Mennyei futball
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Mennyei futball
De miért jönne egy Mateos Pestre? Szerintem megállná a helyét jobb bajnokságokban is. Amúgy honnan jött ez az újabb spanyol vonal hirtelen? eddig főleg a hollandok és Bönig-Leo jött Moniz által. Spanyolok inkább Miskolcon vagy Fehérvárott vannak.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Spanyol lapinformációk szerint a Fradi és a spanyol 190 centi magas hátvéd közel van a megállapodáshoz. Mint írják, Mateos napjai meg vannak számlálva a Madridnál, akikkel szóbeli megállapodása van arról, hogy idén nyáron távozhat. A középhátvéd hajlik arra, hogy a Fradiba igazoljon, ehhez azonban szükség van arra, hogy felbontsa szerződését a Reallal. A Madrid második csapata a hírek szerint meg is találta már utódját, a 20 éves chilei Enzo Andia személyében

Jöjjön csak!
-
LiamGallagher írta:A Ferencvárosnak egyébként pontosan ki is a tulajdonosa?
Itt van egyébként egy cikk, hogy kiknek a kezében vannak a magyar klubok!Érdemes elolvasni!

Az utóbbi években Kubatov Gábornak és Orosz Pálnak köszönhetően letisztult, átlátható lett a rekordbajnok gazdasági működése. A Ferencvárosi Torna Club rendelkezik minősített többséggel.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
A Ferencvárosnak egyébként pontosan ki is a tulajdonosa?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
26 évesnumberone1 írta: Jo lenne meg a heten(minnel elobb) tudnank igazolni egy kozepsovedot....lehetoleg akovetkezo rangadok elott. Ez a Mateos bevalhatna(bar jobban orulnek egy rutinosabb arcnak).

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Ezzel a fáradt Sno-val kapcsolatban remélem, nem is lesz semmilyen fejlemény. A vak is látja, hogy nem akar a Fradiba jönni, nem értem, miért kell lemenni kutyába, hogy egyáltalán méltóztasson tárgyalni velünk. Nem focizni akar, hanem pénzt keresni. Nos, akkor ne zavarjuk meg ezt a szándékát.
Mateos viszont annál inkább hasznos lenne, tudása alapján a Primera Divisiónban is játszhatna.
Mateos viszont annál inkább hasznos lenne, tudása alapján a Primera Divisiónban is játszhatna.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Snoval kapcsolatosan vmi fejlemeny? Rola nem vmi jo hirek terjengenek.BBarni írta:Az As szerint ajánlatott tettünk Mateosnak
3 éves szerződést ajánlottunk neki!
"Az AS úgy értesült, hogy a játékos szívesen jönne Budapestre, ahol nagyjából annyit keresne, amennyit jelenleg a Real Madridnál."

Jo lenne meg a heten(minnel elobb) tudnank igazolni egy kozepsovedot....lehetoleg akovetkezo rangadok elott. Ez a Mateos bevalhatna(bar jobban orulnek egy rutinosabb arcnak).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Az As szerint ajánlatott tettünk Mateosnak
"Az AS úgy értesült, hogy a játékos szívesen jönne Budapestre, ahol nagyjából annyit keresne, amennyit jelenleg a Real Madridnál."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Én Kalifa Traoréről hallottam.BBarni írta:A nevét pontosan én sem tudom, egy afrikai védő a B csapatukból, de őt Moniz még letesztelné, de ez a játékosnak nem tetszik annyira!Ki az a PSG B-s védő?
-
A nevét pontosan én sem tudom, egy afrikai védő a B csapatukból, de őt Moniz még letesztelné, de ez a játékosnak nem tetszik annyira!Ki az a PSG B-s védő?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Esélytelen hogy számítson rá. Kevés ő a Realba. Feleslegesebb lenne, mint Cheryshev szerződtetése. Úgyhogy jöjjön csak a Fradiba, aztán oktasson.BBarni írta:Ha jól tudom neki, még 1 éves szerződése van...
Én 1 év kölcsönről hallottam egyébként, attól függ az érkezése, hogy Ancelotti számít e rá az első csapatban vagy sem!
Ki az a PSG B-s védő?
Na, a targoncás aláírt a Lenshoz

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Ha nem jön Mateos ami szerintem elég sanszos akkor jöhet Vukovics...
Plusz ugye ott van a PSG B-ből egy védő...
Plusz ugye ott van a PSG B-ből egy védő...
- Ferencváros
Gondolom akkor Vukovicsról le is mondtunk, illetve Bouma nemet mondott. Ha minden igaz Snonak sem opció Magyarország. Tehát kezdek izgulni, hogy mi lesz a védelmünkkel. Főleg itt az elején.BBarni írta:Ha jól tudom neki, még 1 éves szerződése van...
Én 1 év kölcsönről hallottam egyébként, attól függ az érkezése, hogy Ancelotti számít e rá az első csapatban vagy sem!
-
Ha jól tudom neki, még 1 éves szerződése van...
- Remy
- Kapcsolat:
Szerintem ha leigazolja a Fradi, akkor sokat lép előre vele a védelem. Elég megbízható védő, aki bár spanyol elsőosztályú szinten kevés, de MB1 szinten óriási löketet adhat. (nem rossz védő, mert ancelotti és Mou is felhozta többször is edzeni a nagyokhoz, csak hát bekerülni azért nem tud a felnőtt csapatba)BBarni írta:Még mindig Mateos a téma..aki nézett Castilla meccseket mondjon róla már valamit!Mégis érkezhet játékos a Real Madridtól a Fradihoz
Úgyis azt olvastam, hogy a védelem gyenge a Fradinál. Vele megoldódhat a gond.
Amúgy átigazolási összegről nem írnak? Kb...?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Még mindig Mateos a téma..aki nézett Castilla meccseket mondjon róla már valamit!Mégis érkezhet játékos a Real Madridtól a Fradihoz

- Ferencváros
NA hát akkor túl vagyunk az első meccsen is.
Elkápráztatva nem vagyok, de a sok nagy hang ellenére (0-4, 0-3 lesz), én éreztem, hogy elég lesz nekünk egy gólos győzelem is. Gondoltam egy bekkelős csapattal szemben vágjunk be egyet, aztán jónapot. Hát nem volt egy bekkelős csapat. Az első 20-25 percben bármikor betalálhattak volna, sokszor nem rajtunk múlott, vagy Besicen. Gyömbér nagyon lassú hátra. Aztán fokozatosan vettük át az irányítást, szerencsére Tuijp lőtt egy gólt is, szép lefordulásból, viszont nagy szerencsével. Tehát gyenge első félidő.
Második félidőben lejött ugye Hidvégi. A védekezése pocsék volt, bárki megverte, bejátszották mögé, viszont a támadásban sokkal többet, és jobban segít mint Bönig vagy Sváb. Viszont igaza volt a Mesternek, hogy lehozta, a védekezésre kellett koncentrálni. Ehhez képest kaptunk egy gólt. De ha már ilyen alacsonyak a belső védőink, akkor miért nem Kurucz véd a rohadt életbe? Termetre is sokkal jobb kapus, vagányabb, magabiztosabb. Nem vonalkapus. Márpedig amíg nincs egy magas védőnk-remélhetőleg pár nap múlva igazolunk-addig jobban járnánk, ha Kurucz védene.
Józsi Gyurival nekem eddig sem volt bajom, de aki ezután a meccs után is azt mondta, hogy alibi,szar,fölösleges, az enyhén szólva nem ért a focihoz. Vagy lehet, hogy akkor Moniz nem...
Cukic viszont sokkal gyengébb, hiszen inkább neki szánja Ricardo az irányító szerepkört, ami nem nagyon fekszik neki. Ionescu sokkal kreatívabb, gyorsabb, mozgékonyabb. Viszont a Cukic-Valpoort csere nagyon tetszett. Nekem nagyon szimpatikus Arsenio, csak úgy mint Jack. Látszik rajtuk, hogy tényleg akarnak. Tuijp pedig szerintem hatalmas fogás is, habár Valpoort is. Remélem mihamarabb kezdő lesz. Csak ki helyére? Annyi támadófelfogású játékosunk van, hogy vétek lenne bárkit is kihagyni. Még jön Diallo, Leo felépül..fú
Csak védelmet szedjük össze.
'Holland lapok szerint' hétfőn Sno aláírhat. Remélem a Vidi ellen már játszhat is, mert megnéznék egy Sno-Kokó párharcot.
Elkápráztatva nem vagyok, de a sok nagy hang ellenére (0-4, 0-3 lesz), én éreztem, hogy elég lesz nekünk egy gólos győzelem is. Gondoltam egy bekkelős csapattal szemben vágjunk be egyet, aztán jónapot. Hát nem volt egy bekkelős csapat. Az első 20-25 percben bármikor betalálhattak volna, sokszor nem rajtunk múlott, vagy Besicen. Gyömbér nagyon lassú hátra. Aztán fokozatosan vettük át az irányítást, szerencsére Tuijp lőtt egy gólt is, szép lefordulásból, viszont nagy szerencsével. Tehát gyenge első félidő.
Második félidőben lejött ugye Hidvégi. A védekezése pocsék volt, bárki megverte, bejátszották mögé, viszont a támadásban sokkal többet, és jobban segít mint Bönig vagy Sváb. Viszont igaza volt a Mesternek, hogy lehozta, a védekezésre kellett koncentrálni. Ehhez képest kaptunk egy gólt. De ha már ilyen alacsonyak a belső védőink, akkor miért nem Kurucz véd a rohadt életbe? Termetre is sokkal jobb kapus, vagányabb, magabiztosabb. Nem vonalkapus. Márpedig amíg nincs egy magas védőnk-remélhetőleg pár nap múlva igazolunk-addig jobban járnánk, ha Kurucz védene.
Józsi Gyurival nekem eddig sem volt bajom, de aki ezután a meccs után is azt mondta, hogy alibi,szar,fölösleges, az enyhén szólva nem ért a focihoz. Vagy lehet, hogy akkor Moniz nem...

Cukic viszont sokkal gyengébb, hiszen inkább neki szánja Ricardo az irányító szerepkört, ami nem nagyon fekszik neki. Ionescu sokkal kreatívabb, gyorsabb, mozgékonyabb. Viszont a Cukic-Valpoort csere nagyon tetszett. Nekem nagyon szimpatikus Arsenio, csak úgy mint Jack. Látszik rajtuk, hogy tényleg akarnak. Tuijp pedig szerintem hatalmas fogás is, habár Valpoort is. Remélem mihamarabb kezdő lesz. Csak ki helyére? Annyi támadófelfogású játékosunk van, hogy vétek lenne bárkit is kihagyni. Még jön Diallo, Leo felépül..fú

Csak védelmet szedjük össze.
'Holland lapok szerint' hétfőn Sno aláírhat. Remélem a Vidi ellen már játszhat is, mert megnéznék egy Sno-Kokó párharcot.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Fenomen írta:Én csak egyet nem értek: igen kellenének az új stadionok, de azok ne az állam pénzén épüljenek fel, hanem a tulajdonos hozzon befektetőt vagy építesse meg ő.
Minden normális országban a tulajdonos építtet stadiont, kivéve a nemzetit (Puskás). Azt az államnak kell felépítenie.
Figyelj,nálunk a foci nem a fociról szól...ezt kellene memorizálni.
Egy befektető egy idő után baleknak érzi magát akit lehúztak,mert a pénze nem a focira ment,hanem külsős öltönyre , balatonra napkrémre,a horgásztóra mamuszra,vagy éppen a magánautó új gumijára........
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
többet tett a hazai fociért, mint az mlsz az elmúlt években...esküszöm, h szurkolói/közönség részről, előrébb viszi a magyar focit.