Kerlon írta:Btw. Krychowiak is erősítés lenne Casemiroval szemben.
Emery már vitte is magával PSG-be asszem.
Btw ezzel a meccsel vallatni lehetne pedig én nem szoktam sokat finnyáskodni.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 25., szombat 15:30
Kerlon írta:Btw. Krychowiak is erősítés lenne Casemiroval szemben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 25., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 25., szombat 15:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 25., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. június 25., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 25., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 25., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. június 25., szombat 12:12
Ugyanez. Szóval megrakom az ellenkezőjét mindnekRemy írta:Mit tippeltek mára?
- Lengyelország
- Wales
- Horvátország (Bár jobban örülnék a portugáloknak, de szerintem nem tudják megverni Modricékat)
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. június 25., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 25., szombat 11:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 25., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. június 24., péntek 20:01
Realista24 írta:Te jóságos magasságos....én aztán semmibe se nézem a magyar focit, de ilyen elborult látásmódom még nekem sincsen.Savant írta:
Hát nézd... A szerény képességeket, ha már EB-n vagyunk és egy EB-keretről beszélünk én a többi csapathoz viszonyítva értettem. Nem Magyarország mindenkori keretére.
Ezzel szerintem annyira nagyon nincs mit vitázni... nincs NÉV a csapatban, akire akárhol felkapnák a fejüket... talán Juják/Gera/Király,... na. De őket is csak a vérmesebb, elborultabb kűfődi ismerheti....
Nem falábú senkik... :S Nem... nem tudom hány játékosunkért fog sorban állni az 5 nagy bajnokság csapatai közül egy kettő... van egy gyanúm... és EZ az igazi fokmérő. Lényegében 9 pontot is szerezhettünk volna, akkor is ezt írnám, mert ez az igazság. Ellenben 1 darab győzelmet sikerül felmutatni, a sógorék ellen akiket egy Izland is megvert..... meg két ikszet. Ne haragudjon meg rám senki, hogy ettől én nem fogok úgymond "visszaszokni" a magyar futballra.
Az a helyzet, hogy ebben a csapatban az egyén, mint olyan AKÁRCSAK az atleticomadridban... nem létezik. DE én ezzel hogy ezt írom NEM sérteni akarok senkit. Csupán erre van lehetőségünk. Van ilyen. Csak akkor ezt a helyén illene kezelni. Most mindenki eufóriában van, mert elvitte őket a média... mindenesetre remélem tovább lépnek a belgákon is.
Csak egy győzelmet sikerült felmutatni? Szégyen. Hát pasztmek, a portugáloknak meg egyet sem. Svédek gólt sem rúgtak. A nagy angolok három meccsen három gólt rúgtak. Svájc két rúgott góllal ment tovább, ahogy a lengyelek is. Az írek meg minuszos gólaránnyal.
Szerény képességű játékosok? Tudtad, hogy ez egy csapatsport? A régióból, ahol szerény kis országunk tartózkodik (közép és kelet európa) nézzél már szét, hol vannak a románok, albánok, csehek, osztrákok, oroszok vagy törökök? Egyedül a lengyelek és horvátok voltak nálunk jobbak a régióban. Ez is szégyen, nem?
Meg az is rohadt nagy szégyen, hogy a portugál futballnemzet ellen a vezetés megszerzése után nem lúzer, segglyukát féltő csapatként állt be védekezni a válogatott, hanem támadtak tovább. Majd újra és újra megszerezték a vezetést és csak a szerencsének köszönhetik Cristianóék, hogy nem 4-3 lett a meccs vége. Sokkal jobb lett volna a biztos 0-0-ra vagy 1-1-re menni, hiszen az mindenkinek jó lett volna. De ehelyett állítom, hogy az eb-n nem lesz még egy ilyen jó meccs. Óriási szégyen, igaz?
Ahogy az is, hogy csoportelsőként jutottunk tovább, vereség nélkül, ilyen szerény képességekkel, igaz?
Vagy inkább az a szégyen, hogy ilyen gondolkodásmóddal létezik jelenleg magyar ember. És még nagyobb, hogy hangot adsz neki, és a legnagyobb, hogy még azt is hiszed, hogy igazad van.
Menjél fel a twitterre meg külföldi focis oldalakra és nézd meg, hogy az általad lesajnált magyarokról milyen vélemény alakult ki. Micsoda tiszteletet vívtak ki szerte a világban. Csak egy kiba.zott nemzet kis zsugorodott agyú rétege nem ismeri el őket, és ezek a sajátjaik....vicc kategóriába tartoztok. Kezdve azzal a gyökérrel, amelyik sír rí, hogy nem tud felszállni a 4-6-osra befejezve veled a sorban.
Írhatnám estig ezt a hsz-t, de csak jobban felkúrnám magam, annyit meg nem értek.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 24., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 24., péntek 10:23
Én arra az egy meccsre csak a magyaroknak szurkoltam és nem örültem amikor Cé gólt lőtt. Vicces volt a kirohanása is a 3. gól után.Anthony írta:Van egy cikk, nagyon adom amiket ott írnak. Hétről hétre szurkolunk a palinak, most nem fogom elkezdeni utálni meg fikázni azért mert játszanak egy meccset a magyarok ellen. Természetesen a magyaroknak szurkoltam, de közben reméltem, és nagyon örülök, hogy sikerült egy olyan eredményt kihozni, ami mindkét csapat továbbjutását eredményezte.
(az megint egy más kérdés, hogy a rottyon levő térdével az lett volna a legjobb, ha kihagyja a teljes eb-t és pihen egy jót, meg ezek az érzelmi kitörések is meglepőek egy profitól, de nem lehet minden arany)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 24., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 24., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 24., péntek 9:26
Mert az AS és Marca nem katalán Sport féle szenny, ami csak akkor ír Céről, ha fikázni kell. A világon az összes újság Céről írt a magyarok mellett a közös meccs után, egyedül a katalán lapok sunnyogtak.Hungarokatalán írta:Például. Ezért furcsa, hogy cikket ír erről az AS, amikor Spanyolországban ezt ugyanúgy megkapja. De nem csak ő, bárki. Teljesen normális.Realista24 írta: Vagy nálatok.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. június 24., péntek 9:24
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 24., péntek 9:24
Például. Ezért furcsa, hogy cikket ír erről az AS, amikor Spanyolországban ezt ugyanúgy megkapja. De nem csak ő, bárki. Teljesen normális.Realista24 írta: Vagy nálatok.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem