Legalább nem átlagos.ziro4vr írta:Nem is írta senki, hogy nem vagy szararc.Kerlon írta:Bele se kezdtem. Se a Lostba. Se a Walking Deadbe. Se a Szulejmánba.

Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem is írta senki, hogy nem vagy szararc.Kerlon írta:Bele se kezdtem. Se a Lostba. Se a Walking Deadbe. Se a Szulejmánba.

Nem illik.
Bele se kezdtem. Se a Lostba. Se a Walking Deadbe. Se a Szulejmánba.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te nem de mi igen.Pipita írta:Én a 4. évad után kaszáltam a BrBa-t és nem érzem magam annyira szar arcnak. Addig is csak szenvedtem vele és untam, van ez így.

Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én a 4. évad után kaszáltam a BrBa-t és nem érzem magam annyira szar arcnak. Addig is csak szenvedtem vele és untam, van ez így.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ízlések és pofonok...Nekem jobban bejön az ilyen pörgős, verekedős, üldözős, lövöldözős. A BB nekem túl lassú, főleg Skylertől tudok kiakadni, a családi szál egészében unalmas. A másik, hogy sok sorozat esetében túl drámais a megvalósítás, de itt meg néha túl hülyének tűnnek a szereplők, Marie-vel az élen. Mondjuk ez így a végére már nem olyan zavaró, de az elején többször agyfaszt kaptam.realistahuni írta:Én csak annyit mondok bbbe
breaking bad best ever![]()
A Sons és a Banshee se rossz de nekem a BB hitelesebb valahogy, jobbak a sztorik kevesebb a terminátorkodás.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én nem tudom, nem akarok köcsög lenni, mert nem vagyok egy nagy sorozat nézős ember. Konkrétan a Trónok harcán, Breaking Bad-en, Agymenőkön, Family Guy-on és South Park-on kívül nem is nagyon nézek. De a Breaking Bad-et kaszálni?!?!
Az úgy már komoly.
Persze kinek mi, de fantasztikus az a sorozat. Alapból a története megfogja az embert, a színészek játéka, a felépítése, a helyszínek. Mind-mind extra.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én csak annyit mondok bbbe
breaking bad best ever
A Sons és a Banshee se rossz de nekem a BB hitelesebb valahogy, jobbak a sztorik kevesebb a terminátorkodás.
breaking bad best ever

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Én meg unom, ezért csak 1 nap 1-et tudok megnézni belőle.pheco írta:BB
A negyedik évad második fele meg az ötödik évad úgy pörög mintha másik sorozat lenne5. évadot két nap alatt bedaráltam, míg az első hármat elhúztam vagy félévig.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
BB
A negyedik évad második fele meg az ötödik évad úgy pörög mintha másik sorozat lenne
5. évadot két nap alatt bedaráltam, míg az első hármat elhúztam vagy félévig.
A negyedik évad második fele meg az ötödik évad úgy pörög mintha másik sorozat lenne

főleg a barátnőd, nem?Géci írta:Sokan mondták, hogy pont akkor fejeztem be amikor pont, hogy nem kellet volna.![]()
![]()

K
K
-
Én most kezdtem az 5. évadot. Tényleg nagyon jó, de közel sem best ever. Nekem pl. a Sons of Anarchy és a Banshee is jobban tetszett...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Sokan mondták, hogy pont akkor fejeztem be amikor pont, hogy nem kellet volna.
Gondolkoztam rajta, hogy befejezem, mert talán a 3. éved 3. része volt az utolsó amit néztem, de most a House of Cards-ot szeretném nézni, de egyszerűen nem tudom beszorítani. Az Eb ezen meg csak nehezített

Gondolkoztam rajta, hogy befejezem, mert talán a 3. éved 3. része volt az utolsó amit néztem, de most a House of Cards-ot szeretném nézni, de egyszerűen nem tudom beszorítani. Az Eb ezen meg csak nehezített
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Géci írta:Én a 3. évad közepénél kaszáltam a sorozatot. Nekem valamiért nagyon nem adta... AMC-en elcsíptem pár részt a 4. évadból, de onnan is elkapcsoltam. Eléggé megosztó sorozat ahogy látom amúgy. Van akinek nagyon bejön, és van aki kaszálja. Hasonló mint a The Walking Dead kb...
mondjuk a BBnél megállni 3 évad után..

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én a 3. évad közepénél kaszáltam a sorozatot. Nekem valamiért nagyon nem adta... AMC-en elcsíptem pár részt a 4. évadból, de onnan is elkapcsoltam. Eléggé megosztó sorozat ahogy látom amúgy. Van akinek nagyon bejön, és van aki kaszálja. Hasonló mint a The Walking Dead kb...

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Most fejeztem be a Breaking Bad 4.évadát.
Hát röviden :
Ez valami brutális évad volt...de főleg az utólsó 4rèsz.
Nem is tudom mikor láttam ilyen jó sorozatot amit ennyire faltam.
Gus-Jesse-Walter hármas keringője valami fantasztikusan fel volt építve.
Tényleg le a kalappal a készítől előtt.
Hát röviden :

Ez valami brutális évad volt...de főleg az utólsó 4rèsz.
Nem is tudom mikor láttam ilyen jó sorozatot amit ennyire faltam.
Gus-Jesse-Walter hármas keringője valami fantasztikusan fel volt építve.
Tényleg le a kalappal a készítől előtt.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

The Last Ship 3x01
Elég jóra sikerült a nyitás.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom idővel majd kapunk képeket a doktornő megtalálásáról vagy egy pár haldokló utolsó jelenetet. Amúgy teljesen adja magát, hogy Peng csinálja ezt az egészet Vietnámban, aztán persze majd úgyis kiderül, hogy nem ő van a háttérben. Bridget Regan miatt meg főleg jár a pacsi.
Elég jóra sikerült a nyitás.

- P. Krisz
Preacher
Meh ... elég volt a múltba révedésből , karakterépítésből és szárnybontogatásból . Cassidy bohóckodása már kevés . Következő résztől már sokkal többet várok .
Outcast
Nem volt valami mozgalmas rész , de megalapozott a következőknek .
Látványvilág továbbra is erős .
Meh ... elég volt a múltba révedésből , karakterépítésből és szárnybontogatásból . Cassidy bohóckodása már kevés . Következő résztől már sokkal többet várok .
Outcast
Nem volt valami mozgalmas rész , de megalapozott a következőknek .
Látványvilág továbbra is erős .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Bullet T
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amennyire jól indult ez az évad annyira laposodik szépen de biztosan, talán a csata jó lesz...az még megmentheti ez az amúgy gyenge szezont. Talán Sándor visszatérése volt ami + volt az elmúlt pár részbe...
Amúgy ez a Thoros of Myr úgy néz ki mint a Bartos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amennyire jól indult ez az évad annyira laposodik szépen de biztosan, talán a csata jó lesz...az még megmentheti ez az amúgy gyenge szezont. Talán Sándor visszatérése volt ami + volt az elmúlt pár részbe...
Amúgy ez a Thoros of Myr úgy néz ki mint a Bartos

-
Ki fogja fordítani a Mr. Robot második évadát?
Rohadt sok van máég hátra...
Rohadt sok van máég hátra...