FIFA
- Galacticos
Re: FIFA
geci én minden évben úgy várom már ezt a rohadt játékot, a vége előtt már napi szinten nézem a trailereket.. de most. pont leszarom.
gta v mindenek felett.
gta v mindenek felett.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na jó csomó helyen azt olvastam, hogy augusztus harmadik hete. Akkor még a demo is egy hónap legalább.BLaZE írta:a hivatalos megjelenés előtt 1-2 héttel szokott kijönni a demo.realistahuni írta:Ezen a héten kellene jönnie a demonak ugye?

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
a hivatalos megjelenés előtt 1-2 héttel szokott kijönni a demo.realistahuni írta:Ezen a héten kellene jönnie a demonak ugye?
halálomig madridista leszek
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezen a héten kellene jönnie a demonak ugye?

Hát én már biztos csak ps4-re veszem meg az új Fifát. Egyébként most augusztus vége felé lesz a Tokyo Game Show, ott talán többet lehet megtudni a különbségekről. Azt már most tudni lehet, hogy az új konzolokra új motorral jön a játék, amitől nem csak szebb lesz, de sokkal élethűbb is az egész.(pl. a szurkolók állítólag már nem mozgó táblák lesznek, hanem rendesen meganimálják őket)DaruBence írta:Sziasztok:) valaki esetleg nem tudja hogy a Fifa 14-ben az Xbox360 és az Xbox One között lesz-e különbség játékélmény között,jobb grafika vagy ilyesmi? Vagy ugyanaz a játék csak más a konzol?
Egyébként a mostani konzolokon is lesz fejlődés. Javítják a fizikát, a lövéseket és a labdafedezést, de az eddigiek alapján az Xbox one/Ps4 kiadások sokkal fejlettebbek lesznek.
Idén még szerintem nem valószínű, hogy nagy különbség lesz köztük, de jövőre már biztosan sokkal jobbak lesznek az új konzolos verziók
Sziasztok:) valaki esetleg nem tudja hogy a Fifa 14-ben az Xbox360 és az Xbox One között lesz-e különbség játékélmény között,jobb grafika vagy ilyesmi? Vagy ugyanaz a játék csak más a konzol?
Holnap délután valakinek van kedve játszani párat ? Nem vagyok jó benne szóval ne röhögjetek ki
Nevem GruimmjowGOD vegyetek fel
Nevem GruimmjowGOD vegyetek fel
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az EA oldalán,ahol regeltél a játék elején.(pontosan most nem jut eszembe az oldal neve.)pheco írta:A Liveról feltöltött gólokat hol találom meg?
xboxon online keretfrissitesnel miert nincsenek meg az atigazolasok?
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nincs valakinek meg még az átigazolásokkal frissített keret...aki esetleg el is tudná valahogy küldeni? én hülye meg lefrissítettem most a legújabbra...abban meg az alap kereteket állította vissza a szemét EA...gondolom h nehogymár ingyen kapjunk uj kereteket hanem vegyük meg a 14-et -.-
- BritishKnight
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta, Pinto
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Dortmund
Xboxon vegyetek fel barátnak és játsszunk online barátságos meccset. Nevem: bakroattila1998.
Pheco92-vel már játszottam. Jól el is vert
Pheco92-vel már játszottam. Jól el is vert

Visça el Barça
#RESPECT
#RESPECT
- BritishKnight
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta, Pinto
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Dortmund
xboxszal, interneten hogyan tudok online barátságos meccset játszani?
Visça el Barça
#RESPECT
#RESPECT
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na lett újra liveom. Páran fent vagytok a friends listán, akinek nem lennék az vegyen fel és nyomhatunk a napokban pár meccset. pheco92 néven vagyok fent.
QPR-ral elkezdtem egy Karriert a múlt héten, mert nem tudtam elhinni, hogy kiestek ilyen játékosokkal
Sok lóvé nem volt, uh kölcsönbe megszereztem Varane-t, Isaac Cuencát és Pogbát. 4-4-1-1-ben toltam a szezon feléig, ezzel a keződvel: Julio César,
Bosingwa, Mbia, Varane, Fábio (MU-ból kölcsön),
Cuenca, Park, Pogba, Hoilett
Taarabt
Cissé
Nehéz volt, pedig egész jól ment, Cissével sok távolit lőttem EL-ben (mert indultam benne első szezonban
), Taarabt meg a passzokat szórta állandóan. Cuenca és Hoilett is olykor-olykor lőtt egy-két gólt. Aztán vettem egy csomó young talentet télen, a szarokat meg eladtam. Egyetlen nagyobb igazolásom volt, Lamela, akit 16 millióért hoztam, rá és a többi igazolásra azért volt pénz, mert a Real Madrid bejelentkezett Taarabtért és 30 millióért eladtam nekik.
Aztán egy nappal a téli átigazolási időszak után olyan történt, amire nem számítottam, jött egy ajánlat a Barcelonától, hogy legyek a vezetőedzőjük.
QPR-ral csak 4. voltam a seggemben a Liverpoollal és az Arsenallal, és hát ilyen ajánlat nem jön minden nap. Uh átigazoltam
Most felatam picit a játszást idő hiányában, de majd meglátom mihez kezdtek a csapattal. 6. helyen állnak, mindenki sérült kb. de persze a BL és a Liga a cél... majd meglátjuk. Am ahogy lehet lelépek majd, de ez "egyedülálló, egyszer adódó lehetőség volt"

Bosingwa, Mbia, Varane, Fábio (MU-ból kölcsön),
Cuenca, Park, Pogba, Hoilett
Taarabt
Cissé
Nehéz volt, pedig egész jól ment, Cissével sok távolit lőttem EL-ben (mert indultam benne első szezonban

Aztán egy nappal a téli átigazolási időszak után olyan történt, amire nem számítottam, jött egy ajánlat a Barcelonától, hogy legyek a vezetőedzőjük.

1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
kipróbáltam ezt a Chelsea csapatot UTben és nagyon jók bakker
teljesen hibátlan és max összhang miatt, folyamatosan érzik egymást, együtt mozognak, együtt védekeznek,támadnak stb.
Csak ajánlani tudom, hogy egy konkrét csapatot vegyetek meg
Torres meg egy állat, most majd egy INF Torresre fogok spórolni, 200ezer felett van

teljesen hibátlan és max összhang miatt, folyamatosan érzik egymást, együtt mozognak, együtt védekeznek,támadnak stb.
Csak ajánlani tudom, hogy egy konkrét csapatot vegyetek meg

Torres meg egy állat, most majd egy INF Torresre fogok spórolni, 200ezer felett van

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Lányok, a FIFA.13.Update.v1.7-RELOADED frissítés jó is valamire, ilyen keretekre vagy játékosokra gondolok? (Februárban jött ki)