Úgy hallottam abban állapodtak meg, ha van releváns külföldi kérő akkor odamegy, ha nincs vagy komolytalan, akkor fagyi. De vannak itt belsőbb emberek nálam, majd ők megmondják.istimester írta:Fiolának remélem eszében sincs a Fradiba igazolnia.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 29., szerda 15:22
Úgy hallottam abban állapodtak meg, ha van releváns külföldi kérő akkor odamegy, ha nincs vagy komolytalan, akkor fagyi. De vannak itt belsőbb emberek nálam, majd ők megmondják.istimester írta:Fiolának remélem eszében sincs a Fradiba igazolnia.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. június 29., szerda 14:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 28., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 28., kedd 20:31
Storck már korábban megkapta az MLSZ sportigazgatói székét, az Olympiakos után. Ő felelt elsősorban a magyar futball utánpótlásának fejlesztéséért. Egyébként irányította is a magyar U20-as csapatot, a 2015-ös VB-n.Géci írta: Amúgy az a durva, hogy egy pálya edzőről beszélünk. Pontosabban az Olympiakosznál volt az ha jól tudom, és onnan jött ide... Nem lenne itt baj, ha távozna, csak a minőség felé kéne menni, nem pedig a tucat
ok felé, mert ha nincs minőség úgy a foci is vissza esik... Bár szerintem a vb-ig biztos marad.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 28., kedd 20:27
Amúgy az a durva, hogy egy pálya edzőről beszélünk. Pontosabban az Olympiakosznál volt az ha jól tudom, és onnan jött ide... Nem lenne itt baj, ha távozna, csak a minőség felé kéne menni, nem pedig a tucatok felé, mert ha nincs minőség úgy a foci is vissza esik... Bár szerintem a vb-ig biztos marad.Kerlon írta:Én is ettől félek amúgy, hogy megtetszik majd valamelyik nagyobb csapatnak. Az látszik, hogy nagyon profi és céltudatos, szóval egy komolyabb csapathoz elég könnyen távozni fog.Realista24 írta:Vajon meddig fogjuk/tudjuk itt tartani Storckot?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. június 28., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 26., vasárnap 10:25
Én is ettől félek amúgy, hogy megtetszik majd valamelyik nagyobb csapatnak. Az látszik, hogy nagyon profi és céltudatos, szóval egy komolyabb csapathoz elég könnyen távozni fog.Realista24 írta:Vajon meddig fogjuk/tudjuk itt tartani Storckot?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 26., vasárnap 10:03
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 25., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 25., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. június 25., szombat 18:34
Én nem de a szlovák munkatársam igen. Hozzátenném felvidéki magyar ember, szeretné ha a srác nálunk játszana, de a szlovák kpra még nem férne be.wxyz írta:Láttad már játszani?Ónó írta:Emiatt kampányoltam a sokkal tehetségesebb okosabb jobb játékosunk árának megkéréséért.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 25., szombat 18:24
Láttad már játszani?Ónó írta:Emiatt kampányoltam a sokkal tehetségesebb okosabb jobb játékosunk árának megkéréséért.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. június 25., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 25., szombat 17:57
Ha jönne nyálát csorgatva hogy mégis magyar akar lenni, jól pofán röhögném.LiamGallagher írta:Ő nem László, hanem Ladislav.
"Nem fordult meg a fejében, hogy a magyar válogatottat erősítse?
Ajánlgatták nekem a magyar állampolgárságot, de nem fogadtam el. Nem is gondolkoztam ezen a lehetőségen, eldöntöttem, hogy szlovák válogatott akarok lenni. Egyértelmű, hogy a szlovák nemzeti csapat sikeresebb, és mentálisan is nagy különbség van a két válogatott játékosainak hozzáállásában. A nagyobb küzdőszellem, akaraterő az eredményeken is meglátszik."
Majd meglátjuk az EB után, kötsög.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. június 25., szombat 16:19
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. június 25., szombat 16:04
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. június 24., péntek 18:56
Ismerős a stílus.Ramóna25 írta:Megyeri pár napja eligazolt a Bundás 2-be. Talán ott újra felépítheti magát, és lesz Gulácsinak egy vetélytársa. Bogdán is jobban tenné, ha lépne valamerre, ahol kezdő kapus lehet és akkor lesz három kapus (+ Dibusz) a Király utáni időkre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 23., csütörtök 19:56
Hányszor kell meg hogy kirakjalak?Ramóna25 írta:Megyeri pár napja eligazolt a Bundás 2-be. Talán ott újra felépítheti magát, és lesz Gulácsinak egy vetélytársa. Bogdán is jobban tenné, ha lépne valamerre, ahol kezdő kapus lehet és akkor lesz három kapus (+ Dibusz) a Király utáni időkre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 23., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: Ramóna25 » 2016. június 23., csütörtök 19:30
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem