R.M.C.F írta:GT37, tisztelem a korrektségedet,ezt te is tudod,nem vagy az a fajta barcás aki a szarjankó kategória,de azért nem fogok egy alakra több virágszirmot dobni mert a média felfújta.....a tudását láttam,ténylegesen képzett,jól helyezkedő,nem lassú gondolkodású egyén......de azt kijelenteni előre,hogy ő lesz a posztja legjobbja,az akkora barbárság mintha azt mondom hogy torghelle lesz az aranycipős / 2014 ben európában.
Köszönöm, kedves tőled, mindazonáltal én nem azért dicsérem és tartom rendkívül sokra, mert azt olvastam a különböző sajtóorgánumokban, hogy mekkora király, hanem azért, mert pár kivétellel az összes meccsét láttam a Barçában, így láttam, honnan hová fejlődött, remélhetőleg tudom, nagyjából mire képes, illetve mennyi potenciál van benne.
Nem mondtam egy szóval se, hogy posztjának a legjobbja lesz, csupán annyit, hogy a legjobbak közé fog tartozni, jelentsen ez top5-öt, top10-et vagy "csak" top20-at. Ezt gondolom én innen a gép elől, rengeteg Thiago-passzal, -elmozgással, -csellel, -assziszttal (és még sorolhatnám) a fejemben.
Tény, hogy sok ismert, tehetséges középpályás található még rajta kívül Európában és szerte a világon, és olyanok is, akik akármikor berobbanhatnak a köztudatba, mégis azt gondolom, hogy Thiago
a korosztályában már most is a legszűkebb elit tagja, és ha fejlődik, akkor pár éven belül világklasszis játékossá válhat.
Na mindegy, ez az én véleményem, lehet egyetérteni vagy kiröhögni, néhány év múlva meglátjuk, kinek volt igaza.