Véletlenül "z" helyett "m" betűt írsz es ennyire a szivukre veszik.Realista24 írta: miro nincs.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 27., hétfő 16:28
Véletlenül "z" helyett "m" betűt írsz es ennyire a szivukre veszik.Realista24 írta: miro nincs.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 27., hétfő 15:55
Pedig biztos jól esne BenznekRealista24 írta:sosem írtam, hogy ájlávjú![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 27., hétfő 15:28
Remélem most, hogy kivágtalak végre véglegessel, azért az instán még megmaradsz a követőim között.miro írta:Tényleg..Realista24 írta: miro nincs.![]()
De remélem instádon a következő 10000. Benzema mezes képeden rajta leszek!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#10000#benzema#mezes#kép
#behastagelek#minden#benzemás##szart#mint#egy#10#éves#kisgyerek
#ájlávjúbenzema
#jajj#benzema#remélem#minden#ok
#juujj#benzema#1méterre#vagyok#tőled
#juuujjj#benzikém#gyógyuljmeg#animoooo#grandeeee:-(![]()
![]()
#juuuujjjj#benzema#lajkoltaaaa!!!!![]()
![]()
![]()
Inkább lennél a kisfiadra büszke,nem mint egy játékost szopsz minden képeden,mint egy 10 éves kislány a a britneyspearst..![]()
Gondolom lesz vér a töködbe és törlöd,de unom már az állandó személyeskedésedet.
#Csáááátok!
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 27., hétfő 15:26
attól még, hogy nem hallgatsz az emberek jóval nagyobb részére, akik messze nem értenek egyet veled - azaz több, mint valószinu, hogy nem neked van igazad és te látod rosszul - te nem vagy belátó, nem lehet téged meggyőzni, nem hallgatsz az okosabbra, csak a magad feje után mész, aztán már csak az elkattanásodat kell itt látni szerencsétlen hsz-ekkel, ahelyett, hogy ember lennél és értelmesen viselkednél, ehelyett ez van.Mi van akkor ha szerintem nem jó játékos?
HozzászólásSzerző: miro » 2016. június 27., hétfő 15:23
Nekem az volt a bajom,hogy leírtam Kroosrol a véleményem,és R24 azt írogatja minden második hszébe.Dupla D írta:de nagy király ez a miro gyerek.
egyébként nem kurva mindegy, hogy valaki kit szeret, amíg tud objektív lenni? nálad az objektív történet nem szokott megjelenni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. június 27., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: miro » 2016. június 27., hétfő 15:13
Tényleg..Realista24 írta: miro nincs.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 27., hétfő 15:06
Én kifejezetten nem szeretem az Argentin válogatottat, én a Brazilokat csipázom, csak ők meg gödörben vannak ezzel a Dunga féle Selecaoval (hál isten, hogy kicsapták). Egyébként aki már nézte a 2002-es vagy '98as vb-t, az szerintem sokkal jobban szimpatizál a Francia és Brazil csapattal. Egyszerűen nekem semmi szerethető nincs abban a fociban amit az Argentin válogatott képvisel, egy erőtlen, színtelen-szagtalan szenvedés.wZoLee7 írta:Olyan vicces hogy a legtöbb, szinte az összes, barca drukker bele van buzulva argentinaba...patkány focisták, akiket csak a pénz érdekel. nulla hűség nincs bennük. az országról se lehet jót mondani, komolyan nem értem ennek a jelenségnek a miértjét
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 27., hétfő 14:59
Egyébként ez a sírás is inkább a kamerának szólt szerintem.ziro4vr írta:ezen a képen minden rajta van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 27., hétfő 14:50
miro nincs.ziro4vr írta:ezen a képen minden rajta van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 27., hétfő 13:48
Brutális sötétség van ott, de az elérés csak nő és nőrashidm írta: Öröm olvasni a facebook poszt alatt, hogy mennyire nem értik az emberek hogy miről van most szó...
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 27., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. június 27., hétfő 13:37
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 27., hétfő 13:16
Öröm olvasni a facebook poszt alatt, hogy mennyire nem értik az emberek hogy miről van most szó...Realista24 írta:Ja, és a Copa győzteseket le se szarjákSierra írta:Amúgy nagyon jókor időzített ezzel a visszavonulással, pont egy góllal előzte meg Batistutát, így ő a legeredményesebb az argentin válogatottban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 27., hétfő 13:10
Ja, és a Copa győzteseket le se szarjákSierra írta:Amúgy nagyon jókor időzített ezzel a visszavonulással, pont egy góllal előzte meg Batistutát, így ő a legeredményesebb az argentin válogatottban.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 27., hétfő 13:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 27., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. június 27., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. június 27., hétfő 12:59
A Perez lefizette részt kihagytad,(mint Messi a 11-est).ericco írta:Elsőnek állt oda, utána Vidal is kihagyta, így Messi nem rontott el semmit. Különben is az a f@szfej Bravo attól még beengedhette volna a többi tizit, de neeem, ő inkább kivédte. Áurló, madridista, Franco-bérenc...Persze Messit meg sem említi, hogy kb sorsdöntő tizenegyest hagyott ki, de a saját kapusát szidja.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem