Zizoura bizom, meg az eletemet is.Realista24 írta:Olvastam, hogy vinné a Benfica, hogy maradhat kölcsönben és hogy Zidane is számít rá. Dönts

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 20:32
Zizoura bizom, meg az eletemet is.Realista24 írta:Olvastam, hogy vinné a Benfica, hogy maradhat kölcsönben és hogy Zidane is számít rá. Dönts
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 20:26
nagyon faszán fel lehet építeni, hogy mindenki sokat játsszon és pihenjen is, főleg a kp-n.ziro4vr írta:Navas, Casilla
Danilo, Carvajal, Ramos, Varane, Pepe, Nacho, Marcelo, Coentrao
Modric, Kroos, Kante, Casemiro, Pogba, Isco
Bale, Benzema, Cristiano, Lucas, Asensio, Morata
Mindenkit, csúnyán, megbaszunk, jöövőre, első, címvédés, a, blben
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 19., vasárnap 20:02
R24 véleményét olvashattuk wZolee7 tolmácsolásában.wZoLee7 írta:Mindkettő, de ha csak az egyiket kellene választanom akkor Pogba, mert sokszor elég 1 vkp-s és középre a két kezdőnkön kívül Isco és Kova az alternatíva. Isco-t én feljebb tolnám, nem tudom pontosan hogy, de feljebb, egyszerűen neki a kaput kell támadnia, az első 1-2 csel megvan, de ha azt a félpályán kezdi megette a fene. Kova szerintem távozni fog, szóval Pogbanak jó helye lenne, a transfer ban miatt meg nem is kérdés.
Ha Kante jön és nem Alaba, akkor Coentraot simán itt is lehetne tartani, arra a pár meccsre amikor Marci nincs simán jó lehet, már ha a Sanitas is úgy akarja
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 19., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. június 19., vasárnap 19:59
ps3mal megy is az ilyenRealista24 írta:Asensio még egy év kölcsönt fog tolni. Ebben szinte biztos vagyok, főleg, hogy Isco maradni fog. Karim mögé meg ott van LV. Morataból meg ki kell rántani azt a 30 millát és van egy ingyen Kanténk.CR es Bale moge lesz Asensio,viszont kell vki a Benzema moge, a nagy atlag meg Morata v gyengebb kiadas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 19., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 19:55
Vazkezt elfelejttem. Ha Isco is marad, akkor eleg kell hogy legyen...marmint Pogbaval es Kanteval.Realista24 írta:Asensio még egy év kölcsönt fog tolni. Ebben szinte biztos vagyok, főleg, hogy Isco maradni fog. Karim mögé meg ott van LV. Morataból meg ki kell rántani azt a 30 millát és van egy ingyen Kanténk.CR es Bale moge lesz Asensio,viszont kell vki a Benzema moge, a nagy atlag meg Morata v gyengebb kiadas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 19., vasárnap 19:52
Asensio még egy év kölcsönt fog tolni. Ebben szinte biztos vagyok, főleg, hogy Isco maradni fog. Karim mögé meg ott van LV. Morataból meg ki kell rántani azt a 30 millát és van egy ingyen Kanténk.CR es Bale moge lesz Asensio,viszont kell vki a Benzema moge, a nagy atlag meg Morata v gyengebb kiadas.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 19:50
CR es Bale moge lesz Asensio,viszont kell vki a Benzema moge, a nagy atlag meg Morata v gyengebb kiadas.hehe írta:ha vki 40-50-60-at adna érte, nem kérdés, hogy el kell adni, a bbc mellett csak elsatnyul, így sem pont az etóó kategória, hogy hülyék vagyunk, hogy nem adunk neki lehetőséget.numberone1 írta:Mindketto...de Morataval nem tudok mit kezdeni. Nem tudok donteni, h kell v sem.
egyszerűen nem fér be, kevés, bár a szíve és a robbanékonysága azért sokat ér.
csak nem túl ügyes, kb egy suarez klónt látok benne, az is falábú, de lelkes.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 19:48
ha vki 40-50-60-at adna érte, nem kérdés, hogy el kell adni, a bbc mellett csak elsatnyul, így sem pont az etóó kategória, hogy hülyék vagyunk, hogy nem adunk neki lehetőséget.numberone1 írta:Mindketto...de Morataval nem tudok mit kezdeni. Nem tudok donteni, h kell v sem.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 19:47
Szerintem, ha Pogba hoz egy 10+ golost szezont(aszisztok), akkor mar nyertunk vele.realistahuni írta:Csak Kantelelé.
Én úgy vagyok vele ha a BBC jó formában van és nem sérült elég egy Casemiro-Kroos-Modric mögéjük és bárki ellen jók vagyunk. Ha viszont nincsenek jó formában akkor egy Pogba nem fogja hátára venni a csapatot.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 19., vasárnap 19:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 19., vasárnap 19:45
ez gyenge voltRealista24 írta:Jah, én is eladnám Cét.Csabi írta:kantét, a nagypofájú nem kell.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: matador » 2016. június 19., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 19., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 19., vasárnap 19:39
Jah, én is eladnám Cét.Csabi írta:kantét, a nagypofájú nem kell.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 19., vasárnap 19:39
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem