Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kis rész volt ez, az hbo odatette. Jönni is fog az emmy, ennyi pénzért kizárt, hogy nem.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. június 20., hétfő 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 20., hétfő 16:28
P. Krisz írta:Distán megtették .Kerlon írta: Mintha R24-et valaki a magánzárkába rakná.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 20., hétfő 16:11
Distán megtették .Kerlon írta: Mintha R24-et valaki a magánzárkába rakná.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 20., hétfő 16:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!WTF, mondjuk Havasnak nem tudom milyen taktikai érzéke lett volna, amikor nem vezetett még csatát. Mereenben meg mi mást tudnának tenni a sárkányok ellen, mint félni? Nem is értem, hogy lehet ilyenekbe beleállni. Ramsay kivégzése meg a legnagyobb fricska volt a sorozatban.P. Krisz írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem jött be igazán . Dany "csatája" ilyen meh kategória volt . Nem volt több mint puszta erőfitogtatás , hogy mekkora pusztításra is képes 3 sárkány . Deresi csatát súlytalannak éreztem . Nem keltette az a benyomást , hogy itt most több ezer ember harcol. Pozitív meglepetés Sansa volt, helyesen mérlegelte a dolgokat és nem akart fejjel menni a falnak . Havas taktikai érzéke nuku . Ramsay kivégzése mindennemű kreativitást nélkülözött .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 20., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 20., hétfő 14:16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gondolom Deresbe/falhoz érkezik Benjennel, illetve partra fog szállni Daenerys, gondolom Deresre uszítják Jaimet is meg mindenkit a Starkok miatt, bár... Cersei már nem uralkodikBarçaNorbi írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a részt egy látványfilmhez hasonlítanám. Az a része teljesen korrekt volt, látszott, hogy miért lett ez minden idők egyik legdrágább sorozatrésze, de nagyon sablonos volt, ahogy mondtátok is. Eddig nagy szerelmem volt a sorozat, és az első pár rész alapján sokkal nagyobb potenciál is volt ebben az évadban is, hiszen nem kezdődött rosszul, remélem nem lesz az, hogy a könyv nélkül egy full átlag sorozattá válik.
Én a Branes részeket hiányolom, azok a visszaemlékezések nagyon jók voltak, valószínűleg az utolsó részben jön is.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. június 20., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. június 20., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 20., hétfő 12:57
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel utána kilőttek egy egész nyílvessző-erdőt aztán mindegy is, hogy merre futott volna. Mivel Ramsay kezébe került amugy is tuti volt, hogy meghal.Kerlon írta:GOT:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rickon halála azért funny, tudja, hogy lőnek rá és egyenesen fut. Kisujj megjelenése megvárható votl, a csata jeleneteket szerintem jól megcsinálták. Azt hittem Sansa legalább levágatja Ramsay farkát és elküldi Theonnak ajiba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 20., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 20., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 20., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 20., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 20., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 20., hétfő 8:46
HozzászólásSzerző: revolver » 2016. június 20., hétfő 7:14
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 20., hétfő 2:40
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. június 19., vasárnap 21:40
The AmericansKellene vmi ami lekot. Vmi uj, mint a MR Robot, az lekotott. Ajanljatok vmit.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 21:19
Atnezem ezeket. Az sem rossz, ha regebbi, de az ujjak kozott is sok a szemet.hehe írta: újabbakat nem tudok, de a ninja scroll sorozat a film mellett, a cowboy bebop, ghost in the shell, black lagoon, samurai champloo, ez mind kecijó.
ha újakat akarsz, akkor google segít sztem
Ezt is megtekintem koszi.El Tigre írta: ray donovan
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 21:14
újabbakat nem tudok, de a ninja scroll sorozat a film mellett, a cowboy bebop, ghost in the shell, black lagoon, samurai champloo, ez mind kecijó.numberone1 írta:Mondj egyet, ami nagyon bejott es uj.hehe írta: nézz szét az anime világban.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem