Dél-amerikai foci
- Galacticos
Re: Dél-amerikai foci
egyébként csak halkan teszem hozzá hogy ronaldo memekkel volt tele egy hétig minden, most lófasz nincs erről.
és ronaldonak még egy higuain se jutott csapattársnak mint befejező csatár.
nuno gomes óta nincs egy értelmes csatár, mert ez a hugo almeida meg akik voltak kuka mind.
és ronaldo oltva van ha kikap, oltva van ha a CSOPORTKÖRBEN kihagy egy tizit, messiről egy lábjegyzet jut hogy szegény újra kikapott de egy fecske nem csinál nyarat blabla, az nem számít hogy egy ilyen mentálisan labilis válogatottnál igen sokat nyomott volna a latba ha a legjobbjuk, a vezér, a csk, belövi az első tizenegyest. és egy biglia nem azt látja hogy óóó bazdmeg itt akkora a nyomás hogy még messi is hibázik alatta.
és ronaldonak még egy higuain se jutott csapattársnak mint befejező csatár.
nuno gomes óta nincs egy értelmes csatár, mert ez a hugo almeida meg akik voltak kuka mind.
és ronaldo oltva van ha kikap, oltva van ha a CSOPORTKÖRBEN kihagy egy tizit, messiről egy lábjegyzet jut hogy szegény újra kikapott de egy fecske nem csinál nyarat blabla, az nem számít hogy egy ilyen mentálisan labilis válogatottnál igen sokat nyomott volna a latba ha a legjobbjuk, a vezér, a csk, belövi az első tizenegyest. és egy biglia nem azt látja hogy óóó bazdmeg itt akkora a nyomás hogy még messi is hibázik alatta.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dehogy hibáztatja magát. Tele a fasza hogy nem nyer semmit az argentinokkal.BorjaMayoral írta:Ilyen Higuain megmozdulás után én is lemondnék.
Gondolom magát hibáztatja, azért mondana le. Ő az argentin jinx.
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
Ilyen Higuain megmozdulás után én is lemondnék. 

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=GTn8ZA70kJ4
Akárhonnan nézem, epic.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=GTn8ZA70kJ4
Akárhonnan nézem, epic.
Akárhonnan nézem, epic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
szeretném azért most megvédeni a kis jézust.
mert bátor volt és odaállt az első tizenegyeshez(amikor még bőven van idő javítani ha elbassza...)
nem pedig odaállt az utolsóhoz amikor már vagy mindegy vagy hős lehet belőle.
síííííírok.
mert bátor volt és odaállt az első tizenegyeshez(amikor még bőven van idő javítani ha elbassza...)
nem pedig odaállt az utolsóhoz amikor már vagy mindegy vagy hős lehet belőle.
síííííírok.

- Mester77
C hisztijén vagy bmi kifogásolható dolgán napokig nevetnek és kárognak rajta, erre itt van ez és a magyar sport médiában szinte kuss van.. Szánalom.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
29 évesen lemondani a válogatottságot nem semmi, főleg, hogy nem egy átlagos játékosról beszélünk.
A sok féleszű meg megy utána.
Mindjárt írok a MLSZ-nek, hogy inkább lemondom én is egy ilyen gyenge EB után.
A sok féleszű meg megy utána.

Mindjárt írok a MLSZ-nek, hogy inkább lemondom én is egy ilyen gyenge EB után.

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
29 évesen lemondja a válogatottságot.
Idióta barmok.

Idióta barmok.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

mindjárt jön a hír, hogy megszunik AZ AFA
kabaré

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
hálás vagyok.Realista24 írta:Dehogy raklakTádám írta:Szánalmas, szarházi banda, Messivel, a kapitánnyal az élen.
A könnyebbik utat választják.
Inkább nem írok többet róluk, mert L24 kirak. Csak remélem, hogy mindenki kidobja a Messis mezét, és valami igazi értékre vált.

És még van, aki azzal védi Messiást, hogy érzelmileg túlfűtött, és megnézné, hogy mit nyilatkozik ilyen helyzetben Szalai vagy CR, ha 3 döntőt veszít zsinórban. Ne legyünk már nevetségesek.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
#Brexit után #Messalida
Védem is le a copyrightot
Védem is le a copyrightot

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy raklakTádám írta:Szánalmas, szarházi banda, Messivel, a kapitánnyal az élen.
Inkább nem írok többet róluk, mert L24 kirak. Csak remélem, hogy mindenki kidobja a Messis mezét, és valami igazi értékre vált.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szánalmas, szarházi banda, Messivel, a kapitánnyal az élen.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ami nem megy nem kell erőltetni

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jólvan, calma. én nem láttam a meccset, nem tudom mi volt, úgyhogy én is csak röhögni jöttem.
higuain világtalan nyomorék, mondjuk azért a chilei védő még agyonbaszta magát a kapufán. sírok bazmeg.

higuain világtalan nyomorék, mondjuk azért a chilei védő még agyonbaszta magát a kapufán. sírok bazmeg.

- Galacticos
Nalam emberileg ismet megbukott.
Es nem azert mert kihagyta a tizit. De ez h 29 evesen visszavonul. Bar 3 ev alatt 3 dontot elbukni az mar gaaaz.
Az 5 golja is szep foleg h 3mat panamanak lott.
Ugyanaz lett vna mint ket eve ha megnyeri, isten fia lenne megjobban kozbe meg sehol nem volt. Igy legalabb biztos h koze se lesz az aranylasztihoz iden, bar meg azt se erdemli h az 5be legyen.
Ebbe a faradt mezonybe is feltudtak sulni.
Bar most azt hittem h a vegen ok tepik le magukrol a faradt hollistert. De halistennek nem.
Es nem azert mert kihagyta a tizit. De ez h 29 evesen visszavonul. Bar 3 ev alatt 3 dontot elbukni az mar gaaaz.
Az 5 golja is szep foleg h 3mat panamanak lott.
Ugyanaz lett vna mint ket eve ha megnyeri, isten fia lenne megjobban kozbe meg sehol nem volt. Igy legalabb biztos h koze se lesz az aranylasztihoz iden, bar meg azt se erdemli h az 5be legyen.
Ebbe a faradt mezonybe is feltudtak sulni.
Bar most azt hittem h a vegen ok tepik le magukrol a faradt hollistert. De halistennek nem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebből jól már nem jönnek ki. Lemondok, áh bazz inkább még se, úgy megcsapják őket amint hazaértek hogy csak na. Azon se lepődnék meg ha egyből európa felé repülnének inkábbCS0ki írta:Hát azért az finoman szólva is nevetséges lenn e, ha így lemondanák sorban...Amúgy szerintem végül nem leswz ebből a a nagy visszavonulgatásból semmi.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi made his Argentina debut in 2005, and scored a record 55 goals in 113 appearances
Ez sem túl erős szám a valahavoltlegjobbtól.
Ez sem túl erős szám a valahavoltlegjobbtól.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema