EB - 2016
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: EB - 2016
Akkor Ibra szögre is akaszthatja a cipőt, igaza van Csabinak, ez a hozzáállás szánalmas.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
jólvan akkor ibra vissza is vonulhat. megint nagyot produkált sorsdöntő meccsen. top3 player
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
akkor nincs más hátra ÜZENÜNK BRÜSSZELNEK!!!
?Remy írta:Gg Mate...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. június 22., szerda 22:43-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gg Mate...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kis gól.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem kaphatjuk a Belgákat is.. Ezek is fúlba nyomják a kretént az EB-n, VB-n még elfogadtam, hogy össze kell érniük, de könyörgöm azóta eltelt 2 év.
Na mostmár tuti, hogy őket kapjuk.
Na mostmár tuti, hogy őket kapjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. június 22., szerda 22:42-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez az Ibra kell egy top csapatnak? Az MU-n fog nevetni a fél világ miután bejelentik. A saját válogatottjáért sem hajlandó már rendesen oda tenni magát. Nem ugrik fel, nem küzd érte, kiteszi oldalra aztán bekocog középre
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bement.nmate írta:Baazmeg mi maradt ki.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Baazmeg mi maradt ki.
Félre értés ne történjen, totál KO-n vagyok a magyar meccs miatt, és szerintem nem is azt fikáztam, hanem ezt a kettőt ami most zajlik. Ez nálam a foci gyalázása. A magyar meccs meg egy olyan szint, amit talán a Madrid tud elérni jobb napjaiban, de még ott sem biztos.

Erős túlzások, amiket írtál.Savant írta:Mi a baj?
Rohadt szerény képességű focisták? Ezt erre a generációra nem mondanám, mondjuk a 8-10 évvel ezelőtt válogatottra igen, de ezek a mostaniak tényleg focisták, nem falábú senkik szerintem.
Meg hogy karrierjük csúcsán túl lennének? Rengeteg fiatal játékos van most a válogatottban, Lang, Bese, Nagy Ádám, Kleinheisler, és eléggé alapembereknek tűnnek, ott vannak még a 26-28 évesek is, akik szerintem egyáltalán nincsen még túl karrierjük csúcsán (pl Kádár, Fiola, Lovrencsics, Nikolics, Stieber, talán még Dzsudzsi is ide vehető valamilyen szinten). Szóval szerintem ez a kijelentés sem állja meg a helyét.
A végén pedig a csoportkör túlélése... Azt kell mondjam, hogy simán jutottunk tovább, az meg hab a tortán, hogy csoportelsőként. Ez nem túlélés volt, egyszerűen mi voltunk a legjobbak a csoportunkban, nem olyan nehéz ezt elismerni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy ideje lenne magyar meccset nézni.fehérlap írta:tőled pozitív hangvételű hozzászólást vagy egyáltalán olyan hszt, amiben örültél volna valaminek még nem láttam.TheBull6 írta:EB két legjobb meccsét látjuk...
Jah nem....![]()
![]()
Az a baj, hogy a legjobb 16 között is kb hasonló meccsek lesznek, nem fog senki neki esni a másiknak. Max a németek akik domináns focit fognak tolni és kb ennyi.Legjobb EB.
Ha egymásnak esést akarsz látni meg 10 gólokat, akkor gyere vissza egy másfél hónap múlva és nézzed a svéd másodosztály bari meccseit vagy 1-2 mennyei bari meccset.
Nem kötelező nézni senkinek, nem szereted az izgalmakat akkor van más esti program is.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
tőled pozitív hangvételű hozzászólást vagy egyáltalán olyan hszt, amiben örültél volna valaminek még nem láttam.TheBull6 írta:EB két legjobb meccsét látjuk...
Jah nem....![]()
![]()
Az a baj, hogy a legjobb 16 között is kb hasonló meccsek lesznek, nem fog senki neki esni a másiknak. Max a németek akik domináns focit fognak tolni és kb ennyi.Legjobb EB.

Nem kötelező nézni senkinek, nem szereted az izgalmakat akkor van más esti program is.
EB két legjobb meccsét látjuk...
Jah nem....
Az a baj, hogy a legjobb 16 között is kb hasonló meccsek lesznek, nem fog senki neki esni a másiknak. Max a németek akik domináns focit fognak tolni és kb ennyi.
Legjobb EB.
Jah nem....

Az a baj, hogy a legjobb 16 között is kb hasonló meccsek lesznek, nem fog senki neki esni a másiknak. Max a németek akik domináns focit fognak tolni és kb ennyi.

- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Én Ibra+10-nek örülnék nagyon
szerintem ellenük meglehetne a győzelem

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Sved. Eleg sokaig tovig toltak nekunk....ugy nezki, h fordult a kocka es eleg jok vagyunk a skandinav csapatok ellen, jo lenne revansot venni ujra es ujra.Realista24 írta:Ki kit akar kapni a lehetséges háromból?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou