EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 25., szombat 15:30

Kerlon írta:Btw. Krychowiak is erősítés lenne Casemiroval szemben.

Emery már vitte is magával PSG-be asszem.
Btw ezzel a meccsel vallatni lehetne pedig én nem szoktam sokat finnyáskodni. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 25., szombat 15:19

Btw. Krychowiak is erősítés lenne Casemiroval szemben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 25., szombat 15:13

Knezyt nem tudom, hogy tudják berakni közvetíteni..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 25., szombat 15:03

Milik :lol: legalabb tudja, hogy ures kapura nem illik :mrgreen:

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. június 25., szombat 13:50

Érdemes megnézni, hogy Lang miért is maradt le Ronaldoról a 2. portugál gól előtt.
https://cdn-hw.streamable.com/video/mp4-mobile/jl0z.mp4
Egy finom két kezes lökés.
Ettől függetlenül a befejezés zseniális volt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 25., szombat 13:34

Hovát vagy lengyel meccs közül legalább az egyik szerintem büntetőkig megy. Kevés gólos meccsekre számítok, bár lehet a fáradtság miatt több lesz a hiba is.
Wales továbbjut de nekik sem lesz könnyű.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. június 25., szombat 13:18

perisic ? :mrgreen:

link

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 25., szombat 12:59

Szerintem a Portugálok bemelegedtek és tovább mennek majd. Wales, és nehéz kérdés a lengyel svajc... Nagyon hasonló a két csapat, de talán a "svajciakban" több van.
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 25., szombat 12:12

Remy írta:Mit tippeltek mára?

- Lengyelország
- Wales
- Horvátország (Bár jobban örülnék a portugáloknak, de szerintem nem tudják megverni Modricékat)

:hmmm:
Ugyanez. Szóval megrakom az ellenkezőjét mindnek :mrgreen:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. június 25., szombat 11:53

Lengyel Wales Horvát lesz ez szerintem is. És nem is bánom, szimpatikus mindhárom csapat. :)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 25., szombat 11:33

Horvátország az egyértelmű esélyes, de valamiért úgy érzem Portugália átvergődik rajtuk. Nagy meglepetés lenne.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 25., szombat 11:31

Mit tippeltek mára?

- Lengyelország
- Wales
- Horvátország (Bár jobban örülnék a portugáloknak, de szerintem nem tudják megverni Modricékat)

:hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2016. június 24., péntek 20:01

visszaneztem vagy 10 oldalt de nem lattam sehol kiirva, de a mienk a legjobb golatlag Walessel :happy: :happy: :rock:
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... index.html

Na de ahogy olvastam vissza, Savant nagyon felidegesitett :angry: de ez a valasz el padre-tol mindent visz, +1!!!! :taps: (csak a cifra szavak zavarnak :kivagyhe: )
Realista24 írta:
Savant írta:
Hát nézd... A szerény képességeket, ha már EB-n vagyunk és egy EB-keretről beszélünk én a többi csapathoz viszonyítva értettem. Nem Magyarország mindenkori keretére.
Ezzel szerintem annyira nagyon nincs mit vitázni... nincs NÉV a csapatban, akire akárhol felkapnák a fejüket... talán Juják/Gera/Király,... na. De őket is csak a vérmesebb, elborultabb kűfődi ismerheti....
Nem falábú senkik... :S Nem... nem tudom hány játékosunkért fog sorban állni az 5 nagy bajnokság csapatai közül egy kettő... van egy gyanúm... és EZ az igazi fokmérő. Lényegében 9 pontot is szerezhettünk volna, akkor is ezt írnám, mert ez az igazság. Ellenben 1 darab győzelmet sikerül felmutatni, a sógorék ellen akiket egy Izland is megvert..... meg két ikszet. Ne haragudjon meg rám senki, hogy ettől én nem fogok úgymond "visszaszokni" a magyar futballra.
Az a helyzet, hogy ebben a csapatban az egyén, mint olyan AKÁRCSAK az atleticomadridban... nem létezik. DE én ezzel hogy ezt írom NEM sérteni akarok senkit. Csupán erre van lehetőségünk. Van ilyen. Csak akkor ezt a helyén illene kezelni. Most mindenki eufóriában van, mert elvitte őket a média... mindenesetre remélem tovább lépnek a belgákon is.
Te jóságos magasságos....én aztán semmibe se nézem a magyar focit, de ilyen elborult látásmódom még nekem sincsen.

Csak egy győzelmet sikerült felmutatni? Szégyen. Hát pasztmek, a portugáloknak meg egyet sem. Svédek gólt sem rúgtak. A nagy angolok három meccsen három gólt rúgtak. Svájc két rúgott góllal ment tovább, ahogy a lengyelek is. Az írek meg minuszos gólaránnyal.

Szerény képességű játékosok? Tudtad, hogy ez egy csapatsport? A régióból, ahol szerény kis országunk tartózkodik (közép és kelet európa) nézzél már szét, hol vannak a románok, albánok, csehek, osztrákok, oroszok vagy törökök? Egyedül a lengyelek és horvátok voltak nálunk jobbak a régióban. Ez is szégyen, nem?

Meg az is rohadt nagy szégyen, hogy a portugál futballnemzet ellen a vezetés megszerzése után nem lúzer, segglyukát féltő csapatként állt be védekezni a válogatott, hanem támadtak tovább. Majd újra és újra megszerezték a vezetést és csak a szerencsének köszönhetik Cristianóék, hogy nem 4-3 lett a meccs vége. Sokkal jobb lett volna a biztos 0-0-ra vagy 1-1-re menni, hiszen az mindenkinek jó lett volna. De ehelyett állítom, hogy az eb-n nem lesz még egy ilyen jó meccs. Óriási szégyen, igaz?

Ahogy az is, hogy csoportelsőként jutottunk tovább, vereség nélkül, ilyen szerény képességekkel, igaz?

Vagy inkább az a szégyen, hogy ilyen gondolkodásmóddal létezik jelenleg magyar ember. És még nagyobb, hogy hangot adsz neki, és a legnagyobb, hogy még azt is hiszed, hogy igazad van.

Menjél fel a twitterre meg külföldi focis oldalakra és nézd meg, hogy az általad lesajnált magyarokról milyen vélemény alakult ki. Micsoda tiszteletet vívtak ki szerte a világban. Csak egy kiba.zott nemzet kis zsugorodott agyú rétege nem ismeri el őket, és ezek a sajátjaik....vicc kategóriába tartoztok. Kezdve azzal a gyökérrel, amelyik sír rí, hogy nem tud felszállni a 4-6-osra befejezve veled a sorban.

Írhatnám estig ezt a hsz-t, de csak jobban felkúrnám magam, annyit meg nem értek.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 24., péntek 12:07

Ez a link úgy érzem itt van a legjobb helyen, na ez most nekünk szól!
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 24., péntek 10:23

Anthony írta:Van egy cikk, nagyon adom amiket ott írnak. Hétről hétre szurkolunk a palinak, most nem fogom elkezdeni utálni meg fikázni azért mert játszanak egy meccset a magyarok ellen. Természetesen a magyaroknak szurkoltam, de közben reméltem, és nagyon örülök, hogy sikerült egy olyan eredményt kihozni, ami mindkét csapat továbbjutását eredményezte.

(az megint egy más kérdés, hogy a rottyon levő térdével az lett volna a legjobb, ha kihagyja a teljes eb-t és pihen egy jót, meg ezek az érzelmi kitörések is meglepőek egy profitól, de nem lehet minden arany)
Én arra az egy meccsre csak a magyaroknak szurkoltam és nem örültem amikor Cé gólt lőtt. Vicces volt a kirohanása is a 3. gól után. :) Ettől függetlenül az eb után hajrá Cr. Szerintem ez a normális, aki Real Madrid szurkoló.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 24., péntek 10:18

Van egy cikk, nagyon adom amiket ott írnak. Hétről hétre szurkolunk a palinak, most nem fogom elkezdeni utálni meg fikázni azért mert játszanak egy meccset a magyarok ellen. Természetesen a magyaroknak szurkoltam, de közben reméltem, és nagyon örülök, hogy sikerült egy olyan eredményt kihozni, ami mindkét csapat továbbjutását eredményezte.

(az megint egy más kérdés, hogy a rottyon levő térdével az lett volna a legjobb, ha kihagyja a teljes eb-t és pihen egy jót, meg ezek az érzelmi kitörések is meglepőek egy profitól, de nem lehet minden arany)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 24., péntek 10:08

Amùgy brutál, hogy mennyien utálják csórit... Mert hát megy a paraszt vakítás, meg a fals infók nyomatása... Első félidőt egy debreceni kivetítőnél néztem, de amit ott is kapott meg kap a facen az szánalmas. Messi esetében van egy olyan érzésem, hogy ez nem lenne ennyire erős. :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 24., péntek 9:26

Hungarokatalán írta:
Realista24 írta: Vagy nálatok. :roll:
Például. Ezért furcsa, hogy cikket ír erről az AS, amikor Spanyolországban ezt ugyanúgy megkapja. De nem csak ő, bárki. Teljesen normális.
Mert az AS és Marca nem katalán Sport féle szenny, ami csak akkor ír Céről, ha fikázni kell. A világon az összes újság Céről írt a magyarok mellett a közös meccs után, egyedül a katalán lapok sunnyogtak. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. június 24., péntek 9:24

Nagyon vicces tényleg. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 24., péntek 9:24

Realista24 írta: Vagy nálatok. :roll:
Például. Ezért furcsa, hogy cikket ír erről az AS, amikor Spanyolországban ezt ugyanúgy megkapja. De nem csak ő, bárki. Teljesen normális.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Vissza: