mi az hogy az meg egy dolog?az a lényeg.Egy mu és egy chelsea nem egy szint.....max jelenkori sikerekben,az megy egy dolog,a megítélés nem pár sz*ros éven alapszik,hanem a klub történelmén.
futballban nem lehet a múltból élni,csak mondom.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 28., vasárnap 9:12
mi az hogy az meg egy dolog?az a lényeg.Egy mu és egy chelsea nem egy szint.....max jelenkori sikerekben,az megy egy dolog,a megítélés nem pár sz*ros éven alapszik,hanem a klub történelmén.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 28., vasárnap 8:42
A szokásos meseszöveg, amikkel a Barca, Real, MU, stb. szurkolói hitegetik magukat, hogy a kedvenc csapatuk különb, mint az újgazdagokR.M.C.F írta:A chelsea nem bm,vagy barca vagy madrid....vagy mu.....ahhoz még sok túróstésztát kell megenniük,hogy a példa kedvéért egy új világlegnagyobb ígérete oda akarjon igazolni,mert akkora a presztizse.
Egy mu és egy chelsea nem egy szint.....max jelenkori sikerekben,az megy egy dolog,a megítélés nem pár sz*ros éven alapszik,hanem a klub történelmén.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 8:37
czier írta:Tavaly mar profitot termeltek, ma mar a 7. legertekesebb csapat a Forbes szerint, bevetelit tekintve az 5.R.M.C.F írta:kb 2e millárdot ölt bele ez a hobbista,és annyira messze van a jó sportprojectől mint pepe egy doromboló kiscicától ha ez neked jó modell akkor lelked rajta.
Akarhogy is nezzuk Abramovic a legnagyobbak koze emelte a Chelseat.
A Cityrol meg senki nem beszelt, az eddig egy oriasi bukta, azt en sem vitatom.
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. július 28., vasárnap 1:22
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 28., vasárnap 0:44
Tavaly mar profitot termeltek, ma mar a 7. legertekesebb csapat a Forbes szerint, bevetelit tekintve az 5.R.M.C.F írta:kb 2e millárdot ölt bele ez a hobbista,és annyira messze van a jó sportprojectől mint pepe egy doromboló kiscicától ha ez neked jó modell akkor lelked rajta.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. július 28., vasárnap 0:33
Imádom, hogy ezek után is képes vagy szembe köpni saját magadat.R.M.C.F
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 0:32
czier írta:A Chelsea projekt mukodik, sinen van. Sikerek is jottek szep szammal. Most van egy fiatal, tehetseges csapatuk. Lehet ra epiteni es nem kell minden evben oriasi minuszokkal elszamolniuk. A beveteleik evrol-evre nonek, az angol bajnoksagba ontik a lovet, szoval ebben nincs igazad.
Nem erről volt szó....hanem hogy egy bl-t megnyerni,több tényezős,de főként korszakos csapatnak lennia az...ezen nevettek ki,de nem érdekel.Tisztában vagyok a véleményeim súlyával és mikéntjével.....Nem minden csapat az 1900-as évek elejétől kezdve volt a tűz közelében.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 28., vasárnap 0:23
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 28., vasárnap 0:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 0:02
Nem fogom,mert ez is mint minden,egy tükör az itt henyésző okostojásoknak.....a chelseas véleményem áll...lejött nekik egy BL? AZ nagy dobás volt......vagy inkább szerencse,aki akarja az tudja hogy a véleményem miről is szólt,arról hogy a chelsea az anyagi ráfordításához mértem LÓFAX sem hozott a konyhára...vagyis ÉL a teóriám miszerint a sikerhez TÖBB kell mint puszta pénz,mert akkor már elvoltak sárgázva itt sokan hogy húúúúúúúúú....miii ész itt a chelsea mindenkit magbaxxxx......hát kibekkelték azt a bl úgy ahogy talán még soha senki. Az EL meg nem mérvadó komolyabb körökben,az olyan mint egyszer olvastam egy olyan real elleni cikket ahol az volt a vezérfonal hogy a madrid kevés KEK-et meg uefát nyert.....a nagy csapat..........
Vetkőzd le ezt a "mindig kinevettek, én évekkel ezelőtt megmondtam" stílust, nem áll jól.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 27., szombat 23:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:32
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 27., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 23:03
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 18:35
Benteke volt, de ő úgy tűnik, hogy marad, most esélyes, hogy kifizetjük Soldado 30 millió eurós kivásárlási árát, szóval elhozzuk a spanyolt Valenciából.pheco írta:Leginkább GT-t kérdezném, hogy kik a Spurs célpontjai? Szerintem jönni fog Bale és ha nem is rekord összeg lesz(nagyon remélem, hogy nem az lesz), de 80+ millióból szépen erősíthetnek. Suarez-féle csatár kéne nekik, plusz ugye Balet is kéne pótolni. Kíváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 27., szombat 18:08
Az én Torresem egy olyan srác, akitpeti_madrid írta:Haláliak ezek a faszik, mostmár tényleg elő kéne fizetni a Digire
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 18:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 27., szombat 17:30
dodópeti_madrid írta:Haláliak ezek a faszik, mostmár tényleg elő kéne fizetni a Digire
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 27., szombat 17:17
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem