Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 27., hétfő 20:07

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval Havas a White Wolf , szerintem Geralt másként gondolja . https://i.ytimg.com/vi/hCB4HAHeIUw/hqdefault.jpg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért szellemet egyszer mutathatták volna, kétszer kevesebb hajót animálnak le a végén, cserébe egyszer végre megmutatják a kibaszott farkast... :lol:
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 27., hétfő 19:37

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval Havas a White Wolf , szerintem Geralt másként gondolja . https://i.ytimg.com/vi/hCB4HAHeIUw/hqdefault.jpg
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 27., hétfő 18:55

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugyanaz mint eddig, technikailag kiemelkedő, nekem nagyon bejött a zene a királyváras rész alatt, viszont dramaturgiailag egyrészt nekem nem tetsző irányba megy, másrészt a minőséget is gyengülőnek érzem. Egy részt tetszett igazán, a toj és utána az északi királyválasztás, na az ott volt, azt kellett volna a végére hagyni. Illetve a fal leomlása nem értem miért maradt el. A feminista szálak, ahol a férfiak csak nyivákoló pincsikutyák a "nagy" női karakterek előtt, hát eléggé gázak. Semmi meglepő, semmi mély tartalom. Na mindegy, észak miatt várom csak a folytatást.
Nem illik.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2016. június 27., hétfő 18:25

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya szálnál egyértelmű szerintem,hogy arcnélküli lett.A főpróba az volt mikor megölte a csajt.Hogy aztán az Arya is egy maszk-e vagy sem az viszont jó kérdés.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 27., hétfő 18:04

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aria-szálat korábbról ki hogy értelmezte?
Mert én úgy, hogy maradt arcnélküli és "átvedlett" Aria Starknak.
Ha megnézitek Jaqen H'Ghar reakcióját inkább erről lehet szó mint sem arról, hogy nagy ívben tojik már rájuk Aria... Utóbbi esetben tuti ráküldtek volna valaki mást.
Elsőnek én is úgy értelmeztem, ahogy ti, de aztán jobban átgondolva arra jutottam, hogy maradt ő "arcnélküli".

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 27., hétfő 17:58

mr_robot

Kéne biza már egy futó sorozat ami eléggé leköt, jöhetne.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. június 27., hétfő 17:36

Egyetértek az előttem szólókkal, minden pozitív a szememben :sziv: , 1 év szünet ismét, jöhetne már lassan A hátrahagyottak.

Úúú, most nézem (IMDb) elrakták januárra, azt hittem ősszel jön. :/
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 27., hétfő 16:35

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát most jött ki annak az előnye, amit ziro egész évad során (jogosan) kifogásolt. Persze, esett a sorozat színvonala, de messze nem annyira tragikus a helyzet. Ez az évad lehetett a fordulópont, amikor a dolgok elkezdenek úgy alakulni, ahogy azt azért mindenki remélte, mikor még hulltak a Starkok és pozitív szereplők. Mindenki várta, hogy jó is történjen már, és valljuk be, ha ezek megtörténnek végre, kiszámíthatónak tűnnek a cselekmények. Az egész évad ilyen kötelező összekötésnek kell felfogni: egyfelől elfogyott a könyv, másfelől egyszerre sok szálat kellett lezárni, hogy az egész át tudjon fordulni az utolsó évadra egy katarzisba. Tisztázódni kellett a fontos erőviszonyoknak, ki kivel, és hogyan. Persze még így is maradtak kérdőjelek: Kisujj, Euron, Jamie.
Az utolsó két résznek köszönhetően nincs rossz szájízem, ugyanúgy várom az új évadot, mint az eddigieket.
Merci Zizou!

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 27., hétfő 16:26

füst írta:Egyébként a rész hangulata eszméletlenjó volt, úgy értem nagyon jól sikerült eltalálni az egyes jelenetekhez illő zenét. Ugye a rész címe winds of winter volt, és ezek a melankólikus dallamok nagyon ültek az elejétől a végéig. Ez régebben is hasonlóan jól működött, de most úgy érzem ez alkalommal kivételesen jól sikerült ilyen szempontból az évadzáró.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát szerintem az elején amikor 5-10 percen át öltözködés volt, az a langyizene ami ment alatta, az annyira nem illett a GOT világába, hogy arra nincsenek szavak, valami szörnyű volt, a vágással a tárgyalásról vissza az öltözködéshez meg főleg nagyon gagyi volt. Olyan vágást szerintem mindenki tud csinálni egy sima movie makerrel. :lol: :lol:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 27., hétfő 16:13

Egyébként a rész hangulata eszméletlenjó volt, úgy értem nagyon jól sikerült eltalálni az egyes jelenetekhez illő zenét. Ugye a rész címe winds of winter volt, és ezek a melankólikus dallamok nagyon ültek az elejétől a végéig. Ez régebben is hasonlóan jól működött, de most úgy érzem ez alkalommal kivételesen jól sikerült ilyen szempontból az évadzáró.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 27., hétfő 15:54

Demes írta:GoT 6.10 kérdés
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak offolt, aztán a szupererőket is megkapta? Ez egy elég win-win így neki nem?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cheater :lol:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2016. június 27., hétfő 15:51

GoT 6.10 kérdés
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aria most hogy tud ilyen szuper-ninja arcváltoztató lenni?
Nem kilépett a szektából mert mégis Aria akar maradni nem pedig valami arctalan senki? Csak offolt, aztán a szupererőket is megkapta? Ez egy elég win-win így neki nem? :lol:
Meg hogyan működik ez az arcváltoztatás, mindig meg kell ölnöd valakit aztán megy? Meg ő ezt honnan tudja?A sok botveréssel beleverték hogy hogyan kell ezt tolni?

Ez esetleg valahogy el van magyarázva a könyvekben?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 27., hétfő 15:46

Látványos rész volt, megint alakultak egy kicsit az erőviszonyok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Euron nem kapott most szerepet, amit furcsának tartok, neki igazán most lett volna beleszólása a dolgokba a vasflottával. Ha már partot érnek Danny-ék, akkor már nem lesz akkora hatása a dolgokra. Ezért az új évad első 1-2 részében szerintem fel fog tűnni, bár többet vártam volna tőle.
Danny végre zászlót bontott, ez örvendetes, szűkül egy kicsit a tér, hiszen sem ő sem Arya nincs már Essoson. Az utolsó két évad várhatóan már csak Westeroson zajlik, ami hátramaradt, az a vasbank, Jorah és Daario. Gondolom 1-2 jelenet még juthat nekik.

Maga a rész hozta a szintet, sok tényező lesöprődött az asztalról, ez tetszik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 27., hétfő 14:09

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem abszolut jo resz volt. Meglepetesekkel nem volt tele, de izgalommal igen.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 27., hétfő 14:06

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem is jó kis rész volt. Túl sok izgalom nem jutott a végére, de ez így szoktuk meg.
Szépen felvezették, hogy Danynek minden adatott, hogy elfoglalja a trónt. Királyvár gyenge, az egyetlen vetélytárs az Észak, viszont ott majd összeházasodik Jonnal (amire jött is egy utalás) és megvannak oldva a dolgok.
Mostmár csak a mások zavarnak be. :D

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 27., hétfő 11:48

Már csak 6 órát kell a melóhelyen szenvedni és mehetek haza végre megnézni.. uh de nehezek a hétfök az irodában :shutup: :shutup:

És még nehezebb nem beleolvasni :-@ :-@
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. június 27., hétfő 11:24

revolver írta:GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Varys nem teleportált, csupán arról van szó, hogy az események között hetek telnek el. Ugyanis Daenerys flottájában már ott voltak a Tyrellek és a Martellek is, tehát Varys visszament még több hajóval Mereenbe, hogy áttudjanak kelni. Ez van ha kicsi a büdzsé és nem tudnak mindent megfilmesíteni. :angry: A Jaime teleport talán tényleg gáz, ha mondjuk nem füstölgött volna Baleor temploma, akkor még elment volna, de ennyi baj legyen.

Varyshez képek:
http://i.imgur.com/1Q37L0w.png Martell
http://i.imgur.com/Ur0aiXa.png Tyrell
http://i.imgur.com/lq5OMSR.png Greyjoy
Igen, közben én is láttam. Félre értés ne essék, engem egyáltalán nem zavart. :mrgreen:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2016. június 27., hétfő 11:17

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Varys nem teleportált, csupán arról van szó, hogy az események között hetek telnek el. Ugyanis Daenerys flottájában már ott voltak a Tyrellek és a Martellek is, tehát Varys visszament még több hajóval Mereenbe, hogy áttudjanak kelni. Ez van ha kicsi a büdzsé és nem tudnak mindent megfilmesíteni. :angry: A Jaime teleport talán tényleg gáz, ha mondjuk nem füstölgött volna Baleor temploma, akkor még elment volna, de ennyi baj legyen.

Varyshez képek:
http://i.imgur.com/1Q37L0w.png Martell
http://i.imgur.com/Ur0aiXa.png Tyrell
http://i.imgur.com/lq5OMSR.png Greyjoy

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. június 27., hétfő 10:59

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első pár percet leszámítva végig vigyorogtam a részt. :D Nagyjából az történt, amit vártam, Aryán meglepődtem, észak eskütétele szerintem kimondottan jól sikerült. Kisujj pusztuljon már el... :vivo: Varys mi a 'csát keresett a hajón hazafelé? Akiket eddig zavartak a gyors utazások, azok most jól arcukba kapták, a Jaimie-Varys teleporttal.. A másokat hiányoltam. R+L=J pipa, Margaeryért kár. :-(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 27., hétfő 10:12

GOT
Jó kis rész volt!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mostmár mindenki Cersei ellen, nincsen senki mellette, ez nem kéne túl nehéz csata legyen.

Észak mondjuk ellesz a másokkal, nekik nem igazán lesz idejük délen kardozni, majd ha kiderülnek a rokoni szálak akkor megegyeznek azt hello.

Arya felszintezett level 100-ra, és végre elkezdte a max. szintű küldetéseket :)

Cuki volt a Lady Mormont nagyon!

Vissza: