól. :lol: :lol: :lol:
:goat:

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2016. június 30., csütörtök 23:55

Ettol a William Carvalhotol nagyobb alibi jatekost en meg nem lattam, 0 kockazat, a tole legkozelebbinek passzol egyet es kesz,pedig anno emlekszem meg velunk is szoba hoztak. Pepe meg hatalmas tanar, a maga 33-34 evevel nalam messze a legjobb volt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 30., csütörtök 23:54

Csabi írta:pepe teljesítménye azóta javult fel mióta fonte bekerült. nem is csoda, carvalhoval ketten irányították a védelmet egyszerre, úgy nem lehet.
Bruno Alvest csak betenném. Bazeg mennyi az átlagéletkor a 4 khv esetében? 35 év? :mrgreen:
Nem illik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 30., csütörtök 23:52

pepe teljesítménye azóta javult fel mióta fonte bekerült. nem is csoda, carvalhoval ketten irányították a védelmet egyszerre, úgy nem lehet.

Vissza: