Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 20:16

alexoxladjackoxi írta:
Kerlon írta:Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.
A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.
Mintha a PSG-nél számítana a pénz. :lol: Eddig sem volt fix kezdő Lucas, ha Ben Arfa úgy játszik, mint a tavalyi szezonban, akkor esélye se lesz mellette.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 19:58

Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.[/quote]
A józan ész ezt mondatja velem, de meg mondom őszintén annyira nem követem a francia bajnokságot, hogy ebben igazán állást tudjak foglalni. Ben Arfát még inkább az angliai karrierje idejéről ismerem, idén csak halottam, hogy jól pengeti. Lucast meg 40-ért hozták anno, olyan könnyen csak nem dobják a padra. A nagy áttörés még tényleg várat magára vele kapcsolatban (ha egyáltalán lesz neki ilyen), de azt sem mondanám, hogy kilógott volna lefelé a csapatból.

suarez12

HozzászólásSzerző: suarez12 » 2016. július 1., péntek 19:30

Kobulnyicki :he:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 18:53

alexoxladjackoxi írta:
ferni írta: Kik miatt padozna?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.
Azzal kapcsolatban egyébként vannak fenntartásaim, hogy Ben Arfa elég-e a kezdőbe egy BL-re hajtó csapatnak. Eléggé hangulatember... Legalábbis anno az volt. Cserének jó lenne, de arra meg nem ilyen "sztárocskák" kellenek, hanem megbízható emberek.
Miért hiszed azt, hogy nem Lucas lesz a pados? Én csíptem a brazilt, de eddig csalódás, amit produkál, gyakorlatilag Ben Arfa a tavalyi szezonja alapján jobb és hasznosabb lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2016. július 1., péntek 18:39

Kérdés, hogy marad-e egyáltalán a 4-3-3-as felállás? Majd valaki kijavít, ha biztosan tudja, de szerintem Emery a fontosabb meccsein 4-2-3-1-et játszott a Sevilla-val. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy itt is azt fogja játszatni, mert a keret 4-3-3-ra lett kitalálva gyakorlatilag, de, ha tényleg kapott 250 milliót igazolni, lehet, hogy vesz olyanokat, akik abba alkalmasabbak.
Arról egyébként nem volt hír, hogy Courtois-t megvennék? Így, hogy a Chelsea nem megy BL-be lehet mozdítható lenne, és valamilyen szinten hiányposzt a PSG-nél.

4-3-3-ba nálam ez menne a jelenlegi kerettel:Trapp-Aurier-Marquinhos-T.Silva-Kurzawa-Verratti-Matuidi-Di Maria-Ben Arfa-Lucas-Cavani.

Mint írtam én robbantanék Courtois-ért, és Cavani helyett hoznék valami értelmesebb arcot. Nála gyakorlatilag csak jobbakat tud találni az ember ennyi pénzből.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 18:36

ferni írta:
alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
Kik miatt padozna?
Jelenleg van egy Ben Arfa Cavani Lucas Di Maria négyes, ami bőven elfér a kezdőben.
Lucas és Di María lesz gondolom a széleken, akkor Ben Arfát hova rakod? Tudtommal nem irányító... Attól is függ milyen felállás lesz. 4-3-3-ban megférhetnének, ha DM visszamenne a középpályára.
Azzal kapcsolatban egyébként vannak fenntartásaim, hogy Ben Arfa elég-e a kezdőbe egy BL-re hajtó csapatnak. Eléggé hangulatember... Legalábbis anno az volt. Cserének jó lenne, de arra meg nem ilyen "sztárocskák" kellenek, hanem megbízható emberek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 1., péntek 18:22

csabi* írta:ibra potlasat hatem fiam megoldja majd. calma
mondjuk közel sem egy poszt, de a Di Maria-Ben Arfa szél még arra is képes lehet, hogy Cavaniból gólkirályt csináljon, de gyakorlatilag eredményesebbek lesznek így, de legalább olyan eredményesek, mint Ibrával.

Mondjuk a PSG szerintem megveszi idén Higut.
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 1., péntek 18:19

alexoxladjackoxi írta:Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?
Kik miatt padozna?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 1., péntek 17:49

ibra potlasat hatem fiam megoldja majd. calma
Kép

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 1., péntek 17:39

Ben Arfa most kicseszett magával. Nagy nehezen újra felépítette magát, erre fel elmegy a Párizsba padozni. Pedig ha jól tudom, mehetett volna a S'otonba, vagy a Sevillába is... Ibra helyére visznek valakit? Vagy Cavanival számolnak?

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. július 1., péntek 16:21

Veidt írta:Termeszetesen en is a BL mezonyere gondoltam elsosorban, bajnoksag eddig is meg volt.
Azért még van hova fejlődni, a Lyon zsinórban 7-szer nyert. Az európai rekord meg ennek a duplája. :D
A PSG 4-nél tart.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 1., péntek 14:40

Termeszetesen en is a BL mezonyere gondoltam elsosorban, bajnoksag eddig is meg volt.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 1., péntek 14:34

Bajnokság kb velem is boritékolható lenne...
Könnyebb dolga van az ottani edzőnek a ligát tekintve, mint a Bayernnek németországban. :roll:
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 1., péntek 14:30

Veidt írta: Sokan elfelejtik oket de szerintem Emery alatt sokat fognak erosodni, es hamarosan odafernek a Real-Barca-Bayern(-Juve) melle.
A bajnokság kb már most borítékolható, de a BL-ben szerintem továbbra sem lesz tényező a PSG.

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 1., péntek 14:26

Ben Arfát vitte a PSG. Sokan elfelejtik oket de szerintem Emery alatt sokat fognak erosodni, es hamarosan odafernek a Real-Barca-Bayern(-Juve) melle.
JUANITO MARAVILLA

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. július 1., péntek 9:21

kanye írta:Jól csinálta ez a Hulk gyerek. Elszórakozgat a kínaiaknál, stressz nulla, nyomás nulla, közben eltesz évi 6 milliárdot.
És még a válogatott meghívóért sem kell aggódnia, mert már nem hátrány ha valaki csak egy kínai bajnokságban játszik. :mrgreen: Legalábbis gondolom az új szöv kapnál is stabil kerettag lesz. :)

Annyi haszna lehet a világnak ebből az egészből, hogy a klub VB nívója javulni fog, más nem. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 30., csütörtök 16:10

Jól csinálta ez a Hulk gyerek. Elszórakozgat a kínaiaknál, stressz nulla, nyomás nulla, közben eltesz évi 6 milliárdot.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 30., csütörtök 15:53

Ez az egész ffp csak arra jó, hogy ne alakulhasson ki új olajcsapat.. de majd a kínaiak :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 30., csütörtök 15:45

Akik kevesebb embert nevezhettek, az a Chelsea volt, ha jol emlekszem.
Amugy top klubot sosem fognak megbuntetni. Csak ilyen Galatasaray feleket.
JUANITO MARAVILLA

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 30., csütörtök 15:37

MesQueUnClub írta:
Realista24 írta:Meg az is, hogy Emery megkapta a zsebpénzét, cirka 250 milliót, hogy igazoljon.
Nekem ne akarja senki beadni, hogy az belefér az FFP-be. :D
City-t is leszarták, fizettek az uefa-nak vagy 50 millát "büntetésként" meg talán 2vel kevesebb embert nevezhettek azt annyi. Nem érdekli az ufea-t az egész, csak tejejjen az aki átlépi.

Vissza: