Megy a meccs!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Megy a meccs!
Rossz előérzetem ellenére is, érdemes volt felkelni és nézni a meccset, eddig. Eddig jók vagyunk, szép megoldások, pontos passzok. Jó, tovább.
Jól játszunk, Isco és Ronaldo kiemelkedően jól, viszont Kaká továbbra sem tud élni a lehetőséggel, lassú és hátráltatja a csapatot.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eddig rohadt jok vagyunk ... mast nemtudok erre irni
orom nezni a Madridot ... szerintem
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Eddig abszolút pozitív. Nem valami gördülékeny, de legalább látszik, hogy meg akarják játszani, nem csak elrúgdosni...MyStiQ írta:Látszik a mutatott játékon is.
Közben DM gól... Le a kalappal CR előtt, hogy simán le passzolta. De mekkora passzt kapott? Az volt a kulcs
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
María!!
Gyönyörű volt Isco passza CR elé.
Gyönyörű volt Isco passza CR elé.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Ronaldo néha középre húzódik, akkor Cheryshev van az ő helyén.
Közben Isco kis labdát adott.
Közben Isco kis labdát adott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexicaner 2013. augusztus 2., péntek 4:59-kor.
Azért egy picit frissebb és mozgékonyabb a csapat, mint a Lyon vagy a PSG ellen. 
Látszik a mutatott játékon is.
Látszik a mutatott játékon is.
- RealRaúl77
Nem értem, hogy mi értelme, és miért kell erőltetni a csatár nélküli játékot
Ott, amikor CR a 3. perc környékén ott kellett volna lecsapnia Benzemának, csak ugye ég és földön nem kísérte úgy a támadást senki.
Egyébként most, a 6. perc környékén (ahol az én streamem jár) már bőven volt olyan motívum a játékban, mely sokkal jobban tetszik, mint az elmúlt 3 év. Úgy vélem jó lesz ez.
Közben micsoda fejes.
Lejjebb mehetett volna egy 10 centivel.
Egyébként most, a 6. perc környékén (ahol az én streamem jár) már bőven volt olyan motívum a játékban, mely sokkal jobban tetszik, mint az elmúlt 3 év. Úgy vélem jó lesz ez.
Közben micsoda fejes.
Szerintem Cheryshev a balbekk.Na, ez most valami 3-4-3, Cheryshev-el a középpályán
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Na, ez most valami 3-4-3, Cheryshev-el a középpályán és a megadottól eltérően Casemiro is ott van a kezdőben.
- M1Ö
A jelek pont azt mutatják, hogy érdemes volt felkelni, hogy támadni akarunkL.Miki írta:Remélem érdemes volt felkelni, bár a jelek nem ezt tanúsítják....
Remélem össze is jön, kontrolláljuk a meccset és Modric, Özil, Isco, CR varázsol egy kicsit.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealRaúl77
Szép jó reggelt, és jó szurkolást mindenkinek!
Remélem el tudjuk majd mondani, hogy megérte felkelni, és egy kiváló meccs lesz.
Hala Madrid!
végreszabadnaposvagyokéstudomnézni juhéé
Remélem el tudjuk majd mondani, hogy megérte felkelni, és egy kiváló meccs lesz.
Hala Madrid!
végreszabadnaposvagyokéstudomnézni juhéé
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó Reggelt, jó estét, jó szurkolást! 
Remélem érdemes volt felkelni, bár a jelek nem ezt tanúsítják....
Remélem érdemes volt felkelni, bár a jelek nem ezt tanúsítják....
- M1Ö
Elvileg 4-2-3-1 és akkor Isco-t tesztelik k.pályán? Had szokja az emberünk
Vagy 4-3-3 és akkor Özil lesz tesztelve, hogy mennyit bír védekezéssel együtt.
Már csak a taktika miatt is jó meccs lesz, meg kell nézni!
Ismerjük meg Ancelotti-t c. film következik 4:30-tól
Vagy 4-3-3 és akkor Özil lesz tesztelve, hogy mennyit bír védekezéssel együtt.
Már csak a taktika miatt is jó meccs lesz, meg kell nézni!
Ismerjük meg Ancelotti-t c. film következik 4:30-tól
ki fog védekezni?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Köszi, akkor megyek aludni.mexicaner írta:Real Madrid vs LA Galaxy: Diego López; Carvajal, Pepe, Mateos, Cheryshev; Modric; Di María, Özil: Isco, Kaká, Cristiano Ronaldo.
Sok sikert a csapatnak és azoknak, akik végignézik.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Real Madrid vs LA Galaxy: Diego López; Carvajal, Pepe, Mateos, Cheryshev; Modric; Di María, Özil: Isco, Kaká, Cristiano Ronaldo.
kezdő mikorra várható?
hala madrid!
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kösz cino......megpróbálom,vagyis kap egy esélyt,ha nem megy,akkor felemelem a laptopot,és egy laza mozdulattal magam mögé dobom.....majd töltök egy pohár italt...ezt fogom tenni.cinopapa írta:R.M.C.F írta:semmi baj,majd megfizetek egy olyan mukit aki ezt érti,főleg ez a nyelvet,mint a bézik nyelv.......én ezt nem értem,a fene vigye le,és tényleg irigylem aki ebben otthon van.
van olyan aki jó pénzért ezt nekem megoldja......
bár nekem 8 megás netem van.....de majd felcsalom.
A másik meg hogy tele van baxva aranyérkenőcs,meg prosztata stimulátor reklámmal....majd a kilépő X-et eldugják,és mindig máshol van a képernyőn,annyira piti ez a faxrengetés.
http://www.rojadirecta.me/
Itt megkeresed a meccset, lenyitod és választasz egy linket, aztán nézed a meccset.
A 8 megás netedhez kb. 400-500 Kbps sebességűt válassz. Van benne amelyik jobb bképminőségű és van amelyik gyengébb. Én "minden héten" innen nézem a meccseket, meg a DigiSportosokat is...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem 5/1-es netem van mégis 2x, ha megakadtEnzoZidane89 írta:Nekem a Rojadirecta semmit nem ér. Meg se nyitja a linkeket, a 40 megás netet meg nem hiszem,hogy leszívná
ON:
A szünet után nem hoztam volna le Modricot. Inkább Khedirát hoztam volna le és Casemirot megnéztem volna, hogy Modriccal mit alkot. DM-et szinte észre sem lehetet venni amúgy, az egész meccsen volt vagy 2 megmozdulása. Isco sokkal hasznosabb, de látszik, hogy még keresi a helyét mint ahogy szinte mindenki. Ettől független szerintem nagyon jó meccs volt
Szerk.: Amúgy kövezzetek meg, de Khedira ebben a rendszerbe egész türhető