EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 20., hétfő 18:56

Csabi írta:ez a harmadrangú szar pedro tényleg azt mondta, hogy nincs értelme a keretben lennie ha nem játszik, meg hogy csak időpazarlás? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, en is olvastam. Katalan atneveles sikeres volt.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 20., hétfő 18:53

ez a harmadrangú szar pedro tényleg azt mondta, hogy nincs értelme a keretben lennie ha nem játszik, meg hogy csak időpazarlás? :lol: :lol: :lol: :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 20., hétfő 15:52

Az egész rendezés nem ér nagy büdös szart se.
Oké, ez az átmászok a kerítésen dolog nem butaság, hatalmas emberi hülyeség volt. Most komolyan, ezt már azért ne akarja senki védeni...Büntessék a csapatot? Továbbra is az a baj, azokat akik a balhékat csinálják nem érdeklik a meccsek vagy a csapat, pont leszarják ezt. Egyszerűen be kell azonosítani azt aki képtelen a szabályok betartására és kitiltani a csába.
Komolyan, egyszerű szabályok, kisiskolás kora óta mindenki nevelve van alapvető dolgok betartására, akinek nehezen megy megérteni azt, hogy ott a retkes kerítés ne mázd át ba+ azzal nem lehet mit kezdeni, az egy hülye gyökér. Aki elvileg szurkolni megy oda, az meg szurkoljon onnan ahonnan a jegye engedi, örüljön, hogy ott van és álljon ki a csapatért.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 15:44

24 - Paul Pogba is the #FRA player to have had the most recoveries at #EURO2016 so far, 24.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 15:41

BBeno írta:
Vagy akkor lehet mégis jobb volt a régi rendszer? Amikor előre megbeszélték az időpontot, helyszínt.
ustawka még mindig van tudtommal.
A legtöbb helyről az jön vissza, hogy már nem tisztességes, mint régen...szóval nehezen hívható ustawkának.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. június 20., hétfő 15:39

matador írta: Sajnálni nem tudom a feketébe öltözött, verőeszközökkel felszerelt tetovált vadbarmokat, akik évtizedek óta rettentik el a normális embereket a magyar focitól.
Ennek ellenére a francia rendőrség hírhedten pöcsökből áll, szóval gondolom volt valami visszaélés is.
Ne sajnáld, de inkább ne írj marhaságokat, ha nem vagy a megfelelő információk birtokában. Szerintem SEMMI nem indokolta a rendőri fellépést. Csak egy kis belátás és rendezői nagyvonalúság kellett volna. Ebben a pillanatokban is Marseilleben vagyok, ha hazaértem írok egy hosszabb összefoglalót.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 20., hétfő 15:36

Vagy akkor lehet mégis jobb volt a régi rendszer? Amikor előre megbeszélték az időpontot, helyszínt.
ustawka még mindig van tudtommal.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 15:18

Shaqiri: "Remélem a Puma nem gyárt gumi óvszert..."
:lol: :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 15:06

Vagy akkor lehet mégis jobb volt a régi rendszer? Amikor előre megbeszélték az időpontot, helyszínt. Rommá verték egymást meccs előtt, de általában tisztességes körülmények és kimondatlan szabályokat betartva, aztán a stadionban meg csak a szurkolással voltak elfoglalva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 20., hétfő 14:50

Realista24 írta:
donor írta:Most ha félretesszük a magyarságunkat, akkor gondoljunk már bele, higy kivinnénk e a 8-10 éves gyermekünket a meccsekre úgy, hogy vannak akik oda akarnak menni, ahová nem a jegyük szól, ahová csak akarnak, ha kedvük van akkor ránk dobhatnak bármilyen pirotechnikai cuccot és még lehet, hogy el is vernek.

Sajnos le vagyunk maradva szurkolói kultúrában is a fejlett országoktól, csak úgy, mint pl közlekedés kultúrában és sok másban.
Angolok előrébb járnak mint mi, elvileg. Nézd meg a szurkolóikat.
Olaszokat sem kell félteni, de nézd meg a franciákat...a PSG bajnoki címe után a játékosokat ki kellett menekíteni és betiltották a jövőre nézve az utcai ünneplést Párizsban. Spanyoloknál "csak" gyilkosság történt tavaly...és még lehetne sorolni reggelig.
Ezekben teljesen igazad van, viszont azt nem kell elfelejteni, hogy a szurkolói közösségekben ezeket a balhékat főként az alsó osztály (mind társadalmi, mind értelmi szinten) műveli, míg nálunk ez nem teljesen igaz. Hozzáteszem, hogy az angolokat kutyába sem nézem, mind szefós, beltenyészet, a franciák inkább alacsony értelmi szintű 3. világból érkezett jövevények, az olaszok idióta nacionalisták, stb.
Véleményem szerint igen is büntetni kell a nem normális emberi viselkedést, legyen az bárhol.
Példa: egyik ismerősöm ügyvéd. Teljesen fel vannak háborodva, mert a védencét 2 év letöltendőre ítélte a bíróság másodfokon, mert meccsre menet összevertek pár ellenfél szurkolót, és elvették a sáljukat (mint egy hagyományt őrizve), mondván, hogy "sálrablásért" fognak ülni és egyébként mind tisztességes családapák. A baj itt kezdődik, hogy az, hogy ismeretlenektől erőszakkal elvenni a tulajdonukat lassan bocsánatos bűn sokak szemében, ha a fociról van szó, mert ezt így szokás.
El kell menni, szurkolni, buzdítani kell, örülni-bánkódni kell, de a másikat bántani (fizikailag vagy lelkileg), rongálni, törni zúzni, szabályokat áthágni tilos kellene hogy legyen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 20., hétfő 14:46

Realista24 írta:
donor írta:Most ha félretesszük a magyarságunkat, akkor gondoljunk már bele, higy kivinnénk e a 8-10 éves gyermekünket a meccsekre úgy, hogy vannak akik oda akarnak menni, ahová nem a jegyük szól, ahová csak akarnak, ha kedvük van akkor ránk dobhatnak bármilyen pirotechnikai cuccot és még lehet, hogy el is vernek.

Sajnos le vagyunk maradva szurkolói kultúrában is a fejlett országoktól, csak úgy, mint pl közlekedés kultúrában és sok másban.
Olaszokat sem kell félteni, de nézd meg a franciákat...a PSG bajnoki címe után a játékosokat ki kellett menekíteni és betiltották a jövőre nézve az utcai ünneplést Párizsban. Spanyoloknál "csak" gyilkosság történt tavaly...és még lehetne sorolni reggelig.
Biztos, hogy ilyenek mindenol vannak és lesznek is - mint ahogy az is, hogy sokszor ezzel általánosítják a többi szurkolót is - pláne ha a német kommentátor elsö mondata, hogy még nem is megy a meccs de már összebalhéztak az ultrák a rendörökkel.
Ettöl még ugye az a cél, hogy ne történjenek meg a felsorolt esemyények, még ha teljesen nem is lehet megszüntetni.

Igazából a bunyóval nincs is baj amíg nem védteleneket vernek az utcán. Pár éve volt itthon, nem emlékszem melyik ét klub szurkolói megbeszéltek egy idöponot és egy félreesö helyen megverekedtek. Aki balhézni akar menjen oda és ne kössön belém és olyan emberekbe a stadionba akik csak meccset mentek nézni.

Véleményem szerint a stadionba ezek a dolgok nem valóak - lehet anélkül is szurkolni, pont a magyar ultrák rá a példa: amikor lenyugodtak mindenféle piró meg attrocitás nélkül olyan hangulatot csináltak a stadionba, hogy azt bármelyik csapat megirigyelné.

Apropó angolok: tapasztalatból: alapból balhés népség ha isznak ( a magyarral ellentétben ahol olyankor leginkább mindenki haver lesz), viszont a szigeten iszonyúan szabályozva van, föleg, ami a stadionban van. Mivel ott nem balhézhatnak ezért ilyenkor elengedik magukat.

Babinho: így van, nem mi vagyunk itt a baj. De azért nem kell oda süllyedni, és szerintem nem is fogunk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. június 20., hétfő 14:36

R24 +1
Ez sajnos igaz.

Egyáltalán nem helyes ami történt szurkolói részről sem a meccsen, de gyakorlatilag az EB-t és a klub idényt tekintve is szinte csak negatívabb ellenpéldákat lehetne felhozni Európából.
Mindenesetre kár ezért az esetért.
A magyar szurkolók viszont ettől eltekintve is nagyon komoly névjegyet hagynak európában!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 14:23

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. június 20., hétfő 14:21

Most ha félretesszük a magyarságunkat, akkor gondoljunk már bele, higy kivinnénk e a 8-10 éves gyermekünket a meccsekre úgy, hogy vannak akik oda akarnak menni, ahová nem a jegyük szól, ahová csak akarnak, ha kedvük van akkor ránk dobhatnak bármilyen pirotechnikai cuccot és még lehet, hogy el is vernek.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 20., hétfő 13:56

OFF: miért léteznek ilyenek a világon? Biztos nagy gond lehet náluk. http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... de-2508285

Ennyire fájhat nekik, hogy kint van a válogatottunk?

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 20., hétfő 13:37

Realista24 írta:Én megértem a másik oldalt is, na de baszki, viperával verni az embert, utána meg sírnak mint a riban.ok mert meg lettek csapkodva?

Sajnos a törvény ilyen esetekben öket védi ezért kb azt csinál veled amit akar - akár adtál rá okot akár nem.
Onnantól kezdve, hogy vmi kis szabályt megszegsz nagyon könnyen kerülhetsz annak a bizonyos szerszámnak a rosszabbik végére. Ök meg úgy vannak vele, hogy ha nem tetszik " perelj be " aztán sok sikert a francia bíróságon bebizonyítani az igazadat. Egy út van, el kell kerülni.

Egyébként az átmászással nem értek egyet, de azzal sem, hogy nem engedték be öket oda. Ilyen esetekben egy kis rugalmasságot vártam volna. Nem 10000 ember akart vipbe bemenni, hanem (gondolom) 100-150 ember olcsóbb kategóriás helyekre.

Ha lehetne beszélni a franciákkal akkor esetleg elöre le lehetne egyeztetni a szervezökkel, hogy néhány ultrát beengedjenek oda.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 12:39

Én megértem a másik oldalt is, na de baszki, viperával verni az embert, utána meg sírnak mint a riban.ok mert meg lettek csapkodva?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 20., hétfő 12:37

babaking írta:
rashidm írta:

Nem akarok én saját magunk ellen beszélni, de minek akartak átmászni? Ha odaszól a jegyük (és mellé nem is nyitották ki a kaput), akkor ne másszanak át. Akármennyire is szar nem a "maggal" szurkolni a kapu mögött, börtönt nem érne az eset.
Ezt adom. Elhiszem, hogy van túlkapás, mert a franciák nem állnak a helyzet magaslatán. Az is egy külön vita hogy a piró stadionba való vagy nem (szerintem nem, de én láttam mi lett öcsém hátával amikor valaki megkínálta egy kis görögtüzzel véletlenül. + a gyerekemet sem vinném petárda közelébe).

Viszont a szabályok adottak. Ha vki megszegi akkor kár a rendörre mutogatni - ö a munkályát végzi. (hogy hogyan, meg mennyire lehetne elnézö meg indokolt-e viperával verni a szurkolót az megint más kérdés, )
Persze. Ha nem adnánk okot a túlkapásra, akkor nem lenne gond. Az más kérdés, ha nem csinálunk semmit és mégis ütlegelnek...

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. június 20., hétfő 12:33

rashidm írta:

Nem akarok én saját magunk ellen beszélni, de minek akartak átmászni? Ha odaszól a jegyük (és mellé nem is nyitották ki a kaput), akkor ne másszanak át. Akármennyire is szar nem a "maggal" szurkolni a kapu mögött, börtönt nem érne az eset.
Ezt adom. Elhiszem, hogy van túlkapás, mert a franciák nem állnak a helyzet magaslatán. Az is egy külön vita hogy a piró stadionba való vagy nem (szerintem nem, de én láttam mi lett öcsém hátával amikor valaki megkínálta egy kis görögtüzzel véletlenül. + a gyerekemet sem vinném petárda közelébe).

Viszont a szabályok adottak. Ha vki megszegi akkor kár a rendörre mutogatni - ö a munkályát végzi. (hogy hogyan, meg mennyire lehetne elnézö meg indokolt-e viperával verni a szurkolót az megint más kérdés, )

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 20., hétfő 12:24

Hungarokatalán írta:
Realista24 írta: Olvasgatom, hogy pár magyar ultra (huligán inkább...) jól beszopta, lehet hónapokat kap kint. Az persze, korrekt, hogy viperával verik a magyart, aztán amikor megfordul a dolog, akkor hivatalos személy elleni erőszak. A kur.a szátokat
Vicc komolyan. Ott voltam helyszínen. Annyi volt, hogy a CB egy része csak oldal lelátóra tudott jegyet szerezni, de beléptetésnél nagyon figyelték, hogy kinek hova szól jegye, ezért csak oda engedték be őket. De szerencsére nagyon alacsony kerítéssel volt elválasztva a kapu mögötti rész, ezért megpróbáltak átmászni. Páraknak sikerült is, de hamar odarohantak a szervezők, és mondták, hogy menjenek vissza. Vissza is mentek, majd kb. 1 órán keresztül ment a dumálás, olyat is hallottam, hogy valamelyik megígérte, hogy 20 perc múlva kinyitnak egy kaput, és átengedik őket, de ez nem történt meg. Aztán hosszas szájkarate után egy részük megunta a dolgot, és elkezdtek átmászni a kerítésen a kapu mögöttiek bíztatására, és ekkor jöttek be a "szekusok" viperával és paprika sprével, és elkezdték ütni-vágni a szurkolókat. Aztán elindult egy pár perces ütközet, amit szépen megnyertünk. Ezután vezényelték be a helyi készenléti rendőrséget, és akkor több balhé már nem volt. Egyébként a készenlétisek között voltak magyarok, akik pl. együtt szurkoltak velünk. Azt meg a világ viccének tartom, hogy valakit piro miatt bevisznek. Tök látványos, és jó hangulatfokozó.

Vissza: