HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 27., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 27., szombat 18:30
Géci írta:A sejkeknek köszönhetően irgalmatlan felmentek az árak
Ezeket naponta százszor leírják. Mindenki tisztában van vele. Felesleges ugyan azt szajkózni heteken át. Lerágott csont, huszadszorra ugyan az a kör nem túl izgalmas. Nincs olyan aspektusa a Bale projektnek, amiről ne lett volna szó tízszer. Innentől kezdve ugyan azt a párbeszédet elkezdeni minden nap szerintem marha unalmas. Tényleg nincs más hír?Géci írta:nem lepődnék meg, ha Levy direkt arra menne, hogy rekord vásár legyen belőle...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 17:59
Sajnos szerintem is menni fog, de az biztos, hogy kaszálni fogunk érte, mint az atom. Rekordösszeg lesz ebből.Nzedge írta:on: Szerintem is Bale-nek most kéne dobbantania a Spurstől. Nekem van egy megérzésem,hogy jönni fog és nem rekord összegekért.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 17:56
Bale is tudja, hogy Cé a legfontosabb játékos a csapatban és szerintem nem lenne kifogása ez ellen, mivel már nyilatkozta is és látszik is rajta, hogy Ronaldo a példaképe, szóval simán megférnének együtt.(szerintem jobban összepasszolnának, mint a Neymar-Messi páros, de majd eldől, ha tényleg jön a walesi)morientes írta: Az viszont biztos érdekli,hogy ő e a legfontosabb a csapatban,vagy sem.Persze ha Bale lenne a világ legdrágább igazolása,akkor se hiszem hogy madridba körülötte forogna a világ.(remélem hogy nem)
Amúgy meg az is egy dolog hogy ki került a világon a legtöbbe,meg az is hogy ki a legértékesebb a világon.Az meg nem Bale...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 27., szombat 17:39
Azt nem hiszem hogy érdekelné e tulságosan,hogy ő a legdrágább,avagy sem.pheco írta:Nem tudom, hogy Cét érdekli-e, hogy ő a legdrágább igazolás vagy sem, bár amilyen egoista(nem ez a jó szó, de most nem találok jobat) tuti érdekli valamilyen szinten és valljuk be elég érdekes lenne, ha Bale lenne az új rekorder, mert elég nagy szakadék van a két játékos között. Remélem 80 körül el tudjuk hozni, bár én max 70-et adnék érte.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 17:17
Ha megy Khedira akkor tőlem jöhet Kondogbia, de addig ameddig itt van Khedira fölöslegesnek tartom... Bale transzfer pedig egyre érdekesebb... Konkrétan a csapból is ez folyik + az, hogy AVB is már ott tart, hogy inkább nem mond semmit is gyanus. Én már nem számitottam sem érkezőkre, se távozókra, de mivel a következő év az összeszokás éve lesz első sorban, igy inkább most költekezzünk és legyen renoválás, fiatalitás, mint, hogy minden évbe hozzunk x játékost... Ha még érkezne ez a 2 játékos és teszem azt Coentrao, Khedira meg talán DM lelép akkor jövőre Alonso elmegy, Gündogan meg érkezik, HA érkezik már egyáltalán...mohaola írta: a hírek alapján jövőhétre egy Kondogbia+Bale igazolás várható
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 27., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 16:36
Szerintem meg, ha jön akkor rekord összeg lesz. A sejkeknek köszönhetően irgalmatlan felmentek az árak és, ha azt nézzük, hogy most Ő és Neymar a 2 feltörekvő ( bár én többe nézem a walsit...) és óriási potencial van benne + marketing stb, nem lepődnék meg, ha Levy direkt arra menne, hogy rekord vásár legyen belőle... Perez meg már ki van éhezve 1 galaktikus igazolásra + ugyebár a 11-es mezszám még mindig szabadNzedge írta:Szerintem is Bale-nek most kéne dobbantania a Spurstől. Nekem van egy megérzésem,hogy jönni fog és nem rekord összegekért
Nagyon remélem!Nzedge írta:Gondolom azt a komolyabb felkészülési tornát majd adják,legalábbis remélem.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 27., szombat 16:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 16:18
Bezzeg a Hamburg-Inter felkészülési meccs megy élőben a sport2-őn...EnzoZidane89 írta:Néztem a port.hu-t,de nem írta semelyik tv.. szal marad a stream
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 27., szombat 16:17
Köszi,akkor marad a net előtti gubbasztás.EnzoZidane89 írta:Néztem a port.hu-t,de nem írta semelyik tv.. szal marad a streamNzedge írta:A PSG elleni meccsünket adja majd a tv,vagy marad a stream?
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 27., szombat 16:13
Néztem a port.hu-t,de nem írta semelyik tv.. szal marad a streamNzedge írta:A PSG elleni meccsünket adja majd a tv,vagy marad a stream?
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 27., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 27., szombat 15:20
Jó elnéztem, de nem oszt nem szoroz a lényegen. Neki most kéne dobbantania.Kecskezs írta:Kerlon írta:Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva
Majdnem..
most töltötte a 24-et a hónapban.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 15:02
A hirek szerint téves az infó... BocsiGéci írta:A hirek szerint Ancelotti sajtótájékoztatón elmondta a kezdőt, és 4-2-3-1-es felállást fogjuk tolni
http://www.as.com/futbol/partido/Real-M ... _0013_0202
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 14:43
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 14:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 27., szombat 14:19
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 27., szombat 14:13
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem