Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az olaszoknál a család mindennél fontosabb, főleg az anyja, akit tony felfogása szerint kötelesség szeretnie, nem veszi észre, hogy mennyi mindent követett el az anyja ellene, igazából egy söpredék anya és ember. azért tekintélytelenség, ez az ezredfordulón készült, modern világban, nem a keresztapa klasszikus világábanÓnó írta:Maffiózók, végre rávettem magam,egyáltalán nem bántam meg.
Egy kérdés, 2. Évad elejénél járok. Tony anyja rohadt idegesítő, de ami ennél is zavaróbb az a töketlenség... Egy maffia vezérrel nem hiszem, hogy lehetne így beszélni bárkinek is. Tekintélytelen. Nyugtassatok meg, hogy alakul majd ez, csak várjam ki. Paulie nagy király, Tonynak is vannak jó pillanatai

Sorozatok, TV műsorok
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Sorozatok, TV műsorok

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Maffiózók, végre rávettem magam,egyáltalán nem bántam meg.
Egy kérdés, 2. Évad elejénél járok. Tony anyja rohadt idegesítő, de ami ennél is zavaróbb az a töketlenség... Egy maffia vezérrel nem hiszem, hogy lehetne így beszélni bárkinek is. Tekintélytelen. Nyugtassatok meg, hogy alakul majd ez, csak várjam ki. Paulie nagy király, Tonynak is vannak jó pillanatai

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Meglesem...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!GOT kis teória, legtöbbeteknek egyértelműhttp://hellogiggles.com/one-thing-proba ... astards/2/
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Akkora vállalhatatlan nagy szarkupac lett a Macgyver reboot pilotja , hogy James Wan fogja újrarendezni .
Jobban járnának ha elkaszálnák .

Jobban járnának ha elkaszálnák .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sajnálom, de a nem túl magas szintet amit az első évaddal felállítottak, még azt is képesek bőven alulmúlni.
De azért nézem tovább, nyugodjon meg mindenki.

Nem illik.
Most miéééééééért?ziro4vr írta:Scream 2x3
Embertelen rossz.

Mármint Bran.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
"And my heart will leave you never."
- P. Krisz
Csalódtam benne egy kicsit . A pilothoz képest a következő 3 rész érezhetően gyengébbre sikeredett . A karakterek viszik a hátukon a sorozatot , azok viszont nagyon faszák , főleg Cassidy .nmate írta: Preacher meg kurva jó, ez kellett nekem most.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 4 részben amikor Tulip elpicsázza Cassidyt az zseniális .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
GoTrealistahuni írta:Az olyanoktol akadok ki, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ramsey 500 méterről centire pontosan szíven lövi a kisgyereket, de 5 méterről nem tud nyilván eltalálni egy havas lábat...fuck logic. az egyvéegy csata is ennyire rövid és sima legyen, hát faszom. én még túlzásnak tartom az emberhegyet is, 10 ezer ember egy akkora területen lófasz, simán elférnének úgy hogy senkit nem kell egymásra fektetni, de igen, csináljunk inkább 6 méteres falat mert az úgy hatásvadász. havas serege gyökkettő, képzett harcosok és hagyják hogy csak úgy simán a másik sereg éflkörbe rendeződjön...igen![]()
ramsey kinyírása nulla kreativitás.
Számomra az évad leggyengébb része
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Képzettek???
Tormund azt se tudta miről beszél Jon a taktikai megbeszélésen... és a hadsereg nagyrésze ők voltak.
Lábát meg hiába lőtte volna Jonnak, sokra nem ment volna vele.
Sajnálom azokat, akik ilyenek miatt képesek kiakadni és felróni ezeket, van egy fasza sorozat, amit élvezni kéne, erre minden hülye kis vmibe beleköt...
Nem gond ez, de én inkább leülök és élvezem a sorozatot az apróbb hibái ellenére is.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az a baj hogyha minden életszerű lenne akkor unalmas lenne. El kell fogadni a játékszabályokat. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy ilyen volumenű csata mint ami volt órákon keresztül tartott annak idején itt meg negyed óra alatt lezongorázták.
Én megértem hogy sokszor hiányzik az embernek a realitás egy adott sorozatból, de egy idő után egyszerűen nem lehet számon kérni ezeket a dolgokat, mert a túlzott realitás elrontja az élményt. Nem azért ül le az ember heti egy órára a sorozathoz hogy újraélje a hétköznapokat, a kikapcsolás a cél, hogy újat mutasson, hogy az ember fantáziáját helyettesitse. Mert végső soron ez a cél. És ehhez kellenek a túlzások, amint elkezd az ember agyalni meg szőrözni, onnantól kezdve elveszti a varázsát.
A karakterfejlődés szerintem jelen van, a legtöbb karakternél legalábbis, noha nem minden esetben jó irányba tart a dolog. Nekem sem tetszenek bizonyos eseményszálak, sokminden máshogy jobban tetszett volna. Aztán visszagondolok az ezelőtti sorozatokra amiket néztem és egyből beugrik hogy baszki ennél többet egyik sem igazán nyújtott, összességében.
Persze továbbra is a könyv az igazi de az meg nincs, még.
Én megértem hogy sokszor hiányzik az embernek a realitás egy adott sorozatból, de egy idő után egyszerűen nem lehet számon kérni ezeket a dolgokat, mert a túlzott realitás elrontja az élményt. Nem azért ül le az ember heti egy órára a sorozathoz hogy újraélje a hétköznapokat, a kikapcsolás a cél, hogy újat mutasson, hogy az ember fantáziáját helyettesitse. Mert végső soron ez a cél. És ehhez kellenek a túlzások, amint elkezd az ember agyalni meg szőrözni, onnantól kezdve elveszti a varázsát.
A karakterfejlődés szerintem jelen van, a legtöbb karakternél legalábbis, noha nem minden esetben jó irányba tart a dolog. Nekem sem tetszenek bizonyos eseményszálak, sokminden máshogy jobban tetszett volna. Aztán visszagondolok az ezelőtti sorozatokra amiket néztem és egyből beugrik hogy baszki ennél többet egyik sem igazán nyújtott, összességében.
Persze továbbra is a könyv az igazi de az meg nincs, még.
- P. Krisz
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legnagyobb szöveg . Tormund - Happy shitting .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legnagyobb szöveg . Tormund - Happy shitting .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
uj resz GOT resz forgatasarol egy video (termeszetesen spoileres)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az olyanoktol akadok ki, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ramsey 500 méterről centire pontosan szíven lövi a kisgyereket, de 5 méterről nem tud nyilván eltalálni egy havas lábat...fuck logic. az egyvéegy csata is ennyire rövid és sima legyen, hát faszom. én még túlzásnak tartom az emberhegyet is, 10 ezer ember egy akkora területen lófasz, simán elférnének úgy hogy senkit nem kell egymásra fektetni, de igen, csináljunk inkább 6 méteres falat mert az úgy hatásvadász. havas serege gyökkettő, képzett harcosok és hagyják hogy csak úgy simán a másik sereg éflkörbe rendeződjön...igen
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ramsey 500 méterről centire pontosan szíven lövi a kisgyereket, de 5 méterről nem tud nyilván eltalálni egy havas lábat...fuck logic. az egyvéegy csata is ennyire rövid és sima legyen, hát faszom. én még túlzásnak tartom az emberhegyet is, 10 ezer ember egy akkora területen lófasz, simán elférnének úgy hogy senkit nem kell egymásra fektetni, de igen, csináljunk inkább 6 méteres falat mert az úgy hatásvadász. havas serege gyökkettő, képzett harcosok és hagyják hogy csak úgy simán a másik sereg éflkörbe rendeződjön...igen

- P. Krisz
Ja , már a HBO is Marvel képregényt adaptál .ziro4vr írta: A minőség a tv-be költözött.

Viszont ennek megvan az ára is . Netflix 5 milliárd dollárt költ idén tartalomra .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.