Vagy nálatok.Hungarokatalán írta:Én se értem, mi ez a nagy "kiakadás". Gondolom a Calderónban nem szokta kapni az ívet.rashidm írta: Ilyen volt mondjuk az eb/vb selejtezőn is, amikor velük játszottunk. Miért most akadtak ki?![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 24., péntek 9:15
Vagy nálatok.Hungarokatalán írta:Én se értem, mi ez a nagy "kiakadás". Gondolom a Calderónban nem szokta kapni az ívet.rashidm írta: Ilyen volt mondjuk az eb/vb selejtezőn is, amikor velük játszottunk. Miért most akadtak ki?![]()
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 24., péntek 9:10
Én se értem, mi ez a nagy "kiakadás". Gondolom a Calderónban nem szokta kapni az ívet.rashidm írta: Ilyen volt mondjuk az eb/vb selejtezőn is, amikor velük játszottunk. Miért most akadtak ki?![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 24., péntek 9:09
Ilyen volt mondjuk az eb/vb selejtezőn is, amikor velük játszottunk. Miért most akadtak ki?
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 24., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 23., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 23., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 23., csütörtök 18:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. június 23., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 23., csütörtök 17:41
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. június 23., csütörtök 17:17
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 23., csütörtök 16:11
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 23., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 23., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 23., csütörtök 15:07
Lang Juhász helyett jobb lett volna sztem. Juhász eléggé gyenge volt sztem. Illetve Korhut... hogy a 2. gólnál hol volt az, jézusom...hehe írta:sztem meg inkább azt kéne gyakorolni, hogy ne 3 méteres késéssel lemaradva a támadóról kapjuk a nevetségesebbnél nevetségesebb gólokat....ferni írta:Amúgy Storck egy valamit nagyon elfelejtett gyakoroltatni a fiúkkal... Elég nevetsêgesek vagyunk emiatt....
Kéne külön edzés a gólörömöknek, szegény Dzsudzsi először majdnem megfulladt, aztàn meg taknyolt egy nagyot....![]()
![]()
Reméltem nem rúg még egyet, mert a mentő vitte volna el...
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 23., csütörtök 15:01
sztem meg inkább azt kéne gyakorolni, hogy ne 3 méteres késéssel lemaradva a támadóról kapjuk a nevetségesebbnél nevetségesebb gólokat....ferni írta:Amúgy Storck egy valamit nagyon elfelejtett gyakoroltatni a fiúkkal... Elég nevetsêgesek vagyunk emiatt....
Kéne külön edzés a gólörömöknek, szegény Dzsudzsi először majdnem megfulladt, aztàn meg taknyolt egy nagyot....![]()
![]()
Reméltem nem rúg még egyet, mert a mentő vitte volna el...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 23., csütörtök 14:56
Igen, mert aztán láttam hogy nem jól olvastam, bocs érte.Savant írta:Úgy, hazudozós "barátom", hogy a hozzászólásod szerkesztése előtt viszont volt benne bőven. Lehet, hogy a most érkezőket megvezeted......![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 23., csütörtök 14:53
Nem, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy három hónap múlva találkozunk, ha találkozunk.Ha valakinek más a véleménye és értelmesen, kultúráltan, nem személyeskedve azt leírja, akkor TE, mint "moderátoratyaisten" annyit tudsz neki beköpni, hogy pofonért jött?![]()
HozzászólásSzerző: Savant » 2016. június 23., csütörtök 14:51
Úgy, hazudozós "barátom", hogy a hozzászólásod szerkesztése előtt viszont volt benne bőven. Lehet, hogy a most érkezőket megvezeted......rashidm írta:Ez hogy jött ide? Nem is a kérdésemre válaszoltál. Szerintem ebben nem volt semmi személyeskedés.Savant írta:Mert csak 1,90 magas, szőke, kék szeműek létezhetnek, mint "te"? Vagy hogy érted öregem? A személyeskedést megint ki kezdte? Ez is költői kérdés....
Realista24 írta: Végletekben gondolkodás. Ezt láthattuk tőled. Amúgy meg, ha pofonért jössz, ne csodálkozz és ne sírj, hogy ha kapsz egyet-kettőt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 23., csütörtök 14:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 23., csütörtök 14:41
Végletekben gondolkodás. Ezt láthattuk tőled. Amúgy meg, ha pofonért jössz, ne csodálkozz és ne sírj, hogy ha kapsz egyet-kettőt.Savant írta:A körbenyálazás és a tetves gechi között van más is nem?
Végletekben gondolkodni, ez az
Nem, nem vártam. Sőt, sejtettem hogy nem tetszik sokaknak egy másik álláspont. Ettől függetlenül kultúráltan is meg lehet nyílvánulni szerintem. Már ha képes rá valaki, ugyebár.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem