HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 28., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 28., vasárnap 12:14
Azt írtad, hogy nem baj, ha a "9-es" nem lő annyi gólt, mert a többi játékos kiveheti a részét jobban. Na de a gól az lövésből (vagy ugye fejesből stb., de legtöbbször lövésből) születik, amit meg ugye Ronaldo ejt meg legtöbbször. Így meg nehéz a többieknek több gólt lőnie.cart írta:Nem tudom, ez hogy jön ahhoz amit írtam. Amúgy meg ez a felfogás látszik, hogy megbukott a Real és a Barcánál is...Guti.HaZ. írta:Majd, ha nem Ronaldo fejez be 8/10 akciót, akkor lehet ilyesmiről beszélni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 28., vasárnap 12:10
mert a Ronaldo-Bale páros José taktikájába illett volna tökéletesen. Carlo labdatartást akar, sok passzt, kreativitást, kényszerítőket, a betömörülő védelem ellen kis helyen is. Bale játéka a sebességre, erőre épül. Lehet magyarázni h fejlődik, meg már középen is játszik, de attól még az ő játékának ez az alapja.pheco írta:Miért is? Özil a jobboson gyenge, és nem kis javulás lenne a helyén Bale. Befelé húzva nagy veszély lenne, akár lőhetne akár készíthetné le Cének, esetleg kiugrik Benz vagy Carvajal. Özil meg lerendezi Iscoval, hogy ki legyen a kezdő tkp.Mike írta:szerintem meg a Ronaldo-Bale párossal elfelejthetjük azt a focit amit eddig Carlo akart. Maradjon csak a szigeten.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 28., vasárnap 11:59
Nem tudom, ez hogy jön ahhoz amit írtam. Amúgy meg ez a felfogás látszik, hogy megbukott a Real és a Barcánál is...Guti.HaZ. írta:Majd, ha nem Ronaldo fejez be 8/10 akciót, akkor lehet ilyesmiről beszélni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 28., vasárnap 11:49
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 28., vasárnap 11:41
Aha persze. Akkor miért nem lőtte tonnaszámra a gólokat?
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 28., vasárnap 11:39
Még, HA eladó lenne, akkor sem adna senki 70 milliót érte. Ebben teljesen biztos vagyok. Esetleg, ha egy 70 fős munkás csoport, ahol mindenki neve Mihály volt a jelentése a "70 misiért"-nek, akkor elnézést.realistahuni írta:Egy 70 misiért én szívesen megválnék a gülütől, amit a PSG vagy a City ki is tudna fizetni.
Majd, ha nem Ronaldo fejez be 8/10 akciót, akkor lehet ilyesmiről beszélni.cart írta:Meg lehet nézni a Bayernt, ott is a csatár Madzukic 20 gól alatt lőtt a szezonban, mégis mindent megnyertek. Régen nem arról van szó, hogy az a menő, akinek a legelöl lévő embere több gólt szerez... Itt van Özil, Modric, Isco, Jesé, Ronaldo, (Bale), bőven elég gólt rúgnának Benzema mellett.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 28., vasárnap 11:28
Miért is? Özil a jobboson gyenge, és nem kis javulás lenne a helyén Bale. Befelé húzva nagy veszély lenne, akár lőhetne akár készíthetné le Cének, esetleg kiugrik Benz vagy Carvajal. Özil meg lerendezi Iscoval, hogy ki legyen a kezdő tkp.Mike írta:szerintem meg a Ronaldo-Bale párossal elfelejthetjük azt a focit amit eddig Carlo akart. Maradjon csak a szigeten.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 28., vasárnap 11:27
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 28., vasárnap 11:22
szerintem meg a Ronaldo-Bale párossal elfelejthetjük azt a focit amit eddig Carlo akart. Maradjon csak a szigeten.cart írta:
Szerintem a Ronaldo-Bale páros előtt akár Morata is játszhatna, úgy is meglenne a szükséges gólmennyiség...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 28., vasárnap 11:21
Aha persze. Akkor miért nem lőtte tonnaszámra a gólokat? Miért nem tudta kiszorítani Higut? Komoly problémák vannak Benzemának a hozzáállásával. Egy Real Madridban ez nem megengedett. Abban bízok, hogy Zidane jelenléte egy kicsit feltüzeli a srácot. Bár igazán talpra állhatna már. Szvsz Benzema/Morata csatár párossal nekiállni az idénynek totális öngyilkosság. Suárezhez meg Falcaóhoz hasonlítani nagyon nagy ostobaság. Ők vérbeli csatárok akik f*ssák a gólokat.Reaper's Scythe írta:mert ahhoz képest, hogy folyamatosan rotálva voltak Higuval, nem marad el lényegesen a teljesítménye például Suarezétől vagy Falcaoétól. Meg aztán ha az uruguayi tényleg olyan sokkal jobb, mint a mi franciánk, akkor télen még el lehet hozni őt, még a BL-ben is játszhat majd.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 28., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 28., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 28., vasárnap 11:09
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 28., vasárnap 10:39
Meg is válaszoltad ezt a kérdést.nem tudom miért hajkurásszuk még mindig a walesit, annyira túltelített már a középpályánk
Én kurvára nem akarok szélsők nélküli présfocit nézni mint Pellegrinivel anno. Márpedig ez lesz, ha nem jön Bale, mert jelenleg egy real szintű szélsőnk, van az pedig CéRonaldo.persze hiányzik a jobb oldalra egy jó szélső, meg el lehet adni az útból dm-et
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 28., vasárnap 10:24
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 28., vasárnap 9:54
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 28., vasárnap 9:45
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 28., vasárnap 9:21
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 28., vasárnap 9:08
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem