még ha rmcf hozzászólása kicsit nagyképűnek is hangzik de egyetértek most vele. -mivel nem baleről van szó

-
egyénileg szerintem nagyon közel van a két csapat egymáshoz de ronaldo személye miatt magunkat mondanám jobbnak én is, csapatban jelenleg jobb a bayern.
a védelmünk meg olyan szinten a világ legerősebb védelme hogy az hihetetlen. ramos, pepe, varane, komolyan csak thiago silva az akire azt mondanám hogy na igen vele talán még előrelépnénk, mással nem. top5kh-ból szerintem 3 most nálunk van(mert pepe top ha formában van és játszatva van). marcelo pedig ..alaba fejlődése ide vagy oda, marcelonál nicns jobb balhátvéd jelenleg. carvajal meg még kérdéses ugye, lahmnál aligha lesz jobb.
a kp közepén erősebbek ott sokkal, de ezzel is szerintem még várjunk ki tudja hogy fog muzsikálni ez az illarramendi-modric duó mondjuk (modric szerintem nyomatva lesz ancelottinál, és illarra is ha már ennyit perkáltunk érte meg ha már xabi nem játszhat még egy jó darabig)...
real,bayern,barca most nagyon a világ felett van a keretek erősségét tekintve. utánuk jön nálam a mu,city,chelsea,dortmund,juve...
csapatba viszont a bayern a legerősebb jelenleg, viszont a barcánál ott van egy jó csapat és messi, nálunk remélhetőleg lesz megint egy jó csapat és ronaldo, így nem mondanám magunkat ellenük esélytelennek. és a barca sem lesz az ha hajlandóak lesznek ebből a tili-toliból picit engedni.