Kerlon írta:Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva
Majdnem..
most töltötte a 24-et a hónapban.

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. július 27., szombat 14:09
Kerlon írta:Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 27., szombat 14:02
Ezt szóról-szóra adom.Èn is verném amúgy,de sztm Bale nem az a tipus.Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva, szóval szerintem már nem a fiatal kategória ő a fociban, hanem a legjobb korban lévő játékosok közé tartozik. Tökéletes és ésszerű lenne neki most a váltás és még lehúzni egy jó erős 5 évet valami sikeres csapatban. Én tuti verném már idén a helyében az asztal, hogy bizony én már túl nőttem a csapaton hadd menjek...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 13:58
Naponta van minimum 5 hir róla... Órák kérdése és hivatalostól kezdve a nem megy sehova hosszabbitigKerlon írta:Mondjuk Bale már 25 lesz 2 hónap múlva, szóval szerintem már nem a fiatal kategória ő a fociban, hanem a legjobb korban lévő játékosok közé tartozik. Tökéletes és ésszerű lenne neki most a váltás és még lehúzni egy jó erős 5 évet valami sikeres csapatban. Én tuti verném már idén a helyében az asztal, hogy bizony én már túl nőttem a csapaton hadd menjek...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 27., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 27., szombat 13:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 27., szombat 13:31
Egyetértek.Nem akarják eladni.Ahogy mondtam már,sztm ha komoly szándékkal odaállnánk megint,Levy megint emelne az árán 10-20 milliót...nem akarják eladni,Bale meg nem fogja földhözverni a seggét,hogy már pedig jön...Mert a TH álláspontja semmit sem mozdult a kezdetek óta,vagyis nem eladni,ez a jelszó. A 100 millió meg túlzás,annyit messiért adnék jelenleg vagy talán még cr ért......de így is rizikót vállalnék,mert messi is kiéghet mint pl raul már 27 évesen esett össze mint a tejszínhab a déli napsütésben(eléggé korán befutott,lehet kiégett mint a gyöp).
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 12:40
De miért vagy ennyire biztos benne, hogy nem jön?
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. július 27., szombat 12:00
talán még annyit se, az 57-ből 17 millió volt neymar játékjoga és abból is csak 55% volt a santosé, ahogy tudom.a santos 25milliót látott a neymar üzletből...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 10:33
még jó hogy az eléggé komoly érv hogy komoly marketing értéke van. egy 60milliós játékosnál vagyegy 85milliósnál már igen is számít az hogy hány bögrét tudsz vele eladni.TheodoriK írta:Neymar egy idényt se tolt le BL-ben és mégis 60M volt 1 szezonnal a szerződése vége előtt. De gondolom ott máris ott lesz érvként, hogy mindenki nexmar mezt akar a következő év tizedben meg neymar bögrét:)
R.M.C.F írta:ez a kondogbia khedira csere bere jól hangzik,bár kicsit félek hogy a kp-a nagyon újra lesz tervezve és ez a játékban is meg fog erősen mutatkozni,mert mire összeszoknak,addig itt a fórumon sok delejagyú elakarja majd adni a fél csapatot,és dühödten habzószájjal,98-as pulzussal szidja a rendszert,a játékosokkal,CA és perezzel egyetemben.
Bale nem jön.
Ez van,én sem venném meg ha a TH ezt a politikát folytatja,ennyi pénzt senki sem ér,ha bale lett volna a tavalyi aranylabdás akkor TALÁN lehetne gondolkodni,de én nem látok bele a pénztárcájukba és az anyagi mércéjükbe......bale lesz a jövő nagy labdarúgója,ő az a fazon,aki a most kialakult stílust,a semmitérő,egyhelyben tökölöm- tribli faxom utáni hatékony,koncentrált,könyörületet nem ismerő ,ultravérmes focit (amit CR is bemutat) követ......ez lesz a divat a támadóknál,vagyis inkább ezek lesznek a sikeresek![]()
Azért CA nincs egyszerű helyzetben,ez a keret eléggé komoly,a taktikát egyenlőre nem tudja(keresi,de ez normális ebben a fázisban-ezért se sírjon a sok maj*m ha még nem megy a játék)az elvárások akkorák amilyennel még nem találkozott,és a média ott lesz a seggében ha a wc ül reggel és lesi hol lehet betalálni a gyomorba......
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 27., szombat 10:04
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. július 27., szombat 9:48
De miért vagy ennyire biztos benne, hogy nem jön? Te is ismered Perezt, ha valakit ő akar ÉS!! az adott játékos is jönni akar, nincs az a korlát, ami le nem dönthető. Perez a világ egyik legnagyobb és legtiszteletreméltóbb üzletemberre, a klub és az átigazolásai tökéletes kezekbe vannak.R.M.C.F írta:ez a kondogbia khedira csere bere jól hangzik,bár kicsit félek hogy a kp-a nagyon újra lesz tervezve és ez a játékban is meg fog erősen mutatkozni,mert mire összeszoknak,addig itt a fórumon sok delejagyú elakarja majd adni a fél csapatot,és dühödten habzószájjal,98-as pulzussal szidja a rendszert,a játékosokkal,CA és perezzel egyetemben.
Bale nem jön.
Ez van,én sem venném meg ha a TH ezt a politikát folytatja,ennyi pénzt senki sem ér,ha bale lett volna a tavalyi aranylabdás akkor TALÁN lehetne gondolkodni,de én nem látok bele a pénztárcájukba és az anyagi mércéjükbe......bale lesz a jövő nagy labdarúgója,ő az a fazon,aki a most kialakult stílust,a semmitérő,egyhelyben tökölöm- tribli faxom utáni hatékony,koncentrált,könyörületet nem ismerő ,ultravérmes focit (amit CR is bemutat) követ......ez lesz a divat a támadóknál,vagyis inkább ezek lesznek a sikeresek![]()
Azért CA nincs egyszerű helyzetben,ez a keret eléggé komoly,a taktikát egyenlőre nem tudja(keresi,de ez normális ebben a fázisban-ezért se sírjon a sok maj*m ha még nem megy a játék)az elvárások akkorák amilyennel még nem találkozott,és a média ott lesz a seggében ha a wc ül reggel és lesi hol lehet betalálni a gyomorba......
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 27., szombat 9:40
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 27., szombat 9:36
Van olyan támadó játékos aki nem kontrázásban a legjobb, amikor rengeteg terület van?Galacticos írta:aki pont hogy inkább a kontrafociban érzi otthon magát
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 9:28
EZ már kb 2 hetes hírhala_madrid írta:Közben, igazolt a Castilla egy védőt az Atma-ból Jorge Pulido-t.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 27., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. július 27., szombat 9:09
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. július 27., szombat 8:49
hat nem hittem hogy valaha ezt leirom de en ennek nem nagyon orulnek. csak a kondogbias reszt tudnam ertekelni.Khedira távolodik, Kondogbia közeledik a Real Madridhoz, állítja a katalán Sport. A lap szerint érik a nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb meglepetése, hiszen a német középpályást a Transfermarkt szerint Mourinho a Chelseabe akarja csábítani, valamint a Monaco is érdeklődést mutat iránta. Arra az esetre, ha létrejönne az üzlet Pérez a Sevilla játékosával pótolná Khedirát. Mindkét transzfer esetén 15 millió eurós vételárról cikkeznek.
na ne mar. eddig olyan jo napjaink voltakTovábbra sem született végső megállapodás Higuaínt illetően, ezért az AS szerint a Napoli hétfőre tolta az argentin támadó bemutatását, bízva abban, hogy addigra meg tudnak állapodni a Real Madriddal. A két fél továbbra is a 3 millió euróval kapcsolatban nem tudott megállapodni, azonban olasz források szerint a transzfer nincs veszélyben.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 27., szombat 8:26
Sajna nem én mondom, hogy Bale 85M. Én azt mondom, hogy az szerintem a realitás amiért most idén nyáron meg tudjuk szerezni. Csodálkoznék ha lemenne akár ez 70Mig is.Galacticos írta:nem kötelező.TheodoriK írta: Csak mert úgy követeled rajta, mintha ez már kötelező lenne 23-24 évesen.
de baleért azt mondod hogy kb 85millió. oké elfogadom.
85millióért azért legalább az már elvárás lehet hogy mondjuk legyen tapasztalata a bl-ben egy szezonon kívül?
jöhetsz iscoval hogy jaj neki is csak egy szezonja volt -gondolom ez lett volna rá a reakció- akkor már most mondom 30millió volt és nem 85.
balet idén én abban az esetben hoznám ha megválnánk cr-től vagy ha jövőre megválunk tőle akkor meg akkor hoznám balet.
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 27., szombat 8:23
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem