ha igy folytatja 50 alatt őt sem hozzuk..

HozzászólásSzerző: flori » 2013. július 27., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 27., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 27., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 27., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 21:02
Majd ma Dortmund-Bayern meglehet nézni megint mennyire elvagyunk maradva hozzájuk képest fizikailag,taktikailag.Míg mi évek alatt rúgunk 7 gólt a Barcának addig Bayern megtette 2 meccsen és eggyet se kapott
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 27., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 27., szombat 17:04
Galacticos írta:"És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan"ferni írta:És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan
ferni írta: igen, egy Barcában lévő cserejátékost, ahol a középpályán ott van Xavi, Iniesta meg Fabregas is...
azért nah...
Thiago egy kibeszabott nagy tehetség, aki még bőven fejlődhet... már a meccseken is látszódott mennyi van még ebben az emberben nem véletlen bontottam majdnem pezsgőt, amikor hivatalosan is eligazolt a a Barcából (mi lett volna ha idejön...).
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 13:36
b csapattaldarius írta:mi a haldokló Barcát is 1 góllal ha legyűrtük.
nem tudom nézted-e a tavalyi szezont, de a szezon második felében ez történt.darius írta:vagy Pepe vagy az isteni Ramost kirakni és Varanet beépíteni.
bocs, de én eddig olvastam.darius írta: Néztem Telekom kupát utoljára amelyik csapatot
"És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan"ferni írta:És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan
HozzászólásSzerző: darius » 2013. július 27., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 27., szombat 13:13
igen, egy Barcában lévő cserejátékost, ahol a középpályán ott van Xavi, Iniesta meg Fabregas is...R.M.C.F írta:
ezt most úgy írod,mintha messit vagy cr -t vették volna meg,egy full cserejátékost vettek,aki még sehol sem bizonyított.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 27., szombat 13:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 12:19
Te ittál vagy csak vak vagy a focihoz?Azért azt elvitatni, hogy Martinez zseniális játékos, az nagyon durva tudatlanságra vall.
Miért miket magyarázok még ki?ne hogy már ezt is ki tudd magyarázni hogy mákjuk volt
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 12:00
ezt adom.pheco írta:Ribery messze nem a harmadik legjobb játékos.
marcelo védekezésben sokat fejlődött. annyival nem jobb védekező "oldalon" alaba marcelonál, mint amennyivel marcelo jobb "támadó" oldalon alabánál.legendary írta:Támadásban maximum. Egyéb szempontok alapján jó esetben közepes.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 11:53
Jó azért ne túlozzunk már. Látjuk a válogatottban is a különbséget a két játékos között. Ribery messze nem a harmadik legjobb játékos.legendary írta:Jobb CR összességében, ez nem kérdés. Ugyanakkor más a két játékos, a Bayernben Ribéry legalább olyan hasznos és fontos láncszem, mint Ronaldo a Realban. Azért mégiscsak a harmadik legjobb játékos a világon a francia...Ribérynél egy picivel jobb CR de az a búval baszott igazság hogy előnynek is csak minimálisan nevezném.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 27., szombat 11:47
He?Ittál valamit? Martinez mint zseniális? egy szardarab volt mindig is,a BMben egy jó meccsét láttam,ott is túlfúlyták,bár azon tényleg nem a vér folyt,meg a sipcsontvédők tönkretétele.
Támadásban maximum. Egyéb szempontok alapján jó esetben közepes.az egészséges marcelonál nincs jobb balhátvéd a világon. s egálban sincs vele senki.
Jobb CR összességében, ez nem kérdés. Ugyanakkor más a két játékos, a Bayernben Ribéry legalább olyan hasznos és fontos láncszem, mint Ronaldo a Realban. Azért mégiscsak a harmadik legjobb játékos a világon a francia...Ribérynél egy picivel jobb CR de az a búval baszott igazság hogy előnynek is csak minimálisan nevezném.
De ez a Realnál szinte mindig így volt. Sose a kerettel volt a baj, hanem azzal, hogy olyan csapategység van (volt mindig) ott, mint Bábelben.ha összeszokik a csapatunk, akkor nem nagyon lesz félnivalónk, mert most tényleg van olyan keretünk hogy nem kell más csapatéval foglalkozni.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 27., szombat 11:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 11:18
Pont ez az, hogy Thiago lehet, hogy kezdő sem lesz és ő is fasza játékos. Ritka az ilyen erős keret, amit összehoztak a bajorok.R.M.C.F írta:ezt most úgy írod,mintha messit vagy cr -t vették volna meg,egy full cserejátékost vettek,aki még sehol sem bizonyított.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 11:13
mutasd már meg hogy hol mondta rmcf hogy májuk volt.miró írta:ne hogy már ezt is ki tudd magyarázni hogy mákjuk volt
csak hogy amire reagáltunk rmcf-fel az nem az volt hogy megérdemelték vagy nem, hanem hogy RÁNK nézve az eredmény volt hízelgő. szerintem pont hogy nem.miró írta:két meccs alatt megérdemelték na..
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 27., szombat 11:08
nem tudom már az előzőt szerkeszteni,de játszottunk velük 4x,és ha jól emlékszem egyetlenegyszer tudtuk őket megverni,ne hogy már ezt is ki tudd magyarázni hogy mákjuk volt meg h többet ilyen nem fordulna elő stb,amikor 4 meccsből 2 vereség,1 döntetlen 1 győzelem van..+a csoportba is megelőztek minket,minden térden jobbak voltak nálunk tavaly és pont.meg is volt nekik az eredménye.A súlyos valóságot leírom most:
Azokon a meccseket a BVB élete egyik legjobbját hajtotta,akarta....a tudások legjavát adták,megspékelve akkora akarattal amire ritkán képesek.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem