De ha Zidane is, akkor csak 2.MesQueUnClub írta:Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 30., csütörtök 10:37
De ha Zidane is, akkor csak 2.MesQueUnClub írta:Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 30., csütörtök 10:32
Majd a bl-ben kiderül, bundásra nem alapoznék.MesQueUnClub írta:Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.ziro4vr írta:Weiser nem kölcsönben van. Lejárt a szerződése és odament.
Hummels meg az ebn top, ahogy Boateng is. A madridi védőpáros mellett a legjobbak lesznek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 30., csütörtök 10:27
Sztem ha Ancelotti jól csinálja akkor a világ legerősebb védő sora lesz az övek.ziro4vr írta:Weiser nem kölcsönben van. Lejárt a szerződése és odament.
Hummels meg az ebn top, ahogy Boateng is. A madridi védőpáros mellett a legjobbak lesznek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 30., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 30., csütörtök 7:26
Veidt írta:Pont most akartam beírni amit hexor bemásolt.rashidm írta:
Hova megy? Hummels nagoybb érvágás nekik, Subotic eléggé visszaesett szerintem.![]()
Visszaesett bizony. Sokratis jobb stopper nála az elmúlt 2 évben, így abszolút csere lett belőle. Hummels is visszaesett egyébként idén, bár szerintem a Bayernben újra tanár lesz. Bár kérdés hogy mennyire tudja elviselni majd hogy nem ő irányítja a védelmet (Boateng marad ott a vezér)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 30., csütörtök 7:23
Weiser nem a Bayern kölcsön játékosa?wxyz írta:Weiser, akit a csapat egyik legjobbjának tartanak, pont az ő posztján játszik. Nem hiszem, hogy kiszorítaná a kezdőből. Vagy Weisert feljebb tolnák az eredeti posztjára?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 30., csütörtök 7:19
Meg csak tucat sem volt.Jim írta:nagy tehetség volt...BBeno írta:jose rodriguez aki a vilag legjobb klubjakent nevezte a galatat elment a mainzba 2 milkioert.![]()
kicsit jobban kéne foglalkoznunk az utánpótlásunkkal mert elég halovány az utóbbi időben
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. június 29., szerda 21:11
nagy tehetség volt...BBeno írta:jose rodriguez aki a vilag legjobb klubjakent nevezte a galatat elment a mainzba 2 milkioert.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 29., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2016. június 29., szerda 13:44
Realista24 írta:Tudom, hogy csak Remy miattEl Tigre írta:Na, Dárdai lehet elviszi Fiolát a Fradi elől
Ha Pekarik elmegy,akkor az ő helyére. Gondolom úgy számol Pali,hogy bekerülnek az EL-be,meg a kupában is ott lesznek sokáig,úgy juthat lehetőség Fiolának is.wxyz írta:Weiser, akit a csapat egyik legjobbjának tartanak, pont az ő posztján játszik. Nem hiszem, hogy kiszorítaná a kezdőből. Vagy Weisert feljebb tolnák az eredeti posztjára?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 29., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 12:59
Tudom, hogy csak Remy miattEl Tigre írta:Na, Dárdai lehet elviszi Fiolát a Fradi elől
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2016. június 29., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 27., hétfő 0:49
Pont most akartam beírni amit hexor bemásolt.rashidm írta:Hova megy? Hummels nagoybb érvágás nekik, Subotic eléggé visszaesett szerintem.Veidt írta:Hummels utan Subotic is elhagyja a Dortmundot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 27., hétfő 0:43
Ezt irta ki facebookra: "I've come to realise over the last year that my love for football and for my active role on the pitch is too big to just follow the events from outside. Football is an important building block of my life which I love and don't want to be without. I am at the best footballing age right now and want to use that time to further myself and my club, and to have the feeling to be needed on the pitch, and be able to give it my all for the club. That's what I am thinking about right now. I don't want to earn my money on the bench, but rather want to be an active part of a story, as was the case until last year. I hope you can relate to it and understand it. BVB is in my heart, and will always remain there."rashidm írta:Hova megy? Hummels nagoybb érvágás nekik, Subotic eléggé visszaesett szerintem.Veidt írta:Hummels utan Subotic is elhagyja a Dortmundot.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 27., hétfő 0:37
Hova megy? Hummels nagoybb érvágás nekik, Subotic eléggé visszaesett szerintem.Veidt írta:Hummels utan Subotic is elhagyja a Dortmundot.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 27., hétfő 0:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 26., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 26., vasárnap 14:02
Első nagy tornája 19 évesen, de már el van ítélve?wxyz írta:Inkább ne, gyenge volt az ebn amikor játszott. Maximum egy Lukaku szintet látok benne.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 26., vasárnap 13:59
Jelenlévő fórumozók: 55 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem