Ti most viszitek Pogbát és Kantét, jövőre eltiltottak is lesztek*, Verratti sima bolt lesz, úgyis sokszor benyalt már..Realista24 írta:Olyan mélyen, ahogy a kezed a bilibe ér?

* Tényleg, az eltiltással mi van?

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 29., szerda 21:41
Ti most viszitek Pogbát és Kantét, jövőre eltiltottak is lesztek*, Verratti sima bolt lesz, úgyis sokszor benyalt már..Realista24 írta:Olyan mélyen, ahogy a kezed a bilibe ér?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 29., szerda 21:16
Kicsit off itt, DE:füst írta:
Azért ez nem így működik.Messinek szüksége volt a növekedési hornomra ezért kapta, mert a szervezete elégtelenül termelte. Azon lehet moralizalni hogy ez a kezelés amúgy másodvonalon mennyi előnnyel járt az ő számára, bár sok értelme már nincs. Azon agyalni viszont egyenesen blődség hogy egészséges emberek kapjanak hormont, nem űrfocistákat kapnál akkor hanem felborult hormonháztartású beteg embereket, akik nem egészségesen léteznek.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. június 29., szerda 21:06
Ha ez komoly, akkor a baj nem kicsi.donor írta: Ez mennyire igaz. Bele se merek gondolni, hogy milyen űrfocisták lennének, ha mást is ugyan úgy "kezeltek" volna. Nem biztos, hogy kitűnne ennyire a kétszer gyorsabb Jameszek, betonlábú Sturridgek meg 2 méteres Kanték világában...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 29., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 20:34
60 összesen? Mert Umtiti 30.palesz77 írta:Azt olvastam en is, de nem tudom. 60 millionk van igazolni, erte meg 80-at kinaltunk? Nekem elegge santit a dolog.. Max akkor ha Ney iden mar megy, de erre meg egyre kevesebb az esely.Realista24 írta:Dybalaról is cikkeznek, hogy valami horror ajánlatot küldtek a Juvénak.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 29., szerda 20:32
Azt olvastam en is, de nem tudom. 60 millionk van igazolni, erte meg 80-at kinaltunk? Nekem elegge santit a dolog.. Max akkor ha Ney iden mar megy, de erre meg egyre kevesebb az esely.Realista24 írta:Dybalaról is cikkeznek, hogy valami horror ajánlatot küldtek a Juvénak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 29., szerda 19:13
Azért ez nem így működik.donor írta:Ez mennyire igaz. Bele se merek gondolni, hogy milyen űrfocisták lennének, ha mást is ugyan úgy "kezeltek" volna. Nem biztos, hogy kitűnne ennyire a kétszer gyorsabb Jameszek, betonlábú Sturridgek meg 2 méteres Kanték világában...Realista24 írta: Ettol o meg egy jo focista, bár továbbra is tartom hogy nem fair teljesen a koksz miatt amit kapott.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 29., szerda 18:43
Ez mennyire igaz. Bele se merek gondolni, hogy milyen űrfocisták lennének, ha mást is ugyan úgy "kezeltek" volna. Nem biztos, hogy kitűnne ennyire a kétszer gyorsabb Jameszek, betonlábú Sturridgek meg 2 méteres Kanték világában...Realista24 írta: Ettol o meg egy jo focista, bár továbbra is tartom hogy nem fair teljesen a koksz miatt amit kapott.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 29., szerda 17:07
Nagyon nem megy ez a szavazas dolog az angoloknak.Realista24 írta:goal.com olvasói megszavazták Messit, mint Argentína valaha volt legjobbja.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 29., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 29., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 29., szerda 13:41
Lehet, hogy te nem így érzed, de nagyon fontos szerepe van, kezd átalakulni a játéka és teljesen alárendeli magát a csapatérdeknek, sokkal fontosabb volt neki, hogy Suarez és Neymar eredményes tudjon lenni, mint hogy az aranycipőre ráhajtson.wZoLee7 írta:Én ezt valahogy nem így érzem, de ha többen mondjátok valószínűleg én látom rosszul a helyzetét, ebben az évben majd meglássuk ki milyen formában tér vissza nyár után.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 29., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 29., szerda 12:41
Akármennyire nem csípem (nem a játékát, mert az egyedül álló ma, CR ide vagy oda), de, hogy lehúzná a Barca-t? Ahogy realistahuni is írta, ez már párszor el lett lőve, csakúgy mint CRnél. De per pill Messi nélkül nem lenne Barca. Értsd: hatalmasat esnének vissza. Még így is ő a legjobbjuk, hiába Iniesta jó éve, meg hiába van ott a Neymar-Suarez duó. Már csak mentálisan is hatalmasat buknának vele, játékban meg pláne.wZoLee7 írta:Nem bánnám ha maradna és lehúzná a Barcát, mert szerintem fog még villogni, de nem annyit emennyit elvárnának tőle
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 29., szerda 10:03
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 29., szerda 8:21
Ja, 2014 őszén ugyanez elhangzott amikor volt pár rossz hónapja aztán hopp egy triplázás.A Barcából kellene eligazolnia. Nincs már ami motiválná, a régi játszótársak szépen lassan vagy befejezik vagy váltanak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 29., szerda 0:24
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem