Én is olvastam a cikket és nagyon kíváncsian várom már az első komoly kezdőt. Ha télleg 4-2-3-1 lesz a felállás akkor talán érdemes lenne Bale-t leigazolni de akkor minek igazoltuk le Isco-t és Illarramendit ? Lehet hogy minőségben javultunk de egy kicsit feleslegesnek érzem egy két igazolást.... Ha 4-2-3-1 lenne :madridronie írta:Egyébként ha jön; a 4-2-3-1 illetve a csatár nélküli játék biztos gyakran használt formáció lesz (Carlo kedvenc mellett/után), amellett, hogy az érkezésével illetve onnantól kezdve bármilyen felállásra, formációra képes és alkalmas lesz a csapat! Már a spanyolok is pedzegetik és kíváncsiakarra, hogy Illarra, Modric, Isco, Özil, Bale, Cristiano és Benzema, hogy férnek majd el a csapatban, illetve a pályán? Ez meg egy nagyon jó kis cikk az El Economistáról és arról, hogy a Lyon elleni próbálkozások mennyire nem ízlettek a srácoknak /Isco erejét felemészti a védekezés; Di María középen való bohóckodása; Özil a jobboson kiesik a játékból és nincs helye; Cristianonak a 9-es poszt egyáltalán nem fekszik/ízlik; míg Cheryshev nem bal bekk)!
Carvajal/Arbeloa---Varane/Pepe---Ramos/Nacho----Marcelo/Coentrao(persze ez még sok mindentől függ)
----------------------Khedira/Casemiro-----Xabi/Illarramendi
Di Maria/Jesé-------------------Özil/Isco/Modric/Kaká--------------Ronaldo/Cheryshev
-------------------------------------Benzema/Morata
Háááát nagyon érdekes lesz megoldani az "irányító" középpályás kilétét. 4 játékos 1 posztra.... Mondjuk Modric tud hátrébb játszani is.

Lehet Perezék minden áron szeretnék Di Maria posztját megerősíteni és ezért szeretnék Bale-t hozni. Szerintem az a leggyengébb posztunk jelenleg.
Di Maria + 40 misi = Bale