HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 28., kedd 23:47
Nem semmi, láttam az új hsz-eket azt hittem mindenki Alvestől vesz könnyes búcsút még utoljára, erre Messi a téma még mindig. A világ egyik legjobbja a pályán, ha fociról van szó, minden más téren, emberileg pályán és azon kívül számomra nulla. Persze ez az én személyes véleményem, akkor is ezt gondolnám ha más csapatban játszana. Elismerem, nincsenek hülye nyilatkozatai, nincsenek balhéi, az adócsalással nem tudom megvádolni, az számomra továbbra is hihetetlen, aki ennyi pénzt keres az nem akar kockáztatni, van della elég. Viszont Isten fia nem tisztel senkit, sem a csapatát sem a társait. Ezzel a húzással most teljesen elásta magát. Magában a tény, hogy könyörögnek neki az emberek, maradjon is nevetséges. Lemondod? Oké, húzzál hülye gyerek, de neked Argentína már nem a hazád többé. Amint véglegesen lefalcol jönni fognak a gáz történetek, amiket eddig mindenki elhallgatott.
Az az érzésem vele kapcsolatba, hogy egyszerűen belefáradt, változást akart, csak éppen a rosszat választotta. A Barcából kellene eligazolnia. Nincs már ami motiválná, a régi játszótársak szépen lassan vagy befejezik vagy váltanak. Őt az ég világon minden oda köti, az is lehet hogy egyszerűen félt megtenni.
Messi helyében én most váltanék, Cityhez. Ott van Guardiola, a pl kemény terep de ott ki is tudják fizetni, és sok rajongója örülne ha újra összeállna a Messi-Guardiola kettős. Zabálnák az emberek, dőlne a lóvé, marketing fogásnak az egyik legjobb lenne a történet. Barcelonaban már megvan az új gólkirály, vagy a sztár utód. A támadók mögött is az évek alatt teljesen kicserélődött a gárda. Nem bánnám ha maradna és lehúzná a Barcát, mert szerintem fog még villogni, de nem annyit emennyit elvárnának tőle