___Samy___ írta:Lehet hogy csatár, meg ügyes gyerek, de ő nem képes a fellőtt labdákat lehalászni, megtartani, fizikailag kevés, hogy birkózzon az emberével, majd lejátssza a labdát. Neki az kell, hogy ezeket vki elvégezze, ő meg kedvére ficánkolhat mögötte szabadon. Ez itt Bale meg CR miatt nem lehetséges. Őket ki kell szolgálni, meg kell nekik nyitni a területet a labdakihozataloknál, erre meg nem képes.
Nem kell felívelni rá, ez remélem ki lesz törölve jövőre a játékból. Ha nem lesz teljesen, akkor viszont ott van CR, meg Főleg Bale, aki(k) ebben nagyon jó(k). Fizikailag nem kevés, kicsinek kicsi, az tény és ívelgetős focinál nem lehetne használni. De a földön nagyon harcos, nekem Agüerora hajaz a játéka. Pont ezért lenne jó CR és Bale mellé, mert játékban nagyon ügyes, ficánkolhatna és ki is tudná szolgálni őket. Ugyanabban a szerepben játszana, mint Karim. Csak ahogy írtad, nem tudna annyi fel lőtt labdát meg tartani, viszont kapnánk egy harcosabb, dinamikusabb játékost.
___Samy___ írta:Lehet, hogy Morata sokkal gyengébb játékos, de a jelenlegi rendszerbe sokkal jobban belepasszolna, mint egy akármilyen formában lévő Dybala.
Pont ez az, hogy Morata sehogy sem illik a rendszerbe. Mert az a nagy küzdése is mende monda lett mára, meg egy statikus csatár nem illik CR-ék mellé.
De ahogy írtad is, ez csak egy szimpla beszélgetés, mert még szóba sem jött és nagy Barcás a k*cs*g.
Kerlon írta:Szerintem meg nem. Lehet ívelni nem tudnál rá, de pont a kimozgásai a védő vonalból, ami az erőssége és pont erőssége az ilyen összjáték. Moratara meg ívelhetsz, ha levenni se tudja, ő kb. csak akkor jó, ha van területe, ahova mozoghat. Itt jön az, hogy mekkora kincs Benzema...
Ergo Dybala szerintem rohadtul passzolna, mert ívelni lehet CR, Balere, a földön meg majd okosba megoldja az argentin. A bökkenő, amit említettél: Messi fan.
+1.

Még a végén lesz aki egyet ért veled, mert R24ék nagyon rád szálltak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero