Oszt Depayfiam hol marad?!Kerlon írta:Az örmény idén már nem jobb szélsőt játszott?ziro4vr írta:Mondjuk Rooney hol fog szerepelni így, Tarján Miki mögött? Rooney-Schweini kp lesz?
Martial Rooney Mkhitaryan
Ibra

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 2., szombat 15:42
Oszt Depayfiam hol marad?!Kerlon írta:Az örmény idén már nem jobb szélsőt játszott?ziro4vr írta:Mondjuk Rooney hol fog szerepelni így, Tarján Miki mögött? Rooney-Schweini kp lesz?
Ibra
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. július 2., szombat 15:40
Szerintem is ez lesz. Rooney visszazár ami kell Mounak. Mata hova lép? Mert biztos megy.Kerlon írta:Az örmény idén már nem jobb szélsőt játszott?ziro4vr írta:Mondjuk Rooney hol fog szerepelni így, Tarján Miki mögött? Rooney-Schweini kp lesz?
Ibra
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 2., szombat 15:38
Az örmény idén már nem jobb szélsőt játszott?ziro4vr írta:Mondjuk Rooney hol fog szerepelni így, Tarján Miki mögött? Rooney-Schweini kp lesz?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 2., szombat 15:30
Mkhitaryan egész jó statokat produkált idén, ilyen arc pedig nem igen volt tavaly a MUban.pheco írta:Hát nevekre biztosan. De nem hiszem, hogy egy "kiégett", jóllakott Ibra és egy nem túl motivált illetve hangulatember Mkhitaryan húzza ki őket a szarból. Védelmük plusz kp-n a védekező részleg nem tudom hogy áll.MesQueUnClub írta:Mindenesetre eddig jobbnak tűnnek JM igazolásai, mint LvG-é voltak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 2., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 2., szombat 15:26
Hát nevekre biztosan. De nem hiszem, hogy egy "kiégett", jóllakott Ibra és egy nem túl motivált illetve hangulatember Mkhitaryan húzza ki őket a szarból. Védelmük plusz kp-n a védekező részleg nem tudom hogy áll.MesQueUnClub írta:Mindenesetre eddig jobbnak tűnnek JM igazolásai, mint LvG-é voltak.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 2., szombat 15:17
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. július 2., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 2., szombat 14:43
Nem tartom sokra, de nem rossz játékos. Viszont akkor Mourinho 4231et akar?
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. július 2., szombat 14:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 1., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 1., péntek 10:58
Szóra sem érdemes fejbengyurik. Gündi amikor játszani fog, úgy kb 20 meccs szerintem, a legjobb lesz.M1Ö írta:Külön Zironak!NSOs facebook huszárok még Nolitonál isgyengébb igazlásnak tekintik Ilkay fiadat és az a véleménye a kollégának, hogy még Rodéval is jobban járt a Dortmund.
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 1., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 9:46
Az Agüero lesz!Géci írta:Mernék fogadni, hogy gólkirály lesz...
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 1., péntek 9:38
Mernék fogadni, hogy gólkirály lesz... Ha alap kezdő marad, simán hozza a góljait.wxyz írta:Gólokat hozni fogja szerintem, 15 meglesz neki legalább. Viszont így Rashfordtól vesznek el játékidőt, lassítják a fejlődését és szerintem tudná ő is hozni azt amit Ibra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 1., péntek 9:29
Nem ez lesz a hónap szenzációja naRealista24 írta:Pitsába, elkéstem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 1., péntek 9:26
Pitsába, elkéstemAnthony írta:Hol vagy R24?Manchester City have confirmed the signing of Nolito from Celta Vigo on a four-year contract.![]()
13.8 millió font elvileg. Nem fogja megváltani a világot.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 1., péntek 9:25
Hol vagy R24?Manchester City have confirmed the signing of Nolito from Celta Vigo on a four-year contract.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 30., csütörtök 19:49
Dehogy fog.Veidt írta:Sztem bukni fog. 50 evesen a PL-ben nem sok gyumolcs terem.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem