Megtetted. Szóval neked kell tudni.Kerlon írta:Szerinted, hogy lehetne egy lapon emlegetni velük Tomit?Zsombor írta:Ebben mi volt az irónia?

Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Posztot nézve Marcelo jobb, de Alaba sokkal univerzálisabb játékos.
De egyáltalán miért hoztad fel? Ki említette meg? Vicces?
Szerinted, hogy lehetne egy lapon emlegetni velük Tomit?Zsombor írta:Ebben mi volt az irónia?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ebben mi volt az irónia?
Irónia. Alaba talán az egyetlen, aki megközelíti Marcelot a poszton. Sőt igazából talán csak a formaingadozás dönt közöttük. Legalább is szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, Boateng az elmúlt 2 évben piszok sokat fejlődött. Jelenleg világklasszis szinten focizik meccsről-meccsre, Varane pedig érthetetlen okokból visszaesett egy "elég jó" szintre. Ami persze ok, csak most egy lépcsőfokkal lejjebb van, mint pl. tavaly, pedig a képességek alapján még mindig egyik, ha nem a legjobb.
Egy szó, mint száz: Varaneon múlik minden, neki kell visszalépnie egy szintet.
Saját vélemény pedig: Varane - Ramos jobb fit egymásnak, mint a Boateng - Hummels.
Egy szó, mint száz: Varaneon múlik minden, neki kell visszalépnie egy szintet.
Saját vélemény pedig: Varane - Ramos jobb fit egymásnak, mint a Boateng - Hummels.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztem komoly, nincs ott smile.Zsombor írta:Mert vicces. Haha.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert vicces. Haha.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennek mi értelme?Kerlon írta:Kádár Tomi >>Marcelo >Alabacsabi* írta:azért na, marcelo >> alaba
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kádár Tomi >>Marcelo >Alabacsabi* írta:azért na, marcelo >> alaba
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Valoban, sorry.Kerlon írta: Amúgy azt tudtad, hogy a német válogatottban már évek óta együtt játszanak?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De nem a tavalyi évről írtam, hanem a jövőről.MesQueUnClub írta:Nem értek egyet, ha az elmúlt szezon teljesítményt es formát nézzük

Varane miért elfogultság? A jövőről volt szó. A tavalyi éve gyenge volt, ettől még képességekben jobb, mint Boateng. Felvetés az egész, de ha a mi 4esünk össze áll és fullon lesznek, akkor nem tudok náluk jobbat elképzelni.cart írta:Ilyen vitába kár belemenni, az átlag szurkoló úgy is elfogultan fog nyilatkozni a saját játékosáról. (mint pl Varane esetén is...)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
marcelo különleges a mai fociban, miatta megéri leülni a tv/stream elé nálam alaba nem ilyen

Ilyen vitába kár belemenni, az átlag szurkoló úgy is elfogultan fog nyilatkozni a saját játékosáról. (mint pl Varane esetén is...)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Já hat nem a bundasra gondoltam, Ancelotti amúgy is BLben erősebb mint a ligában, de valszeg azt igyis úgyis behúzzák.Realista24 írta:
Majd a bl-ben kiderül, bundásra nem alapoznék.
Nem értek egyet, ha az elmúlt szezon teljesítményt es formát nézzük, Varane hiába a lég tehetségesebb védő, Boateng akkor is jobb nála jelenleg. Alaba es Marci kb egy szint, itt aki érdekesebb az ugye a Carvajal/Lahm, mert ugye Lahm sok mindenben sokkal tapasztaltabb mint Carvajal, de ugye a kor mar nem vele van. Hummels pedig most egy olyan láncszem lesz nekik, ami nem igazán volt eddig, csak ilyen Dante meg Badstuber es társai. De én nagyon kiváncsi leszek az öreg mit fog tudni a németekkel kezdeni.M1Ö írta:De ha Zidane is, akkor csak 2.MesQueUnClub írta:Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.![]()
Egy csúcsformában lévő Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo 4est egyszerűen lehetetlen űberelni.
Persze a Bayern 4ese is brutál, de Lahm már eléggé kifele megy, Boateng nagyon jó, de azért nem Varane/Ramos szint, Hummels sérülékeny, rá nagyon kíváncsi leszek, mert amúgy nekem no. 1 védő lenne. Alaba viszont tényleg beton, benne nem fognak csalódni, az tuti.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De ha Zidane is, akkor csak 2.MesQueUnClub írta:Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd a bl-ben kiderül, bundásra nem alapoznék.MesQueUnClub írta:Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.ziro4vr írta:Weiser nem kölcsönben van. Lejárt a szerződése és odament.
Hummels meg az ebn top, ahogy Boateng is. A madridi védőpáros mellett a legjobbak lesznek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.ziro4vr írta:Weiser nem kölcsönben van. Lejárt a szerződése és odament.
Hummels meg az ebn top, ahogy Boateng is. A madridi védőpáros mellett a legjobbak lesznek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦