Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. június 20., hétfő 16:31

GoT 9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kis rész volt ez, az hbo odatette. Jönni is fog az emmy, ennyi pénzért kizárt, hogy nem. :kivagyhe: Nekem tetszett mindkét helyszín :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 16:28

P. Krisz írta:
Kerlon írta: Mintha R24-et valaki a magánzárkába rakná. :mrgreen: :mrgreen:
Distán megtették . :shifty: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Nem is egyszer :-(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 20., hétfő 16:11

Kerlon írta: Mintha R24-et valaki a magánzárkába rakná. :mrgreen: :mrgreen:
Distán megtették . :shifty: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 20., hétfő 16:00

P. Krisz írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem jött be igazán . Dany "csatája" ilyen meh kategória volt . Nem volt több mint puszta erőfitogtatás , hogy mekkora pusztításra is képes 3 sárkány . Deresi csatát súlytalannak éreztem . Nem keltette az a benyomást , hogy itt most több ezer ember harcol. Pozitív meglepetés Sansa volt, helyesen mérlegelte a dolgokat és nem akart fejjel menni a falnak . Havas taktikai érzéke nuku . Ramsay kivégzése mindennemű kreativitást nélkülözött .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!WTF, mondjuk Havasnak nem tudom milyen taktikai érzéke lett volna, amikor nem vezetett még csatát. Mereenben meg mi mást tudnának tenni a sárkányok ellen, mint félni? Nem is értem, hogy lehet ilyenekbe beleállni. Ramsay kivégzése meg a legnagyobb fricska volt a sorozatban.
Mintha R24-et valaki a magánzárkába rakná. :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 20., hétfő 15:05

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem jött be igazán . Dany "csatája" ilyen meh kategória volt . Nem volt több mint puszta erőfitogtatás , hogy mekkora pusztításra is képes 3 sárkány . Deresi csatát súlytalannak éreztem . Nem keltette az a benyomást , hogy itt most több ezer ember harcol. Pozitív meglepetés Sansa volt, helyesen mérlegelte a dolgokat és nem akart fejjel menni a falnak . Havas taktikai érzéke nuku . Ramsay kivégzése mindennemű kreativitást nélkülözött .
Hogy híjják?
Bill.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 20., hétfő 14:16

BarçaNorbi írta:GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a részt egy látványfilmhez hasonlítanám. Az a része teljesen korrekt volt, látszott, hogy miért lett ez minden idők egyik legdrágább sorozatrésze, de nagyon sablonos volt, ahogy mondtátok is. Eddig nagy szerelmem volt a sorozat, és az első pár rész alapján sokkal nagyobb potenciál is volt ebben az évadban is, hiszen nem kezdődött rosszul, remélem nem lesz az, hogy a könyv nélkül egy full átlag sorozattá válik.

Én a Branes részeket hiányolom, azok a visszaemlékezések nagyon jók voltak, valószínűleg az utolsó részben jön is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gondolom Deresbe/falhoz érkezik Benjennel, illetve partra fog szállni Daenerys, gondolom Deresre uszítják Jaimet is meg mindenkit a Starkok miatt, bár... Cersei már nem uralkodik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. június 20., hétfő 14:06

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a részt egy látványfilmhez hasonlítanám. Az a része teljesen korrekt volt, látszott, hogy miért lett ez minden idők egyik legdrágább sorozatrésze, de nagyon sablonos volt, ahogy mondtátok is. Eddig nagy szerelmem volt a sorozat, és az első pár rész alapján sokkal nagyobb potenciál is volt ebben az évadban is, hiszen nem kezdődött rosszul, remélem nem lesz az, hogy a könyv nélkül egy full átlag sorozattá válik.

Én a Branes részeket hiányolom, azok a visszaemlékezések nagyon jók voltak, valószínűleg az utolsó részben jön is.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. június 20., hétfő 13:06

GoT 9

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiszámítható volt és sablonos, de Ramsey kivégzése tetszett, végül is ennél jobbat úgysem érdemelt volna és az apja utolsó szavainak egyike is beteljesült. :lol: A Danys szál jobban tetszett ma mint a battle of bastards. Yara-Dany :hmmm: :shifty: :lol:

Wun Wun tényleg nagy király volt, kár érte.

A következő részt meg már tényleg felpörgethetnék, ez az utolsó 3-4 rész nem a szokásos színvonalon mozog. :-(

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 20., hétfő 12:57

Kerlon írta:GOT:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rickon halála azért funny, tudja, hogy lőnek rá és egyenesen fut. Kisujj megjelenése megvárható votl, a csata jeleneteket szerintem jól megcsinálták. Azt hittem Sansa legalább levágatja Ramsay farkát és elküldi Theonnak ajiba.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel utána kilőttek egy egész nyílvessző-erdőt aztán mindegy is, hogy merre futott volna. Mivel Ramsay kezébe került amugy is tuti volt, hogy meghal.
Eléggé rendben volt a rész, habár eléggé sejtettük, hogy mi fog történni, de rohadt jól volt megcsinálva. #youknownothingjohnsnow

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 20., hétfő 12:08

GOT:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rickon halála azért funny, tudja, hogy lőnek rá és egyenesen fut. Kisujj megjelenése megvárható votl, a csata jeleneteket szerintem jól megcsinálták. Azt hittem Sansa legalább levágatja Ramsay farkát és elküldi Theonnak ajiba.
K

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 20., hétfő 11:22

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az északi csata jo szarul volt megcsinalva. Viszont legalabb a Danys tortenetszal kezd felporogni.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 20., hétfő 11:17

P. Krisz írta:Westworld trailer. :coffee:
JJ , Jonathan Nolan ... B-)
Vééééégre már valami a Westworldről :salute: Jöhet B-)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 20., hétfő 11:14

Westworld trailer. :coffee:
JJ , Jonathan Nolan ... B-)
Hogy híjják?
Bill.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 20., hétfő 10:04

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát észak így már teljesen kifilézte magát, gyakorlatilag alig maradt katonának való... nem tudom hogy lesz így onnan beleszólás a történésekbe. Wunwun pedig menőbb volt mint a sárkányok kár, érte.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 20., hétfő 8:46

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, én leszek-e az egyetlen, de nekem ez a rész sem adta igazán. Nagyon gyengére sikerült megoldani ezt az egész "csatát". De legalább egy részben kettő is volt. Bár Danerysét nem igazán nevezném csatának. :lol:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2016. június 20., hétfő 7:14

valaki help!

HBO GO-ról lekerül a Trónok Harca? nem rakták fel a 9. részt és kapott egy piros szalagot, hogy utoljára. ha valaki tud valami bővebbet írja be pls. :'(

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 20., hétfő 2:40

Dragon Ball Super 48. rész is adta. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég jó eddig a Future Trunks saga. Tele van feszültséggel és végre olyan, mintha a régi DB-t nézném. Black Goku meg durva lehet, mert ahogy mutatták a következő részben valahogy tud időt utazni. Bírnám ha leverné BIlls-t is.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 19., vasárnap 21:40

Kellene vmi ami lekot. Vmi uj, mint a MR Robot, az lekotott. Ajanljatok vmit.
The Americans
Hidegháborús kémdráma , elég fasza .
Hogy híjják?
Bill.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 21:19

hehe írta: újabbakat nem tudok, de a ninja scroll sorozat a film mellett, a cowboy bebop, ghost in the shell, black lagoon, samurai champloo, ez mind kecijó.

ha újakat akarsz, akkor google segít sztem
Atnezem ezeket. Az sem rossz, ha regebbi, de az ujjak kozott is sok a szemet.
El Tigre írta: ray donovan
Ezt is megtekintem koszi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 21:14

numberone1 írta:
hehe írta: nézz szét az anime világban. :)
Mondj egyet, ami nagyon bejott es uj.
újabbakat nem tudok, de a ninja scroll sorozat a film mellett, a cowboy bebop, ghost in the shell, black lagoon, samurai champloo, ez mind kecijó.

ha újakat akarsz, akkor google segít sztem
Kép
Kép
Kép

Vissza: