Realista24 írta:Állítólag tudja, hogy küzdenie kell, blablabla és küzdeni is fog. Szerintem meg Pérez eladja mint a szart
Kivéve ha belebotik még 2-3 gólba az Eb-n, mert akkor Perez vére felforr és itt marasztalja.

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. június 21., kedd 14:40
Realista24 írta:Állítólag tudja, hogy küzdenie kell, blablabla és küzdeni is fog. Szerintem meg Pérez eladja mint a szart
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 14:09
Mert nem írtam még ki tegnap/manmate írta:Egy pillanatra Magyarországon járt az eszem, ahol ezek a pénzek nem latszodnak
Nem tudom, meglepődnék lenne olyan csapat aki fizetne érte 50+ millát. Szoval tuti kell zizunak de akkor miert nem erről jönnek a hírek?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 21., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 14:05
Gondolom, ha a játékjoghoz kapcsolódó bevétel beleszámít, akkor ez is. De ez csak az én eszmefuttatásom, mert miért ne kerülne be?nmate írta:Ez a fizessünk 15-20 millát akció megjelenne a bevételek között? Ffp miatt kérdem.
Mert 60-70 milliós ajánlatokról van szó. B verzió, kell Zizunak.Belegondoltam, tuti megjelenne, nem lehet ezt másként. Csak azt nem ertem miert em fogadtuk el, ha tovább akarunk Ani rajta? 50 felett nem sózzuk el sehova
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 21., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 21., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 13:51
Morata nem tud beleszólni, ezt elmondta már. Valamint szezon vége előtt már a Juve 15-20 milliót akart fizetni a Realnak, hogy ne élesítsék a transzfert, szóval ez true story.ericco írta:Egy lófasz. Cserecsatárukért sosem fizetnének annyit. Morata lelkére akart hatni, hogy az valahogy megvétózza az üzletet.Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal.
Kétszinű banda ez a Juve. Most játszák a szegény áldozatot, viszont ha nem lenne opciónk, akkor 70 millió alatt szóba sem állnának velünk. Sőt, inkább adnák feléért a Barcának.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 21., kedd 13:48
Egy lófasz. Cserecsatárukért sosem fizetnének annyit. Morata lelkére akart hatni, hogy az valahogy megvétózza az üzletet.Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 13:34
Marotta elmondta, hogy ők visszavennék azonnal. Most várják az írásos megerősítést is, mert egyelőre csak verbálisat kaptak. Június 30-ig fizetjük, hogy ne emelkedjen tovább a visszavásárlási ár.Sierra írta:Lehet az lesz, hogy visszavesszük, aztán belevonják a Pogba bizniszbe, és visszamegy Torinóba?HIVATALOS: A Juventus megerősítette, hogy a Real érvényesítette visszavásárlási opcióját, és Morata hazatér Madridba. (de hogy marad-e...?)![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 21., kedd 13:31
Lehet az lesz, hogy visszavesszük, aztán belevonják a Pogba bizniszbe, és visszamegy Torinóba?HIVATALOS: A Juventus megerősítette, hogy a Real érvényesítette visszavásárlási opcióját, és Morata hazatér Madridba. (de hogy marad-e...?)
HozzászólásSzerző: kara30 » 2016. június 21., kedd 12:20
Ja csak annyit, hogy olvastam. Kávé mellett szoktam mindig olvasni a sporthíreket, ez nálam ilyen megszokásRealista24 írta:Ez a kávézós szar mi célt szolgál a hszeid végén?kara30 írta:Amennyiben Pogbát hozzuk, úgy a Juve azt a pénzt, amit kapnak érte: André Gomesre, Mascherenóra illetve Cavanira () költené.
Amúgy meg If Juve sell Pogba to Real Madrid, they'll buy Sevilla's Krychowiak, Valencia's €50m Andre Gomes & €40m Gabriel Jesus from Palmeiras.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 12:13
Ez a kávézós szar mi célt szolgál a hszeid végén?kara30 írta:Amennyiben Pogbát hozzuk, úgy a Juve azt a pénzt, amit kapnak érte: André Gomesre, Mascherenóra illetve Cavanira () költené.
HozzászólásSzerző: kara30 » 2016. június 21., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 21., kedd 11:09
Guardiola miatt szerintem mindegy amúgy is.Csabi írta:de ezek milyen világban élnek de komolyan, egy BL győztes, posztján top 3-as játékosról beszélünk, aki az EB-n is leteszi a névjegyét, és 50et adnak érte?Angol információk szerint a Manchester City nem adja fel álmait, és Kroosért már 50 millió eurós ajánlatot akarnak tenni a Real Madridnak.hát dobjanak hozzá még 100at.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 21., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. június 21., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 21., kedd 10:16
de ezek milyen világban élnek de komolyan, egy BL győztes, posztján top 3-as játékosról beszélünk, aki az EB-n is leteszi a névjegyét, és 50et adnak érte?Angol információk szerint a Manchester City nem adja fel álmait, és Kroosért már 50 millió eurós ajánlatot akarnak tenni a Real Madridnak.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. június 21., kedd 10:03
rashidm írta: Remélem azért nem az lesz, hogy"hoppá, mégse inkább többet kérnénk".
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 21., kedd 8:44
Úgy legyen.Realista24 írta:Én nem érzem veszélyesnek Raiolát. A tegnapi interjú vele elég egyértelmű volt.
Továbbá állítom, hogy az egész már le van fixálva.
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem