Az a baj, hogy nem lesz itt Vidal...szerintem ebben nincs igazad, meg asszem te mondogattad, h nem baj ha a barcatol atveszuk par dolgot. Gondoltal itt, h egy Banega-Modric-Vidal harmas mennyire utne

Ha jönne egy Vidal, aki másfél ember munkáját elvégzi, akkor oké, kezdhetünk valamit a helyzettel, de biztos vagyok benne, hogy nem fog jönni.
Már egy ideje inkább látnék egy 1,90-es állatot a védelmünk előtt, az igazi irányítást meg feltolnám egy fokkal feljebb, Modric és a mellette lévő játékosig.
Buszketsz. Azért majdnem 190 a faszi, kiváló taktikai érzékkel. Mellette meg rohangál az egész törpsereg. és náluk is pont eddig működött, ami nem csak sétálgatott elől a nép. Most hogy visszavettek, kaptak egy csomó gólt a szezonban. Nekünk ne legyenek illúzióink, sosem fognak megszakadni a sztárjaink. Lehet itt dicsérni pl CR-t, néha tényleg látványosan visszazár, de nem 90 percnyi kemény munkáról van itt szó. Nála valamilyen szinten ez meg is bocsátható, mert egyszerűen kell az energia másra, végignyomja az összes meccset, képesnek kell lennie akármikor kivágni egy 30 méteres sprintet, ha keményen védekezne, visszaesne a támadó teljesítménye, akkor meg nem tudom mit csinálnánk. Özil szintén csak mímeli a védekezést. Csapatszintű védekezést meg nem tudom mikor láttunk itt.Ott ki az izom? Iniesta? Xavi? Busquets?
És bizony Modric is hiába lelkes meg forgolódik, túl sokszor mennek el mellette, elnyomják. Persze, szerez pár labdát, nincs ezzel akkora gond, csak kell mögé/mellé a kemény alap.
eleve van egy Marcelonk, jó eséllyel jön egy Carvajal, aki igazából szintén nem a betonvédekezésről híres. A támadásban sokat fognak segíteni, az elől lévő sztárjaink sosem fognak teljesen a védekezéssel foglalkozni, így rámennék a kemény középpályára.
Ha már kérdés volt, mondjuk hátulra egy Kondongbia vagy Pogba (előbbit túl keveset láttam, kicsit tartok attól, hogy nagyon egylábas, meg nyilván nagy zsákbamacska azért, bár Pogba is), Modric mellé meg Gündogán.
Makelele teljesen más izomzatú, felépítésű játékos volt, mint mondjuk Verratti.Makelele sem volt az a nagydarab, de kevesen mentek el mellette...