Szerintetek?

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. július 26., péntek 21:35
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 21:17
TheodoriK írta:Jó érv volt az első. Biztos ő is ezt tenné veled
ezt írtad te.TheodoriK írta:Az a 3-4 ember meg a posztján... hát nem tudom. Én is azon a poszton játszok a Realnak ingyen is focizok. Szóval már 5 ember lenne a posztján. Sajnos nem mindegy milyen játékos az a 3-4 ember. Jelenleg Kakal vagy DMtő közel se lehet olyan teljesitményt elvárni mint Baletől. Illetve el lehet.. csak csalódni fogsz.
teljesen más.TheodoriK írta: Kaka-nak sincs pedig 65 M ért jött.
és szerinted normális lenne hogy ilyen játékosok ülnek a padon? szerinted most olyan égető szükség van balere hogy 85 milliót fizessünk érte. ami amúgy baromi sok és egyáltalán nem ér annyit. isco, özil egyszerre a padon ja igen persze.TheodoriK írta:Harcolja ki a helyet akár Bale ellen is na meg Kaka és Özil ellen. Kénytelen lesz úgy fest.
kaká nem fog elmenni. mert nem fizetik ki a fizetését, abból ő meg nem nagyon enged. hiába rakod átadólistára ha ingyen sem kellene senkinek.TheodoriK írta:Kaka nálam is átadólistán lenne.
vegyük akkor ronaldo árát.TheodoriK írta:Az a szűk elit az 2 ember jelenleg. Az egyik nálunk játszik. De mint írtam az árak nem ugyanazok mint 10 éve akár. Hoztam egy szerintem elég jó mezszponzoros példát. 10 évvel ezelőttihez képest 2x annyit kapunk a firkáért a mezen. Akkor nem várhatjuk el, hogy a játékosokat is akkori árakon vegyük...
azt elhiheted hogy nem akarják eladni. azaz nem fogják olcsón adni, 85 meg sok, annyit nem ér ha felment a kenyér ára ha nem.TheodoriK írta: Nem kell mindent elhinni.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 21:08
Igen 30 volt. De azt csak a firkászok mondják, hogy 100 M lenne Bale. Nem kell mindent elhinni. Én én ilyen 100 M összeget biztos vagyok benne nem fog letenni Perez. Én mondom a Real vételit alapul véve max 85-re tippelném a végső árát ha mindenképpen el akarjuk hozni. Szerintem ennyiért hozható lenne. És sajnos jogosan kérnek ennyit akár tetszik akár nem. Ha a bohócligás Neymar 1 évvel a szerződése lejárata előtt 60 M akkor Bale bizony több úgy, hogy az angol bajnokságban vitán felül a legjobb volt a legutolsó szezonban. És ez bizony többet ér mint neymar biciglije az olimpiakosz brazilosz ellen.de ő csak 30millió volt nem pedig 100 lenne.
plusz isco kicsit szarabb csapatban volt, és a bl-ben kurva jó volt.
Az a szűk elit az 2 ember jelenleg. Az egyik nálunk játszik. De mint írtam az árak nem ugyanazok mint 10 éve akár. Hoztam egy szerintem elég jó mezszponzoros példát. 10 évvel ezelőttihez képest 2x annyit kapunk a firkáért a mezen. Akkor nem várhatjuk el, hogy a játékosokat is akkori árakon vegyük...hát épp ezaz. elég szűk elit az akiért 70felett ki kéne adni. bale nem tartozik oda.
nem azt mondtam hogy aranylabda miatt vegyünk playereket, hanem hogy ekkora összeghez képest bale semmit nem tett még le az asztalra. na jó ez a semmit túlzás volt.
Jó érv volt az első. Biztos ő is ezt tenné veledszarok kakára.
de ha megnézed:
433-mat fogunk nyomatni nagyon úgy tűnik, szerintem isco a legelső hármasban a legjobb, ott játszott a malagában is. tehát isco, özil, ronaldo, dimaria. és akkor jesét meg kakát még nem is említettem. és akkor ide még hozzuk balet, felőlem oké. akkor viszont isco eggyel hátrébb megy, és mi lesz a többiekkel? mert 80-100 millás játékosnak bérelt hely kell a kezdő, ronaldot nem lehet kitenni.. játszunk majd csatár nélkül? amit itt annyian leugattak ha mondjuk a spanyolok nyomták úgy?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 19:38
de ő csak 30millió volt nem pedig 100 lenne.TheodoriK írta: Isco ugyanezt nem tudta közel sem hozni a spanyol bajnokságban.
hát épp ezaz. elég szűk elit az akiért 70felett ki kéne adni. bale nem tartozik oda.TheodoriK írta:Ha csak aranylabda és BL győzelem alapján vennénk játékosokat akkor elég szűk lenne a választék.
szarok kakára.TheodoriK írta:Az a 3-4 ember meg a posztján... hát nem tudom. Én is azon a poszton játszok a Realnak ingyen is focizok. Szóval már 5 ember lenne a posztján. Sajnos nem mindegy milyen játékos az a 3-4 ember. Jelenleg Kakal vagy DMtő közel se lehet olyan teljesitményt elvárni mint Baletől. Illetve el lehet.. csak csalódni fogsz.
amit bevezetett a bl-be....ateeemadrid írta:ő meg a Sociedad kulcsembere volt,
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 26., péntek 19:13
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 19:05
Akkor 1-1 évet tévedtem.Gascoigne írta:Figo 28, Zizou 29 éves volt. És nehogymár a kis spanyol dugóhúzóval egy napon emlegessük őket. Tejóég.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 26., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 18:46
Nézd... Belinkeltem valamit. Isco ugyanezt nem tudta közel sem hozni a spanyol bajnokságban. Illara meg másik dolog. Más poszt. A támadók mindig is többe fognak kerülni. Jelenlegi piacon ez a reális. Miért? Mert ennyire fel lettek verve az árak. Erre jobb magyarázatot senkitől sem fogsz kapni. Egy példa: mezszponzorunk 10 éve kb 20 M fizetett évente. Most 40 millát perkál a FLY... Az árak mennek fel. A kenyeret sem ugyanannyiért veszed mint 10 éve.ateeemadrid írta:De amúgy fejtse már ki valaki, hogy miért. Oké, fiatal, tehetséges és klasszis játékossá nőheti ki magát, de semmi különöset nem tett még le az asztalra. BL-ben alig játszott még, egy angol középcsapatban - na jó nem közép, de nem is az elitbe tartozik azért a spurs - játszik, ráadásul ez volt az első igazán kiemelkedő szezonja.Én is leírtam már, hogy a reális ára a mai piac mellett is 60-70 M kellene, hogy legyen
Ennyierővel Illarraért is reális a 32 millió, ő meg a Sociedad kulcsembere volt, na bumm. Vagy Isco is kerülhetett volna 70be, mert ő azért a BL-ben is lehozott pár remek meccset, sőt, ő még fiatalabb is.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 18:42
Ez is érdekes kérdés..31 éves David Villa.cart írta:Ez meg a másik irreális dolog. Az ilyen lehasznált játékosokat nagy fizetéssel mint Villa csak így lehet lepasszolni. Vagy itt van Kaka, ő még ingyen se kéne senkinek...TheodoriK írta:Pl. a barca Villát, David Beckam 3 fiának 2 heti zsebpénzéért adta el meg félig rohadt görögdinnyéért
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 26., péntek 18:38
De amúgy fejtse már ki valaki, hogy miért. Oké, fiatal, tehetséges és klasszis játékossá nőheti ki magát, de semmi különöset nem tett még le az asztalra. BL-ben alig játszott még, egy angol középcsapatban - na jó nem közép, de nem is az elitbe tartozik azért a spurs - játszik, ráadásul ez volt az első igazán kiemelkedő szezonja.Én is leírtam már, hogy a reális ára a mai piac mellett is 60-70 M kellene, hogy legyen
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. július 26., péntek 18:37
Nem azt mondta, hogy építsék rá a taktikát, csak annyit, hogy jobb a oldalt nem szereti annyira. Az egy dolog, hogy nem szereted, de nem kell folyamatosan minden lehetőséget megragadni, hogy szapuljad valamiért. Ugyanezt csinálták sokan Higuval, ha nem volt ok, akkor is baszogatta mindenki.Ezt az embert el kell felejteni, azt hiszi hogy majd ra epitjuk a taktikat
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 26., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. július 26., péntek 18:26
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... aban-73385Galacticos írta:ja phúúúú.Raúl írta:Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!
annyira hiányposzt. csak kb 3-4 ember van a posztján.![]()
az is melléke hogy 100milla körül lenne. de hát annyit ér is. aranylabdás bl győztes, és gólkirályi címekkel a zsebébe jönne mint cr. ja nem, egyik se.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 26., péntek 18:20
Egyszer olyan szívesen megnézném, ahogy valamelyik játékos beperli a marcát ezekért a légbőlkapott hazugságokért. Szerintem simán nyerhető lenne az ügy.Bale nyomást gyakorol Daniel Levyre: “Tartsd be az ígéreted”
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 26., péntek 18:14
Má hogyne kéne...sőt ha mégse lenne elég rá a pénz,akkor rendezzünk gyűjtést...Hát szegény olyan keveset játszott, hogy bennem csak az maradt meg, ahogy mutogat a pályán mint egy kis közlekedési rendőr . Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 26., péntek 18:00
Elmebeteg állatság. Ilyen nagyságrendű pénzt egyetlen játékos sem tud a pályán kitermelni. Kivételes, korszakos zsenik, akiknek egyben a marketingértéke is az egeket verdesi, akiknek a mezében rohangál fél Ázsia...na ők esetleg érhetnek ennyit. Esetleg. Ez pedig erősen pofára megy, és ott Bale nem sok sót fog megenni.Bale 120
Na ez meg a gusztustalan pofátlan lenyúlás csúcsa. Vegyük meg Bale-t háromszoros áron, és ugyanazzal a mozdulattal adjuk el Di Mariát fél/kétharmadáron. A két játékos közötti hatszoros szorzó kibaszott rossz vicc.Bale 100 + Di Maria
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 17:58
Te is törnéd kezed lábad mi?
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. július 26., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 26., péntek 17:52
Amúgy ezt kérdezni is akartam, hogyja hönne hozzátok Bale, akkor hogy nézne ki a felállás? A Spursbe ő nem Ronaldo posztján nyomja?Galacticos írta:ja phúúúú.Raúl írta:Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!
annyira hiányposzt. csak kb 3-4 ember van a posztján.![]()
az is melléke hogy 100milla körül lenne. de hát annyit ér is. aranylabdás bl győztes, és gólkirályi címekkel a zsebébe jönne mint cr. ja nem, egyik se.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 17:44
ja phúúúú.Raúl írta:Így akkor azért gyűlik a pénz Bale re, nagyon kell nekünk az a gyerek!
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem