Hát miért nem akarnak mégis?Miért?
Ne gyertek Moratáékkal ,mert nagyon gyengék...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 26., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 26., péntek 10:40
Realista24 írta:A Barca kifizetett előre 10 milliót, majd még most 47 vagy 57 milliót egy olyan játékosért, akinek lejárt volna a szerződése jövőre. Nem nevezném hatalmas biznisznek.most kellene szépen a katalán mintát lemásolni, szépen megkötni egy előszerződést Bale-el, és amikor 2015-ben lejár a szerződése beleröhögni Levy arcába és elhozni a srácot ingyen![]()
1; Edinson Cavani---- €64.5 - kivásárlási ár
2;Radamel Falcao -----€60 - kivásárlási ár
3;Neymar--------------- €57
4;James Rodríguez---- €45 - kivásárlási ár
5;Fernandinho--------- €40 - ebben nem vagyok biztos, de itt is ekörül volt a kivásárlási ár
6;Asier Illarramendi-- €39 - kivásárlási ár
7;Mario Götze--------- €37 - kivásárlási ár
8;Gonzalo Higuain ----€37 - év legjobb üzlete
9;Marquinhos---------- €35 - 31,4 millió + opciók volt, ha jól tudom, 30 körül volt a kivásárlási ár
Ergó elmondható, hogy egyik játékost sem minősítette a klubja eladónak, csak akarták őket.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 26., péntek 10:39
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 26., péntek 10:35
A végén még tényleg kijön Bale áraAz AS szerint a Borussia Dortmund érvényesíti vásárlási opcióját, és 8,5 millió euróért végleg megvásárolja Nuri Sahint.
HozzászólásSzerző: mrazo » 2013. július 26., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 26., péntek 10:33
A Barca kifizetett előre 10 milliót, majd még most 47 vagy 57 milliót egy olyan játékosért, akinek lejárt volna a szerződése jövőre. Nem nevezném hatalmas biznisznek.most kellene szépen a katalán mintát lemásolni, szépen megkötni egy előszerződést Bale-el, és amikor 2015-ben lejár a szerződése beleröhögni Levy arcába és elhozni a srácot ingyen
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 26., péntek 10:33
Pont az van, hogy a Tottenham NEM akarja eladni Bale-t. Nekik NINCS szukseguk a penzre.Kerlon írta:Van a gyereknek egy kiemelkedő szezonja és már világ rekord áron akarja eladni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 26., péntek 10:29
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 26., péntek 10:28
Realista24 írta:A satjót Bale esetében nem tartom hibásnak. A story egyszerű, Bale nem eladó, illetve van az az ára, amiért eladó. Ez 100-120 millió euró.Amugy szerintem ebben a sajtó is nagyon ludas mert iszonyat felsztárolják a játékosokat és ezáltal nagyon felverik az árakat is.
Levy egy kőkemény üzletember, a story viszont egyszerű. Ha kell Bale, fizetni kell keményen, ha nem, akkor marad a találgatás, hogy vajon hosszabbít, vajon új szerződést ír alá, stb.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 26., péntek 10:23
Az megint más kérdés, hogy ha ügyesebben költöttük volna el azt a pénzt (pl. Kaká ára), akkor nyertünk volna azóta vagy 2 BL-t (de persze utólag könnyű okosnak lenni).sander írta:Szerintem az hogy mi abban az évben annyit költöttünk egy - egy játékosra az nem azt jelenti hogy mi vertük volna fel az árakat. Véleményem szerint azok az igazolások bőven megérték. (Xabi=€35.4 ; Kaká=€65 ; C.Ronaldo=€94).
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 26., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 26., péntek 10:17
Szerintem az hogy mi abban az évben annyit költöttünk egy - egy játékosra az nem azt jelenti hogy mi vertük volna fel az árakat. Véleményem szerint azok az igazolások bőven megérték. (Xabi=€35.4 ; Kaká=€65 ; C.Ronaldo=€94). Az már más kérdés hogy abban az évben összesen mennyit költöttünk mert ha akárkivel szóba hoztak minket mindjárt nagyon felment az ára. Ezeket az igazolásokat Perez már 10 évvel ezelőtt is megtette... még sem mentek el így az árak.Nagyon csípem Bale-t és örülnék is neki, de ez már nevetséges...de az a baj ,hogy nagyrészben magunkat okolhatjuk , mi vertük fel az árakat még 2009-ben Kaka-val és Cr-el+ jöttek ezek az arabok, azóta mindenki aki tud egy egyeneset rúgni a labdába 40 millánál kezdődik...
kizártnak tartom, hogy Perez többet fizetne Bale-ért mint Ronaldo-ért, már csak Ronaldo egóját ismerve is sértődés lenne a vége...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 26., péntek 10:05
Jól rájuk kéne vágni az ajtót aztán poshadjon meg rajtuk a walesi. Levyknek meg volt pofájuk Coentraoért 7 millió fontot ajánlani. Komolyan mondom, hogy hányás, amit leművel... Remélem ráadásként még Bale is beveri a durcit és a nyakukon marad egy sértődött játékos. Van a gyereknek egy kiemelkedő szezonja és már világ rekord áron akarja eladni.Az AS szerint a Tottenham 120 millió eurót vár Baleért cserébe, azonban egy alternatívát is kínált a Real Madrid számára. Amennyiben Pérez nem akarná kifizetni ezt az összeget, úgy Levy “beéri” 100 millió euróval is, valamint egy általuk választott játékossal. A lap szerint a legvalószínűbb, hogy az angol klub Di Maríát szeretné belevonni a transzferbe.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 26., péntek 10:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 26., péntek 10:01
A satjót Bale esetében nem tartom hibásnak. A story egyszerű, Bale nem eladó, illetve van az az ára, amiért eladó. Ez 100-120 millió euró.Amugy szerintem ebben a sajtó is nagyon ludas mert iszonyat felsztárolják a játékosokat és ezáltal nagyon felverik az árakat is.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 26., péntek 9:59
Kód:
Az AS szerint a Tottenham 120 millió eurót vár Baleért cserébe, azonban egy alternatívát is kínált a Real Madrid számára. Amennyiben Pérez nem akarná kifizetni ezt az összeget, úgy Levy “beéri” 100 millió euróval is, valamint egy általuk választott játékossal. A lap szerint a legvalószínűbb, hogy az angol klub Di Maríát szeretné belevonni a transzferbe.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 26., péntek 9:42
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 26., péntek 2:57
Darabra nyilván meglesznek. Nem is erre célzott Mike.wZoLee7 írta:A védelem (Mateos, Casado stb) ott fog szerintem...ott a remeklő U20-as Derik is még. Lényegében csak Cheryshev, Jesé, Morata trió jött fel, és Fabinho ment el onnan, többet nem tudok, de ott a C csapat, és egészen ovis szintig van utánpótlás szóval ez nem lehet gondMike írta:nekem olyan kérdésem lenne, h kik fognak majd a castillában játszani?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. július 26., péntek 0:13
A védelem (Mateos, Casado stb) ott fog szerintem...ott a remeklő U20-as Derik is még. Lényegében csak Cheryshev, Jesé, Morata trió jött fel, és Fabinho ment el onnan, többet nem tudok, de ott a C csapat, és egészen ovis szintig van utánpótlás szóval ez nem lehet gondMike írta:nekem olyan kérdésem lenne, h kik fognak majd a castillában játszani?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 25., csütörtök 22:48
Munki_ írta:lehet, csak olvastam vhol, h hosszabbított. nem bánnám, ha az a favágó paraszt maradna torinoban.Pár napja nyilatkozta, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem hosszabbított és nem írt alá még semmilyen új szerződést; persze a zebrákkal nem vagyok napi szinten képben, de nekem nem rémlik hivatalos bejelentés azóta sem; ettől még simán igazad lehet!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem